Bu konuda ümit varım.

Kılın kırka yarılmasının ardından görev kendisine verilen bu günde Başbakan Yıldırım´ın katılımıyla yapılacak 6. Olağan il kongresinde yönetim kurulu listesiyle birlikte delegelerin onayı alacak Hüseyin Altınsoy un başarı ihtimali çok yüksek!

KENDİSİNDEN ÖNCEKİ İL BAŞKANLARININ SİYASİ TECRÜBELERİNİN YANINDA,İDARİ VE DAMDAN DÜŞME TERCÜMESİ HÜSEYİN ALTINSOY´UN OLUMSUZLUKLARI TELAFİDEKİ EN ÖNEMLİ ARTISI!

 Ak Partinin kuruluşundan bu yana il başkanlığı yapanların her birisinin kendisine göre artı ve eksilerinin yanında bu gün delegeden listesiyle onay alacak olan Hüseyin Altınsoy´un farkı daha doğrusu kendisinden öncekilere göre artısı Nevzat Palta Başkanla 5 yılı Belediye Meclisi üyeliği ve 5 yılı ise Meclis üyeliğinin yanında Başkan yardımcılığı görevinde bulunmasıdır.

  Bu idari tecrübenin yanında Belediye Başkan yardımcılığında bulunduğu zaman ve bu görevin bitmesinden sonraki kişilerin tutumu ise kendisine ati için bulunmaz bir artı tecrübe katıyor.

 DELEGE ONAYINDAN ÖNCE AKSARAY IN RONTGENİNİ ÇEKMESİYLE ONAYDAN SONRAKİ ZAMANI TANIMA VE PLANLAMAYLA GEÇİRME YERİNE HİZMETLERİN GERÇEKLEŞMESİNE HARCAYACAK!

    Kendisiyle birkaç telefon görüşmemizin yanında kutlamak ve ilimizin bu günkü haberimizde belirtilen ana meselelerimiz ve çözüm yollarını da ilettiğimde de belirttiğim gibi kendisinden önceki il başkanı olan Abdulkadir Karatay´ın eskilere olan artılarının üstüne yeni artıları eklemesinin hiçte zor olmadığını belirttim.

   İlk ara başlıkta belirttiğim artılarının yanında genel merkez tarafından yapılan görevlendirmenin ardından gelen gidenlerin tebriklerini kabul etmeyi bekleme yerine  genel olarak merkez ilçe başkanı Hamza Aktürk´le Resmi kurumları ziyaret ederek buraların sahip olunanlarının yanında ihtiyaçlarının da tespitini yapması. Yönetim listesini dengeleri koruyarak belirleyeceğinin beyanı.

      Fırsat buldukça merkez ilçe başkanının yanında Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün ile de  Meslek Odaları ile STK  ların ziyareti ile yine muhtarlar ve bir çok  ilgili ile yapılan toplantılarla ilimizin bir nevi röntgeni çekildi.

   Bu bilgilerle delege onayından sonra Amerika´nın yeniden keşfine gerek duyulmadan ihtiyaçların planlanması ve bunların gerçekleştirilmesinin takibi yapılabilecek.

 ALTINSOY HEM DEVLETLE VATANDAŞVE KURUMLAR,HEMDE GENEL MERKEZLE VATANDAŞLAR ARASINDA BAĞLARIN KUVVETLENMESİNİ, İSTEKLERİN 1. ELDEN ULAŞILMASINI SAĞLAYACAK!

  Kendisiyle bire bir yaptığım görüşme ile telefonla gerçekleşen görüşmelerimizde kendisinin kolay, kolay katakulliye getirilemeyeceğinin yanında il başkanlığı esnasında kendisini bu göreve getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın güvenini de boşa çıkartmayacağını!!!

  Bu çerçevede başta ilimizin istikbalinin olmazsa olmazı olan  hizmetleri olmak üzere ihtiyacımız olanların sıkı bir şekilde takibi, bu arada daima kamu kurum ve kuruluşlarıyla Meslek Odaları, STK´larla Köy Muhtarları ve Vatandaşlarımızla Hükmet ve Ak Parti genel merkezi arasında bağların kuvvetlenmesini, gelen haklı isteklerin daha önce en iyi örneklerini Orhan Aydın ve Aslan Tolga´nın İl Başkanlıkları döneminde şahit olduğumuz gibi 1. elden ilgililere ulaştırılmasının ve takibinin sağlamasıyla zaman kaybını da önleyecek.

    Delegenin onayını alacağı bu günde hemşerilerimiz tarafından dile getirilen istikbalimizin olmazsa olmazı istekleri Başbakan Yıldırım´a ileterek  kendisinden katılımcıların huzurunda bağlayıcı sözlerin alınmasının yanında yeni hizmet müjdelerinin de alınması.

  Delege onayından sonra ise kongrede verilen sözlerin her zaman ve her şartta Mülki amirler ve seçilmişlerle Meslek Odaları ve STK´larla birlikte takipçisi olması.

    Görevi süresince her daim Hakkın yanında olması, Hakkı her şartta yükseltmesi, batıla ise izin vermemesi dileğiyle başarılarına başarı katması için yanında olacağımızı.

    Aksi halinde ise medeni hukuk ve insan hakları ile kul hakkı çerçevesinde kendisini en sert şekilde eleştireceğimizi de bilmesi dileğiyle yeni ekibiyle birlikte Hüseyin Altınsoy´a başarılar diliyorum.

 Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


13.01.2018 10:06:16

Ali Genç

İl Başkanı Güzel Hizmetlerin Takipçisi Olacak

İl Başkanı Güzel Hizmetlerin Takipçisi Olacak