Başlığı tırnak için almamın maksadı daha önce genel seçimlerden evvel piyasaya çıkan Milletvekili aday, adaylarına sorduğum soruyu Mahalli seçimlerde özelde şu andaki Belediye başkanlığına aday, adayı olmak için baş vuranlara da aynı soruyu  sormaktır.!

   Başlıktaki soruyu önce kamuoyu adına soruyorum.

  Sonrada bu memlekette yaşayan ve ömrümüz olursa mahalli seçimlerde oy verecek bir seçmen olarak soruyorum;

EY ADAY ADAYLARI!? SİZİN SEÇMENLERDEN NE ARTINIZ VARKİ OYUNA TALİP OLUYORSUNUZ?

   Özelde sorum Aksaraylı  merkez ilçe ve ilçe ile belde belediye başkan aday ,adaylığı için partilere müracaat edenler olsa da  bu sorunun muhatabı tüm ülkemizdeki aday, adayları içinde geçerli!

  Soruyu tekrar Aksaray özeline indirecek olursak şu anki aday adayı olanlara soruyorum.!!!!

 Hanginiz ömrünüz boyunca Aksaray´ın birinin bin olmasını sağladınız, yaralı  bir parmağa merhem oldunuz?!

Geçtik memleketin birinin bin yapılmasını şimdiye kadarki görevleriniz boyunca Aksaray´ın ihtiyacı olan hangi yatırımın alınmasını sağladınız?

 Hizmet alınmasını da geçtik acaba hangisini teklif ettiniz ve gelmesi için ısrarla takip ettiniz?

Takip ederek bu hizmetin gerçekleştirilmesini sağladınız?

14 YILIK SÖZ OLAN İSTİKBALİMİZİN 1. OLMAZSA OLMAZI AKSARAY-ULUKIŞLA TREN HATTININ GERÇEKLEŞTİRİLEBİLMESİ İÇİN HANGİ ÇABANIZ OLDU?

Bunları da geçtik 14 yıl önce ilimize sözü verilen fakat şimdiye kadar  gerçekleştirilemeyen istikbalimizin 1. olmazsa olmazı olan Aksaray´ın 1861-1920 ve 1933-89 yılları arasındaki hiçbir zaman hak etmediği asla ve asla da hak etmeyeceği toplam olarak 115 yıl süren 2 ilçelik esaretinin ana sebebi olan Aksaray-Ulukışla tren hattının gerçekleştirilmesi için hangi çabanız oldu?!

AKSARAY İLE BİRLİKTE 10 İLÇENİNDE CAN DAMARI OLAN E.90 KARAYOLUNUN ANKARA-NİĞDE OTOBANINDAN EN AZ ŞEKİLDE ETKİLENMESİ İÇİN KİMLER NEZDİNDE GİRİŞİMLERDE BULUNDUNUZ?

  Aksaray´ın ve Aksaray şehrinin yanı sıra güzergâhtaki 10 ilçenin de can damarı olan.

    Etrafında 75000 kişiye ekmek veren 15000 kişinin çalıştığı E.90 Karayolunun Ankara-Niğde otobanından en az şekilde etkilenmesi için ne yaptınız?

    Kimler nezdinde girişimlerde bulundunuz?

ZORAKİ YÖN?GÖREME?LEVHALARINI NEDEN GÖRMEDİNİZ,GÖSTERİLMESİNİN GEREĞİNİ YAPTINIZMI?

   Bunları da geçtik Aksaray´ın 3.ü ana sıkıntısı olan tanınması konusunda hangi çabanız oldu?

  Sanki Aksaray da gidilmeye, görülmeye değer hiçbir tarihi ve turistik yer yokmuş gibi şehrimizin tüm giriş çıkışlarına konan mecburi yön ?Göreme? levhalarını neden görmediniz?

   Haydi diyelim çok meşguldünüz de görmediniz bu konudaki kıyamet kopartan haberlerden, köşe yazılarından, etkili ve yetkililerle yapılan görüşmelerden sonra neden gereğini yapmadınız?

  AKSARAYI VE SAHİP OLUDUKLARINI YOK SAYAN KAPODOKYA 70 KM(!) UCUBESİ İÇİN NE YAPTINIZ?

 Bizi ve sahip olduğumuz her şeyi yok sayın bağrımıza saplanan ?Kapadokya 70 KM(!)? ucubesi konusunda ne yaptınız?

TURİZM, TARIM, HAYVANCILIK, SANAYİMİZ VE GURBETÇİLERİMİZ İÇİN NELER YAPTINIZ/YAPTIRDINIZ?

Aksaray´ın Turizmi, Tarımı, Hayvancılığı, Sanayileşmesi, Gurbetçilerin hayatlarının kolaylaştırılması için ne yaptınız?

 Bu soruların hiç birine olumlu cevap veremeyeceğinize göre bizim ?Şehri eminimiz ? (Belediye Başkanımız) olma hakkını kendinizde nasıl bulabiliyorsunuz?!!!

  ÜÇ KURUŞA BAŞ KÖFTE OLMAMALI!

    Önce kamuoyu adına, sonrada kendi adıma bu çağrım öncelikle tüm partilerin yetkili organlarınadır.

    Daha önce memleketine verdiği hizmetleriyle, gerçekleştirilmesine vesile olduklarıyla vatandaşlarımız tarafından bilinen ve sevilenler dışındakilerin bırakın aday yapılmasını bunlar aday, adaylığını da hak etmediklerinden hak etmeyene hakkı olmayan değeri verip aday, adayı olmalarını da kabul etmeyin.

   2. çağrım ise her seçimden önce aday, adayı olan ve adayın belli olmasından sonra ise sırra kadem basanlardır! ?Lütfen ada, adaylığı kirliliği yaparak milleti kendinize güldürmeyin?

    Önüne gelenin değil hak edenin aday yapıldığı bir sistemin en kısa zamanda yasallaşarak kamuoyunun boş şeylerle meşgul edilmesinin önüne geçilmesi.

   Bunun için ise aday, adayı olanların içinden kimin aday olacağına parti genel merkezleri yerine her partinin üyeleri tarafından Seçim kurulu gözetiminde karar verilmesinin sağlanması dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 


çapan karacaer
14.11.2018 15:14:03
ha şöyle dobra dobra gerçekleri konuş seni alnından öpim ne 3 levhayı 4 levhayı gündeme getiriyon tren için kılını kıpırdatmayanların söz verip sözünde durmayanların vur suratlarına ifşa et sen gazetecisin yandaş olma tamam mı hoşça kal bizi hakkımız olan havaalanı nevşehire gitti

ALİ GENÇ
15.11.2018 22:43:44
Kıymetli ağabeyim bu yorumundan yazılarımı sürekli olarak takip etmediğin anlaşılıyor. Aksi olsaydı her zaman her vesile ile kırmadan,dökmeden genelde 1977´den,özelde ise 2003 yılından itibaren her yılın en az 4/2´sini özelde ilimizin,genelde ise bölgemiz ile ülkemiz ve insanlık aleminin meselelerine ve bu meselelerin çözümüne ayırdığımıda bilirdin. İnşallah bundan sonra olabildiğince yazılarımı takip ederek her zaman ve her şartta hiç bir dünya mevki ve makamı ile menfaati beklemeden sadece ve sadece Hakkın Rızası için dile getirdiğim meseleleri bir Aksaraylı ve Aksaraylılar derneği başkanlığı yapan bir hemşerimiz olarak olarak takip eder ve gerçekleştirilmesine medeni hukuk içinde kırmadan,dökmeden,aşağılamadan,dışlamadan kendi cürmün kadarda olsa yer yakarsın. Öncelikle Ankara-Aksaray arasında E.90 kara yoluna konan yön ve mesafe levhalarına Aksaray isminin ilimiz Milletvekili İlknur İnceöz tarafından yazdırılması küçümsenecek olan değil.eksine 1989-2015 yılı arasında düşünmeyenlerin düşündüğünü gerçekleştirdiği için taktir edilecek bir hizmettir. Tren için ise genel olarak 2005 den ,özelde ise 2008 den itibaren ve 2015 Genel seçimleri öncesi 2 ay boyunca aralıksız olarak 2 gazetemizde aynı anda olmak üzere yılın en az 52 haftasının en az 10/1 inde. Geçen senenin 12. aydan başlayarak direk ve dolaylı olarak sadece bu yıl içinde ise şimdiye kadar hafta bir olmasa da iki haftada bir konuyu gündeme getirdim ve önce Rabbimizin izni sonrada bu ve bu çabayı destekleyen diğer girişimlerle konu ihale aşamasına geldi. İznillah ömrü olanalar bir kaç yıl içinde bu tren´ede binecekler/bineceğiz. Elbetteki benimde bir siyasi görüşüm eskiden beri vardı ve ömrüm oldukça aklım başımda bulundukça da olacak. Benim siyasi görüşteki ilk ilkem her zaman önce ülkemdir. Ülkemin birlik ve dirliği ile milletimizin,inanç ve fikir hürriyeti refah seviyesinin yükseltilmesini savunan ve gerçekleştirenlerden yana olmuştur. Fakat bu benim özelde ilimiz,genelde ise ülkemize yapılmasına söz verilip gerçekleştirilmeyenleri yazmaya hiç bir zaman engel olmadı,bundan sonrada olmayacaktır. Selam ve sevgilerimle.

14.11.2018 09:20:43

Ali Genç

"Hangi Artınızla Belediye Başkanlığı Aday, Adayı Olmayı Hak Ediyorsunuz?"

"Hangi Artınızla Belediye Başkanlığı Aday, Adayı Olmayı Hak Ediyorsunuz?"