Terör uzmanı değilim.

        Fakat Kayseri de çarşı iznine çıkan askerlerimize yapılan alçakça saldırıyı gün boyunca tüm haber kanallarından tüm vatandaşlarımız gibi takip ettim.

    Haber kanallarında açıklama yapan akademisyenler ve terör uzmanlarının genelinin 2 konuda hem fikir olduklarını tespit ettim.

MİLLETİMİZ DİK DURUŞU VE SOĞUK KANLILIĞIYLA HAİNLERİN BEKLENTİLERİNİ BOŞA ÇIKARTTI!

     Terör uzmanları ve akademisyenlerin hem fikir oldukları konunun ilki Cumhurbaşkanı Erdoğan´dan Başbakan Yıldırım´la ilgili bakanlarla, siyasi partiler(Ak Parti,CHP ve MHP)le güvenlik kuvvetlerimizin ve milletimizin dik duruşuyla soğukkanlılığını korumasıyla hainlerin beklentilerinin boşa çıkartıldığı.

     Bu dik duruş ve soğukkanlılıkla hainler ve onların üst akılları tarafından oluşturmaya çalışılan yıldırma ve korkutma konusundaki alçakça hedeflerinin milletimiz tarafından ortaya konan bu sağ duyu içinde ellerindeki Al Bayraklarımızla yapılan protestolarla yek vücut olmasının hainleri bir kez daha sukutu hayale uğratıldığı yönündeydi.

SAVUNMADAN SALDIRI POZİSYONUNA GEÇEN GÜVENLİK KUVVETLERİ BU HAİNLERİN ÜREDİKLERİ TERÖR BATAKLIKLARINI KURUTMALI!!!

 Terör uzmanlarının, konunun uzmanı akademisyenlerin ve gazetecilerin ikinci fikir birliği içinde oldukları konu ise savunmadan hainlere karşı saldırı Pozisyonuna geçen güvenlik kuvvetlerimizin bir taraftan planlanan hedeflere karşı emin adımlarla aralıksız olarak operasyonlara devam edilmesini.

   Bu Operasyonlarla eş zamanlı olarak ta bu alçakça sinsi canlı bombacıların eğitildiği yerin veya yerlerinde belirlenerek bu bataklıkların kurutulması oldu.

   Bu çerçevede verilen bilgilerde bu hainlerin eğitildiği yerlerin bazılarının bilindiği,bilinmeyenlerin ise istihbaratçılar tarafından tespit edilerek buraların yok edilmesiydi.

 Daha çok canımızın yanmaması,olması muhtemel canlı bombaların bu operasyonlarla yok edilmesi dileğiyle 14 Şehidimize Cenab-ı Allah(C.C.)dan rahmet,yakınları ve milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar.

  Milletçe şimdiye kadar tüm iç ve dış düşmanların emellerini boşa çıkartan birliğimizin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ilan edilen milli seferberlik mücadelemizin hedefine ulaşmasına kadarda muhafaza etmemizi diliyorum.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


18.12.2016 10:08:06

Ali Genç

Hedef Terör Bataklığını Kurutma Olsun!

Hedef Terör Bataklığını Kurutma Olsun!