Atalarımız ?Geciken adalet, adalet değildir? demişler.

      Atalarımız tarafından tüm idari ve hukuk işlemleri için kullanılan bu tabirle  kişilerin haklarının verilmesi konusunda gecikilmemesi, talepte bulunulan idarenin veya kararı verecek olan hukuk kurumunun geç vereceği  kararla oluşabilecek  maddi ve manevi zararlara dikkat çekmişler.

   15 Temmuz alçakça kalkışmasının ardından bunu yapanlar ile açık ve gizli şekilde destekleyenleriyle ilgili yapılan soruşturmalarda istenmese de! Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın belirttiği gibi At izi İt izine karıştı.

  Bunun üzerine yapılan Valiler toplantısının ardından illerde oluşturulması karlaştırılan araştırma komisyonları kuruldu.

  Buraya ihraç edilen ve açığa alınan kamu görevlilerden masum olduklarını iddia edenler yazılı olarak müracaat etmeye başladılar.

   Başbakan Yıldırım Cumartesi gün gazetecilere yaptığı açıklamada yapılacak imzasız ihbarların dikkate alınmayacağını,masum olduklarını iddia edenlerin taleplerinin  ise incelenip  gerçekten mağdur edilenlerin görevlerine iade edileceğini.

   Pazar günü ise Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfında yaptığı konuşmada sadece ibadet maksadıyla bulunanların duygularının halis olması nedeniyle korkmamaları gerektiğini!!! ,bu işin ticaretini yapanlarla,ihanet ederek yaptıkları alçakça kalkışmada 241 vatan evladını şehit eden ve 2194 vatandaşımızı ise yaralayanlarla onların hain şebekesine dahil olanlardan hesap sorulacağını belirtti.

 SÜRDÜRÜLEN TEMİZLİK ALGI OPERASYONLARINA ASLA FEDA EDİLMEMELİ

    Hükümet tarafından mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için yapılacak çalışmanın fırsat bilinerek  üst akıl tarafından kriptolarda kullanılarak Türkiye ve Dünya kamu oyu nezdinde bir mağduriyet algısının oluşturulabileceği de bilinerek kanserli tüm hücrelerin, yani  suçlu olan kim olursa olsun bunların  mevkisine,makamına,mesleğine bakılmadan temizlenmesine aralıksız olarak devam edilmesi gerekir.

MİLLETİMİZİN ANASI YERİNE HAİN VE BÖLÜCÜLERİN ANASI AĞLASIN!!!

    Bu konuda ?Su uyur düşman uyumaz? ata sözümüz prensip edilerek bu bölücülerin Gezi, 17-25 Aralık kalkışmaları ve bunların tuzu biberi olan alçak kanlı 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonrada akla gelebilecek her türlü kalkışmaya karşı  istihbaratımız,güvenlik kuvvetlerimiz teyakkuzda olmalı.

   Bu daimi uyanık kalmayla bu kanser hücrelerinin atom tanesi hacminde bile olanlarının temizlenmesi devam ettirilirken tüm teknolojik imkanlardan faydalanılarak suçlu ile suçsuz ise kılın kırka yarılmasıyla birbirinden ayırt edilmeli.

   GÖLE SU GELİNCEYE KADAR KURBAĞANIN GÖZ PATLAMASIN!

    CHP ve MHP´nin bu konudaki tespitleri ve Cumhurbaşkanlığı ile hükümete de bu konuda gelen bilgilerin ardından Valilikler ile Belediyelere verdikleri ve verecekleri dilekçelerinde haksız yere açığa alındığını belirtenlerin/belirtecek olanların taleplerinin incelenerek haklı olanların göle su gelinceye kadar kurbağanın gözü patlamadan sonuçlanması için gereğinde 3 vardiya çalışılma yapılarak makul olan en kısa zamanda sonuca ulaşılmalı.

GÖREVLERİNE İADE EDİLENLER MUTLAKA TÜM YAYIN ORGANLARI KULLANILARAK DUYURULMALI

   Yapılacak çalışmanın ardından görevlerine iade etme yetkileri Valiliklerle Belediye Başkanlarında olanların Vali ve Başkanlar tarafından ilgili Bakanlıklar tarafından olanların ise ilgili Bakanlar tarafından görevlerine iadesi için yapılan inceleme neticesinin iadeyi itibar için zaman geçirilmeden ilgililere gönderilmesi.

   Yapılan incelemenin ardından görevlerinden alınanların açığa alınmalarından sonra kamuoyunda  kendileriyle ilgili oluşan negatif olgunun düzeltilebilmesi için mutlaka iade edilenlerin tüm haberleşme imkanlarıyla da kamuoyuyla da itibarlarının iadesinin paylaşılması dileğiyle..

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


27.09.2016 09:46:32

Ali Genç

GECİKEN ADALET MAĞDUR ETMESİN!

GECİKEN ADALET MAĞDUR ETMESİN!