Dün iftira alçaklığı ile ilgili kaleme aldığım yazım sonrası beni arayan dostlar bu çirkinliği kınadılar. Hatta iftira kampanyası başlatanlarında zamanı gelince cezasını çekeceğini söylediler. Hatta bu kampanyaları yapanları vatandaş bildiğini söyledi. Yani hırsız içerde kapıya kilit vurmaya gerek yok dediler. Bende bu yapılan alçak iftiraların kimler yaptığını zaten biliyorum. Çarşamba günü bu iftira ve dedikoduları aydınlatmak üzere Naci Karaköy ağabeyle beraber İl Emniyet Müdürümüzü makamında ziyaret ederek Fetö örgütü ile ilgili çalışmalarını tebrik edip bazı konular hakkında bilgi aldım. 

      Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Bey bu konuda her dedikoduyu dikkate almadıklarını hayali sözler yerine delilli hareket ettiklerini söylerken masum vatandaşımıza da zarar verilmemesi için titiz ve dikkatli davrandıklarını söyledi. 

      Ayrıca örgüt mücadelesi yaparken diğer cemaat ve cemiyetlere zarar vermemeye çalıştıklarını söylemesi çok sevindirici idi. Sapla samanı birbirine karıştırmamak lazım. Bu hususu görmek ve yetkili ağızdan dinlemek işin güzel yanı. 

       Hafta başı bana şu da alınacak buda alınacak gibi söylenen kişiler ile de bilgiler almaya çalıştım. Anladım ki bu algı operasyonundan başka değil. Tamamen bazı alçakların vatandaş arasında algı operasyonu yaratmaktan başka alçaklık olmadığını öğrendim. 

      Hatta bir ara sohbetimiz esnasında şöyle bir konu geçti. Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı ile birlikte Ak Parti ilçe Başkanı Ömer Gizlenci´nin bir sabah namazı resimlerini çeken bir vatandaş Emniyet Müdürümüze göstermiş.  

       Vatandaş meydandan dağılmasın diye sabah namazına kadar meydanı bırakmayan başkanlar sabah namazı kılmak için Ulu camiye giderler. Bir buçuk ayın nöbet yorgunluğu ile caminin direğinin dibine sızıp kalırlar. Bu manzarayı vatandaşın birisi telefonla resimler ve Emniyet Müdürümüze gösterirler. 

      Böyle bir çalışmanın ve tepkinin içinde bir buçuk ay sabahlara kadar nöbet tutan bir Başkana algı operasyonu yapmak alçaklık değil de nedir? 6 ay önce okulların gayri resmi bölümlerini yıkarken ve siz burada terörist yetiştiriyorsunuz derken ortada görünmeyenlerin algı operasyonları bir gün kendilerine dönecektir. 

      Yine söylüyorum darbe Aksaray´dan başladı il teşkilatına yapılacakken kendilerine yapıldı sözü çok manidar değil mi? Bir gün bu sözler kimin karşısına çıkar artık bilmiyorum. 

       Dün gece Sayın Enerji Bakan yardımcımız Ali Rıza Beyle uzun uzun konuştum. ?Örgütle mücadele edilirken birde örgütten tehlikeli iftiracılarla uğraşmak durumunda kaldık. Ben yine söylüyorum Sayın Yazgı ve ailesine bu konuda kefilim Başkan yıllardır bu adamlarla mücadele eden birisi? dedi. 

      Birilerini kötüleyerek veya karalayarak siyasi rant elde etmeye çalışmak kadar adi bir durum olamaz. Aynı şekilde sivil toplum kuruluşu bazı Başkanları bu konu ile ilgili algı operasyonuna sokmaya çalışmakta o kuruluşların darbeden medet umduklarını gösteriyor. 

      Uzun lafın kısası bu yapılan algı operasyonlarının altıda boş üstüde boş. Bunların tamamı hayal ürünü ve dedikodudan başka değildir. Yetkili ağızlarda zaten bunu biliyor ve açıkça söylüyorlar. 

      Zaten Emniyetimiz masum insanlara zarar vermeden gerekeni yapıyor. Bu konu ile mücadele zannedersem 2017 Ocak ve Şubata kadar devam edecek. Buda şunu gösteriyor olağan hal üç ay daha uzayacak. 

      Bu süre içinde Fetö örgütü azami şekilde bitirilecek. Bu arada masum ve suçsuz olanlarda umarım bu arada aklanıp çıkarlar. 

       NOT: Şahsıma ait Facemin şifresi kırılarak başkalarının eline geçtiği için üç gündür yazılarımı paylaşamıyorum. Şahsımla ilgili benim kendimin yazdığı şeklinde yapılan yazı ve resimlerin şahsımla ilgisi yok. Konuyu Emniyetin Fiber suçlar bölümüne bildirdim. Gerekli araştırma ve inceleme devam etmektedir. Okurlarımın bilgisine arz ederim. 

 


10.09.2016 19:05:57

Erdogan Kaya

Hayal ve iftira dedikodusu

Hayal ve iftira dedikodusu