Hayırcılar nasıl kızmasınlar?

Nasıl Agresifleşmesinler ki?

Oranları genel nüfusla kıyaslandığında devede kulak bile olmayanlar kendilerini Türkiye´nin sahibi!

   Genel çoğunluğu ise kendilerine hizmet etmekle görevli ?Hasolar, Memolar,Karnını kaşıyan? zümre olarak görenler.

?ULAN ÖKÜZ ANADOLULU(!)SİZİN KOMÜNÜZMLE,MİLLİYETÇELİKLE NE İŞİNİZ VAR?,SİZİN İKİ VAZİFENİZ VAR BİRİNCİSİ ÇİFTÇİLİK YAPIP MAHSÜL YETİŞTİRMEK,İKİNCİSİ ÇAĞIRINCA ASKERE GİTMEKTİR!!!

 Bunu da şimdilerde sık ,sık dillendirdikleri gerçek tek adamlık idaresindeki Ankara´nın hem valisi hem de parti il başkanı olan Nevzat  Tandoğan´ın ?  "Ulan öküz Anadolulu! Sizin milliyetçilikle, komünizm ile ne işiniz var? Milliyetçilik lâzımsa bunu biz yaparız. Komünizm gerekirse onu da biz getiririz. Sizin iki vazifeniz var: Birincisi, çiftçilik yapıp mahsul yetiştirmek. İkincisi, askere çağırdığımızda askere gelmek. "  Sözleriyle net şekilde ortaya konan.

2007´deki Genel seçimlerinde Ak partinin tekrar güçlü şekilde iktidar olacak oyu alacağı anlaşılınca dışa vurdukları? mevzilerimizi kaybediyoruz(!)? la devam eden.

  Ardından ise taşımalı Cumhuriyet mitingleri, Özal, Demirel, Sezer in seçiminde aranmayan sonradan çıkma 367 dayatması.

    Altına imza atacaklarını belirttikleri 27 Nisan  E. Muhtırası ?Ordu göreve pankartları, Parti kapatma davası.

   Benim Oyum ile Çobanın oy aynımı akla ziyan söylemleri., Birkaç ağacın bahane edilerek yapılan Gezi Van dallığı

     Daha önceki yapılan 2 Anayasa referandumunda aldıkları yenilgi.

    15 Partinin birleşerek çıkarttıkları Cumhurbaşkanı adayıyla uğradıkları hezimet le. 

    Nice on yıllardır önce 1961,ardından ise 1982 anayasası ile milletin iradesine ortak ettirilen silahlı, silahsız bürokrasi eliyle korudukları mevzileri bu mevzilerin asıl sahibi olan millet tarafından teker, teker ellerinden alınıyor!

MİLLETE HÜKMETMEYE  DEĞİL HİZMET ETMEYE GELENLERİN  SON MEVZİ 16 NİSAN !

     Bu Beyaz Türkler Milli Şeflik dönemindeki ve daha önceki Bakanlar ile taraftarlarınca ortay konan eylem ve söylemleriyle kendilerini Patron, milleti ise kendilerinin yiyeceği ile içeceğini ve  güvenliğini sağlayacak  uşaklar olarak görüyorlar.

   Bu kendilerini  Patron milleti ise uşak görenlerin  aksine  önce 1950-60,ardından 1983-91 arasında ve nihayetinde 15 yıldır kesintisiz olarak hizmet verenler ise millete hükmetmek için  değil hizmet etmek maksatlı olmaları nedeniyle 15 yıl boyunca tüm engellemelere rağmen milleti desteğini kesintisiz olarak alıyorlar.

     Bunun sebebi 1950´den bu yana Türkiye genelindeki milletin gönlünü kazanan binlerce güzel misallerdir.

      Yavuz Sultan Selimin Kölemen Sultanlığından halifeliği aldıktan sonra onların Cuma hutbelerindeki ?Haremin Hakimi ? manasına gelen ?Haremül Hakimin? cümlesini Haremin hizmetkarı hademesi, kapıcısı anlamına gelen ?Haremül Hademeyin?  misali  ülkemize yapılan gönül alan hizmetlerden Aksaray´daki sonuncusu ise;

    Aksaray Valiliği, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşcı, KOSGEB Başkanı Recep Biçer, Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli, EXİMBANK Genel Müdürü Adnan Yıldırım´ın katılımıyla Kosgeb Kredileri, destekler konusunda 4 Nisan Salı günü yapılan milletin ayağına devletin gelmesi uygulamasıdır.

      Tüm bu olumlu hizmetler karşısında şimdiye kadarki devamlı kaybedenlerin son umutları 16 Nisan referandumudur!

    Hayır´cıların 16 Nisan´daki referanduma neden karşı çıkmalarının sebebi işte bu milletin sırtından elde edilenlerin kaybedilmemesidir.

     Bu Referandumda da yazının girişinden itibaren verilen bilgilerle kendilerini patron, milleti ise hizmetkarları olarak görenlerin milletimizin ensesinden kıyamete kadar engellenmesi için seçmenin hak ettikleri dersi kendilerine vermesi dileğiyle.

  Cuma´nız Mübarek olsun.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


7.04.2017 01:07:29

Ali Genç

Hayırcılar kızmakta haksızlar mı

Hayırcılar kızmakta haksızlar mı