Nasıl gördün?

       Geçmişle kıyaslarmısın?

        Sonuç ne olur?

        Soruları iletenlerin geneli benim gibi orada olanlar.

       Olup bitenleri gözleriyle görüp,kulaklarıyla işitip zihinlerine not edenlerdi.

       Onlarda Başbakan Davuoğlu’nun Perşembe günü Aksaray’da yapılan mitingini meydanda canlı olarak takip edenlerdi.

       Meydandaki kalabalığı,kalabalık tarafından verilen olumlu ve olumsuz tepkiyi  soranlarla  birlikte orada olmayan Aksaraylılar ‘ın yanında Türkiye kamuoyu da günümüzde en uzakları bile avuç içine getiren TV kanalları ve İnternetten takip ederek gördüler.

     Meydanı hınca,hınç doldurarak Başbakan’a söz verenlerin orada olmayanlardan tek artıları söylenenlere hemen anında olumlu ve olumsuz tepki vermeleriydi.!!!

   Bu tepkilerini de meydandakiler  Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı konuşurken ortaya koydukları olumlu tepkiyle.

    Mevcut bir vekilin ismi ile aday vekillerden ikisinin ismi anons edildiğinde ise meydanın sessizliğe bürünmesi,diğer adayın ismi verildiğinde ise yapılan alkışlar orada bulunanların  görüp not ettiklerini canlı,canlı ortaya koymalarıydı.

  HEMŞERİLİK VE 4. VEKİLLLİK SÖYLEMİ MEYDANDAN YÜKSEK DESTEK ALDI

     Başbakan Davutoğlu’nun geldiği gün yazdığım haber ve köşe yazımda tarihi geçmişimizden gelen bilgilerle vurguladığım “Hemşerimiz” olgusunu sık,sık vurgulaması kendisinin de benim sahip olduğum tarihi bilgilere kendisinin de sahip olduğunun somut kanıtı olmasının yanında bu söylemini tamamlayan 4. Vekilimizin de kendisi olacağı sözleri meydandan yüksek oranda kabul gördü.

    2 ARTI MÜJDEY’LE KAZANAN AKSARAY VE TÜRKİYE OLACAK

    Kamuoyunun ekserisi gibi benimde beklentim bu mitingde11 yıllık sözün kesin ihale tarihiydi.

   Kesin ihale tarihi verilmese de meydandakilerle birlikte tüm kamuoyumuz tarafından 2004’den şimdiye kadar 5 defa bu konuda verilen sözün yanına 6. söz olarak not edildi.

   Not edilen diğer şey ise liderliğini gazeteci Gökten Öztürk’ün yaptığı biz fakirin ise devede kulak katkı sunmaya çalıştığı Tıp Fakültemizin açılacağının belirtilmesi müjdesiydi.

ALİRIZA ALABOYUN’UN HAYALİ VERİLEN SÖZLE ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜ

     Milletvekili Ali Rıza Alaboyun Beyin 2009’dan itibaren dillendirdiği ve her vesileyle gündeme getirip ilgiler nezdinde bulunduğu girişimlerle olgunlaştırdığı Aksaray,Konya ve Niğde arasına yapılmasını istediği “Obruk Hava Limanı” Davutoğlu tarafından“Hasandağı” ismiyle söz vermesiyle  yılların hayali nihayet ete kemiğe bürünmeye başladı.

    Meydanda not edilen olumlu ve olumsuzlukların il yönetimi,mevcut vekiller ve adaylar tarafından da en iyi şekilde analiz edilerek ortaya çıkartılacak olumsuzlukların geleceğimiz için ortadan kaldırılması dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 

 


4.05.2015 07:19:29

Ali Genç

Görüldü Not Edildi

Görüldü Not Edildi