Saatlerin geriye alındığı dönemlerde kamu çalışanlarının kazası da olmayan her mukim ve hür Müslüman´ın kılma mecburiyeti olan Cuma  Namazına yetişebilmesi için Öğle  vaktini ezanı  o gün için okunma zamanından ileriye alınması artık tarihe karışacak.

      Çünkü Ezan  bundan sonra diğer günlerin öğle saatinde olduğu gibi tam saatinde okunacak!!!

       Çalışanların Namaza yetişme telaş asıda, amirinden izin istemeside, zılgıt yemesi de ortadan kalktı.

     Başta TSK mensupları olmak üzere  kamu görevlisi güvenlik mensupları da,yargı mensupları da akademik personelde hem işten atılma,hem kademe derece  engellemesiyle karşılaşmadan isterlerse rahatlıkla Cuma Namazını kılabilecek.

   Memur sadece Cuma Namazını kılabilme hürriyetine kavuşturulmadı.

   Ortalama yarım saat süren Cuma Namazı öncesi bu  ibadete hazırlık yapabilmesi.

   Namazın sadece Farzını kıldıktan sonra işine yetişebilmek için içerideki cemaati çiğnercesine apar topar dışarıya çıkmasına da gerek kalmadan Farz sonrası  kılınan 10 rekatı da rahatça kılabilmesi.

    Namazdan sonra ise yemeğini rahatça yiyebilmesi içinde 2 saat izinli olması yeni yapılan  sözleşmeyle garanti altına alındı.

     Bu sözleşmeyle?Yerim? dar diyen, yeri genişletilince ?Yanım? dar diyen,yanı da genişletilince? Gönlüm dar !? diyen gönülsüz gelin gibi? Namaz kılmak istiyorum,Cuma yada gitmek istiyorum fakat memur olduğum için izin alamıyorum!? bahanesi de ortadan kalktı.

   Bu sözleşmeyle Türkiye´nin zifiri karanlık yobazlık,gericilik uygulamasıyla Laikliği Komünist Arnavutluğun lideri Enver Hocanın din düşmanlığıyla ve bir zamanların bu konudaki uygulayıcısının  yazdığı ismini? Militan Demokrasi? diye belirttiği kitapta somutlaşan anlayışıyla aynı şekilde yorumlayan Anti  hukuki,anti insani ve anti ahlaki uygulamayla ekmeğini yedikleri sahipleri,efendileri milletin  inananlarının ensesinde hizmetkarları tarafından boza pişirildiği  cesedin  üstüne bir kürek  toprak daha atıldı.

   Bu sözleşmeyle milletin karşısına başörtüsüyle aday olup seçilen bir genç bayana milletin meclisine sokmayan ve sözüm ona centilmen olduğu belirtilen solcu eskisinin ?Bu kadına haddini bildirin(!)? kabalığı da.!

 ?Bir elinde Kuran Geliyor Nurlu Süleyman(!)? sloganıyla yıllarca muhafazakarların oylarını alan, Cumhurbaşkanlığı sırasında ise senfoni orkestrasını görünce ?İşte medeniyet(!)? diyerek senfoniyi seyretmeyenleri medeniyetsiz sayan.

   Başını örtmek isteyen genç kızlarımızın doğuştan hakları olan,anayasanın inanç hürriyeti maddesi ile de teminat altına alınan dinimizin bu emrinin yerine getirilmesini savunacağına? Başını örtecek olanlar Arabistan a gitsin(!)? diyen din düşmanlığı da  yasal güvenceyle  tarihin çöplüğüne atıldı.

   Yazının girişinden itibaren bahsettiğim terör belasının gölgesinde kalan yetkili sendika Memur-Sen  Konfederasyonu  Genel Başkanı Ali Yalçın tarafından hükümete yapılan  2016-17 kamu çalışanları maaş ve  sosyal hakları teklifi konusunda verilen ve  varılan uzlaşmayla resmileşen  kamu görevlilerine Cuma günleri 2 saat  ibadet  izni verilmesi maddesidir.!!!

   Kamu çalışanlarına Cuma günü ibadetlerini rahatça yapabilmeleri için 2 saat izin hakkı verilmesinin sağlanması için çaba sarf eden bu konuda tüm emeği geçenlere milletimiz adına canı gönülden teşekkür ediyorum.

     Allah(C.C.) kendilerinden razı olsun,Ataları ve ecdatlarının ruhlarını şad eylesin .

       DİN VE DOMAKRASİ DÜŞMANLARINA DERS OLSUN!!!

   Bu son iyileştirme ile Nurunu tamamlayacağını Yüce kitabımız Hz. Kuran da belirten Cenab-ı Allah(C.C.)´ın önünde hiçbir  fanin ve fanilerin kurumunun duramayacağının da başta 28 Şubatçılar olmak üzere tüm din ve demokrasi düşmanlarına ders olması.

  Ülkemizin akla gelen her konuda çağ dışı komünist Kuzey Kore ve diğer komünist artığı ülkelerin vatandaşlarını doğduklarına pişman eden maddi ve manevi tüm uygulamalarından kurtularak vatandaşlarını medeni muasır milletlerin hak ve sorumluluğuna kavuşturulması için yapılan iyileştirmelerine ivme kazandırılarak devam etmesi.

      HAKLILAR EN AZ HAKSIZLAR KADAR CESUR OLMALI

    Bu milletimizin 7 sinden 77 sine kadar herkesinde en doğal hakkı olan  demokrasi,fikir ve inanç hürriyetinin maksimum seviyeye ulaşabilmesi için haksızlar kadar haklılarında cesur olmaları dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 

 


25.08.2015 08:03:10

Ali Genç

Ezan 12´yi beklemeyecek!

Ezan 12´yi beklemeyecek!