Yazılan haberleri ve makaleleri okudukça diğer sağduyulu vatandaşlarımız gibi hayretler içinde kalıyorum.

 Hayretimin ilk sebebi bunu yapanların çoğunun hariçten gazel okuyanlardan camiayla ilgisi olmayanlar olması.

  Bu nedenle camianın istikbaliyle daha doğrusu bu istikbalin pozitif olmasını umursamayanlardan, aksine negatif olmasını isteyenlerden oluşması.

  Bunlardan bir kısmının ise mal bulmuş mağribi misali içlerindeki sakladıkları kinlerini dışa vurmaları.

  Gitti gidiyor´culardan, iktidardayken kılıcını salladıklarının oradan düşmesiyle yatak odasına kadar didikleyenlerine.

   Hele birde bunların toplamı kadarından fazla olan algıcılar var ki ayaklarına gelen altın tabak içindeki fırsatı sonuna kadar kullanıyorlar.

  ? DİNİME DEHLEYENDE MÜSELMAN OLSA!!!?

    Eleştiri yapanların sonu çıkmaz veya karanlık olan yolları gösterenlerin analizini yaptım.

   Bunların çoğunluğunun hatta hiç birinin gerçekten fikri olarak samimi olmayanlardan ve  yazının il satırından orta başlığa kadar haklarında bilgi verdiğim mefkureleri, dolayısıyla milli  dik duran iradeleri olmayan rüzgâra göre yön değiştiren.

   Nokta kadar çıkarları için bırakın virgülü soru işareti kadar anında eğilenler olduğunu gördüm.

   Bunların bir kısmını bu saydığım özelliklerinden dolayı milletimizin tüm dini ve milli değerlerine karşı sabıkası olanlar oluşturuyor.

  Bir kısmı ise 7 Haziran seçimleri sonrası istikrarın düşmanı, dolayısıyla  birlik ve dirliğin bozulmasını sağlayacak koalisyonların zararlarını umursamayanlardan Ak Partinin oylarının gerilemesiyle, daha doğrusu milletimizin istikbalinin zarar göreceğini umursamayarak zilleri takarak oynayanlar.

  1 Kasım sonrası ise hemen 180 derece çark edip hükümetin, vekillerin emrinde olduklarını arlanmadan belirtenler olduğunu gördüm.

  Yani bunların Ak Parti ile ve Ak Partinin ülkemize sağladığı başarılar yerine kendi çıkarlarına bakan bunun için ise olmadık taklalar atanlar ile Ak Partinin sağladığı istikrarla elde edilen başarıyı belli mahfillerde engellemek isteyen iç ve dış mihraklardan farkları olmayanlar.

?ADAY DEĞİLİM?CÜMLESİ NASIL ?İSTİFA ETTİ? OLARAK HABER YAPILIR?

 Bahsettiğim konu önce Ak Parti Aksaray Merkez ilçe başkanı Ömer Gizlenci´nin istifa ederek aday olmayacağı açıklaması.

  Ardından ise Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay´ın yapılacak il kongresinde aday olmayacağını açıklamasının çarpıtılarak istifa ettiği şeklindeki zillerin takılarak duyurulması.

 Ve bunun üzerinden mal bulmuş mağribiler misali Ak Partinin, dolayısıyla istikrarımızın, birlik ve dirliğimizin yıpratılması.

AK PARTİ HARİÇTEN GAZEL OKUYANLARIN OYUNUNA GELMESİN

  Ak Parti il başkanı Abdulkadir Karatay dün yapılan temayülün başında oldu ve yakın bir zamanda genel merkez tarafından uygun görülecek arkadaşına il başkanlığını devredinceye kadarda görevinin başında olacak.

  Yani görevini devretmesine kadarda kalesinin komutanı.

 ? Mahkeme kadıya mülk değil? elbette ki gereğinde il ve merkez ilçe başkanları, milletvekilleri, Belediye başkanları değiştirilir, istifada edebilirler veya kendileri görevlerinden çekilebilirler.

   Bunlar normaldir asıl olan  yapılacak değişikliğin kişinin ve sevdiklerinin rencide edilmeden kolun kırılıp yenin içinde kalması prensibiyle yerine getirilmesidir..

   Yani Ak Partinin kendi meselelerini kendi içinde samimiyetle, Sünnet olan istişareyle halletmesi, parti dışındakilere özellikle partinin açık ve gizli düşmanlarına fırsat verilmemesidir.

    Genel merkezden, vekillere ve diğer tüm seçilmişlerin oluşturulan/oluşturulmak istenen menfi algıya gelmemeleri.

    Ak Partiyi, dolayısıyla ülkemizi  önce 2019´a,ardından ise 2023 ve daha ileri hedeflere taşıyacak olan kadrolarını öncelikle kendi samimi fikirdaşlarından seçmeleri ve tüm samimiyetsizleri  var ise Fetöcüler ve diğer münafıkları yani bukalemunları  tamamen kadrolarından diskalifiye etmeleri dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


Hüseyin
22.08.2017 05:28:35
Sayın Ali Genç şuan yazınız yayınlanan aksarayhaberci de de Karatayın açıklamalarını istifa etti diyerek haber yaptı. Demek ki bu söyledikleriniz bu site ve yazılarınızın yayınladığı gazeteler için de geçerli.

21.08.2017 07:42:56

Ali Genç

Fırsatçılara pirim verilmesin!

Fırsatçılara pirim verilmesin!