CHP genel başkanı Kılıçtaroğlu´nun milletler arası sermaye destekli Alman dergisine verdiği Türkiye siyaseti ve ekonomisi karşıtı demeci kamuoyumuzun malumu.

   Bu konuda yazılanlar, çizilenler, söylenenler belli olduğundan dergiye verdiği demecini yazmak nakarattan öte bir şey olmaz.

 Bu nedenle ben ülkemizi her halleriyle dışlayan, ekonomimizin gelişmesini kendi ekonomilerinin zararına gördüklerinden bu ülkenin milletler arası sermayesinin sahipleri olduğu yayın organına Türkiye´yi zayıf gösteren.

  Başta turizmimiz olmak üzere ekonomimize zarar verecek olan 2002´den bu yana gelinen demokrasi, fikir ve inanç hürriyeti seviyesini de aşağılayan beyanları millet tarafından da kayıt altına alındı yeri ve zamanı gelince de gereğinin yapılacağından da hiç kimsenin hiç mi hiç kuşkusu da olmasın!!!

 Bun bu yazımda önce röportajı yapanların ataları tarafından da Sultan Abdülhamit Han dan  itibaren ülkemizi her yönüyle düze çıkartan veya çıkartma çabası içinde olanlar için uydurulan akla ziyan ?Diktatör? kelimesini.

   Ardından ise bu kelimeyle yaftalanan 2002´den bu yana girdiği tüm seçimleri milletin teveccühünü devamlı arttırarak kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ve dolayısıyla partisinin tasfiye edilme çabasının beyhude olduğunu yazacağım.

12 DEFA MİLLETİN TEVECCÜHÜNÜ KAZANAN ERDOĞANMI, KASETLE GELDİĞİ MAKAMDA ŞİMDİYE KADAR BİR TEK SEÇİM BİLE KAZANAMAYAN, MUHALİFLERİNİN ELEŞTİRİLERİNİ HAZMEDEMEYİP ONLARI TASFİYE EDEN KILIÇTAROĞLU´MU DİKTATÖR?!!!

   Verdiği röportajda akla ziyan bir şekilde Türkiye de kimsenin güvenliğinin garantide olmadığını söyleyen Kılıçtaroğlu kendisine aynadan bakmadan Türkiye´nin Erdoğan diktatöründen(!) kurtarılacağını belirtiyor!!!

    Kılıçtaroğlu´na aklı olanlar sormaz mı?

  ? 2002´den şimdiye kadar yapılan 3´ü mahalli seçim 5 genel seçim ve 3 referandumda milletin  sağladığı destek artarak devam eden,15 Temmuz alçakça kalkışmasında  yaptığı çağrıya on milyonların uyduğu  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ´mı diktatör?

  Gizli oy ve açık tasnif sisteminin uygulandığı yargı gözetiminde yapılan seçimlerde diktatörün zulmü altında ezilen hangi seçmen inadına Mazosist şekilde desteğini arttırarak devam ettirir?

   Yoksa kaset skandalından sonra geldiği makamda çatı aday deneyimi de dahil şimdiye kadarki girilen hiç bir mahalli ve genel seçim ile referandumu kazanamamasına rağmen kendisini eleştiren muhalifleri tasfiye eden Kılıçtaoğlu ´mu diktatör?

MİLLET LİDERİNİ HİÇ BİR İÇ VE DIŞ GÜCE YEDİRMEYECEĞİNİ 2002 DEN BU YANA YAPILAN 12 SEÇİM VE  15 TEMMUZ ALÇAK KALKIŞMASINDA GÖĞSÜNÜ EN MODEREN  SİLAHLARLA DONATILAN HAVA VE KARA ARAÇLARINA SİPER EDEREK GÖSTERDİ!!!

    Demeci verdiği derginin yayınlandığı ülke başta olmak üzere ne kadar ağa babası ve içerideki uşakları varsa tamamının ellerindeki maddi ve manevi tüm imkanları seferber etmelerine rağmen millet liderini kimseye yedirmeyeceğini 12 defa sandık başına gittiğinde göstermesinin yanında bu emperyallerin içerideki uşakları olan Fetö/Pdy na yaptırmak istedikleri kendilerince yapacakları altın vuruş olan 15 Temmuz kalkışmasında akla gelen en modern silahlarla donatılan kara ve hava vasıtalarına göğsünü siper etti.

TÜRKİYE´YE ARTAN GÜVENİN GÖSTERGESİ VE HAKSIZ PROPAGANDALARIN CEVABI ARTAN TURİST SAYISI VE EN BÜYÜK YEKA İHALESİNİ ALMAN SİEMENS TARAFINDAN ALINMASIDIR!

    Türkiye karşıtları ve içimizdeki onların yolundan gidenlerin tüm yıpratma propagandaları fiiliyattaki gelişmeler tekzip ediliyor.

    Türkiye´nin büyüme rakamları, devamlı artan ihracat, artan  yabancı sermaye,  artan yabancı turist sayısı ve en son yapılan yenilenebilir enerji için yapılan ihalede en uyun fiyatı veren Alman Kuruluşu Siemens´in  bu ihaleyi kazanmasıdır.

1950´DEN ŞİMDİYE KADAR 67 SENEDİR BİR DEFA BİLE MİLLETİN DESTEĞİNİ ALAMAYAN CHP´NİN 2019 DA SEÇİMİ KAZANABİLMESİ GÜNEŞİN BATIDAN DOĞUP DOĞUDAN BATMASI KADAR ZOR!

   Kılıçtaroğlu verdiği demecinde diktatör(!) olarak suçladığı Erdoğan´ı 2019 Genel seçimleri öncesi indireceklerini belirtmekle öncelikle 2019´da desteğini isteyeceği milletin iradesine ipotek koymaktadır.

   1950´den bu yana önüne her sandık konulmasında sağ duyusuyla hareket eden 2002´den bu yana ise bunu 15 senedir aralıksız olarak sürdüren milletimizin bu birliğiyle sağladığı diriliğini sürdürmesiyle 2019 ve daha sonraki nice seçimlerde de üstümüzde  kurulan tüm oyunları boşa çıkartılacak.

    Kılıçtaroğlu ise Erdoğan´ın  ve partisinin iktidardan indirilmesiyle kendi iktidarının/iktidarlarının oluşacağını kast ediyor.

   Amma nafile.

  CHP bu din ve milli değer karşıtlığını sürdürdükçe güneşin batıdan doğup, doğudan ise batması ne kadar zor ise kendilerinin de  iktidar olmaları o kadar zordur.

   Mesele memleket olunca akla gelen tüm taassupların bir tarafa bırakılarak milletimizden ve milletimizin devletinden yana tavır alınması, milli iradeye saygıda kusur edilmemesi, aksinden ise kaçınılması dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


9.08.2017 05:42:56

Ali Genç

Güneş Batıdan Doğarsa Kılıçtaroğlu´nunda Dediği Olur

Güneş Batıdan Doğarsa Kılıçtaroğlu´nunda Dediği Olur