Ak Parti´deki değişiklik şimdiden kendini göstermeye başladı. Göstermeden maksadım izlediğim kadarı ile gidişat fevkalade güzel ve iyi. Bundan iki ay öncesine kadar Ak Parti Aksaray teşkilatında farklı konuşmalar olurdu. Gözlemlerime göre şimdi uyum ve çalışma var. İl Başkanı Sayın Hüseyin Altınsoy ve Merkez ilçe Başkanı Hamza Aktürk genç ve dinamiklerini ortaya koyarak gece gündüz çalışıyorlar.

      İl Başkanı Altınsoy henüz kongre yapmadı. Kongre sonu kendi çalışacağı ekibini zannedersem bu ay sonuna doğru kongrede oluşturacak. İnşallah herkesin menmun olacağı kavgadan uzak bir ekiple iş başına geldiğinde bu çalışmalar daha üst seviyelere çıkacaktır.

       Hamza kardeşim kurduğu yeni ekiple gençlik heycanı getirdi. Nerede ise eski yönetimden kimsenin olmadığı bir kadro ile tamamen gençleşmiş bir ekiple iş başına gelerek il Başkanı ile uyumlu bir şekilde çalışıyorlar.

       Bu gençlere bizim gibi belli yaşın insanları destek olmalıdır. Onları onurlandırıp daha iyi ve başarılı çalışmaları için teşvik etmemiz lazım. İnanın ben Hamza Bey ve birkaç gencin dışındakileri çok fazla tanımıyorum ama gördüğüm kadarı ile güzel bir beraberlik var.

       Bana veya bize yakın olmaları çok da önemli değildir. Önemli olan partilerine ve Aksaray´a yararlı olmalarıdır. Kırgınlık ve küskünlükten uzak birlik ve bareberlik içinde çalışarak herkesi kucaklamaları bizim gibi herkesin isteğidir.

      Hüseyin Sltınsoy İl Başkanlığına henüz atanmış olarak geldiler. Şimdi sırada seçimle işbaşına gelmesi ile dahada iyi olacağını tahmin ediyorum. Gördüğüm kadarı ile herkesle kucaklaşıp kırgınlık ve küskünlüğe meydan vermemektedir.

      Ak Pari Aksaray´da kayanayan bir kazan olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu kazanın altına ateş atanlar ise iş başına gelen arkadaşlardı. Herkesi kucaklama yerine belli bir gurupla yatıp kalkmaları diğer gurupların iştahını kabartıp dedikoduya mahal veriyorlardı.

     Şuana kadar Altınsoy bu kaynamaların ve gurupların dışında durmaya çalışıyor. Bunu devam ettirmesinden önce Aksaray kazanacak ve herkes kazanacak. Zaten şuana kadar guruplarda sessizliğe büründü. Bu sessizlik umarım seçime doğru bozulmaz, yönetimde bir yerde yer almadan dengeleri koror.

      Son günlerde seçim varmış gibi iki genç Başkan esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek onlarla hasbihal yapıyorlar. Bu ziyaretler küstürülmüş partililerede yapılarak onlarda tekrar  partiye kazandırılmalıdır.

      2019 seçimleri çok önemli ve başarı çıtası yukarılara yükseltilmelidir. Bu sadece Aksaray da değil tüm illerde yaşanmalı ve hayata geçirilmeli. Bunu başarmak Ak Partiyi eski havasına sokmak ülkemiz içinde çok önemlidir. Çünkü dış ve içerdeki hainlere fırsat vermemektir.

      İl Başkanın mevcut Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızla uyum içinde olmasıda fevkalade güzeldir. Bu devam etmeli, çünkü kırgınlık ve küskünlüklerden Aksaray kaybetti. Birlikten güç doğar hesabı ile beraberlik demek Aksaray´a hizmet demektir.

     Ben şimdiye kadar birlik ve beraberlik gördüğümü söyleyebilirim. Herkes kendi işine bakar, başaramadıklarında birbirlerinden destek almaları halinde üstesinden gelemeyecekleri bir iş olmayacaktır. Köstek yerine destek olmamalrından Aksaray kazanacaktır.

      Bu değişim yeni bir heyecan getirdiğini düşünüyorum. Demek ki, artık taze kanlara ihtiyaç varmış. Önemli 


13.11.2017 10:03:46

Erdogan Kaya

İki genç delikanlının çalışmaları iyi

İki genç delikanlının çalışmaları iyi