Yüksek ihtimal ile bu hafta sonu veya gelecek hafta diğer partilerle birlikte Ak Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı da açıklanacak.

    12 yıldır dışarıdan ve içeriden ülkemizin istikrarını bozmaya çalışan mihrakların oyunlarını bozan milletimizin çoğunluğunun genel samimi isteği bu istikrarın devam etmesi için Ak Partinin adayının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dışındaki birisinin olması yönünde.

    1950’den bu yana eline her fırsat geçtiğinde dış güçler ve onların yerli işbirlikçilerine haddini bildiren milletimizin genel ekseri sinin bu haklı isteğine rağmen maalesef alınan duyumlar tarihin tekerrür edeceği yönünde.

    ERDOĞAN’IN AK PARTİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ ÖZAL GİBİ  AK PARTİ’NİN SONU İSE ANAP GİBİ OLUR!!!

    Alınan duyumlara göre milletin ezici çoğunluğunun isteğinin aksine bir gelişme olacağı yönünde.

    12 yıl öncesinin Şamar oğlanı görülen ülkemizi akla gelen her yönüyle dostlarının gıpta ettiği, iç ve dış düşmanlarımızın ise hasetlerinden çatır, çatır çatlamalarına sebep olan kalkınmış ve onurlu bir ülke seviyesine getiren kadronun başı ve lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ak Partinin Cumhurbaşkanı adayı olacak.

   Başbakan Erdoğan ve Ak Parti Genel Merkezi yetkililerine seslenen vatandaşlarımız ” Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilirse bu görevi  en iyi şekilde yapacağından kimsenin şüphesi yok.!!!

    Fakat Türkiye’nin Ak Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a en az 2 dönem daha ihtiyacı var.!

   Bu nedenle Türkiye’de yapılacak yeni bir anayasayla Başkanlık sistemine geçinceye kadar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kesinlikle Cumhurbaşkanı olmamalı.!!!

   Cumhurbaşkanlığına seçildiğinde Partisinin liderliğini de bırakacağından Anap’ta Özal’a rağmen Mesut Yılmaz’ın seçildiği gibi Ak Parti’de Erdoğan’ın iradesinin dışındaki birisinin gelmesiyle Türkiye’yi 12 yıldır her yönüyle aydınlatan Ampul ’ün sonu da Anap gibi olur.!!!

   Bu vatanı ve milletimizi seven hiçbir kimsenin istemediği bu olumsuzlukların olmaması için Başbakan Erdoğan’ın dışındaki birinin Ak Parti tarafından  ve bu partinin içinden seçilecek birisini aday gösterilmesini bekliyoruz.” Diyerek samimi dileklerini belirtiyorlar.

     Ak Partinin ve Erdoğan’ın ülkemizin şu anda cebelleştiği tüm iç ve dış sorunlar aşılıncaya kadar milletimizin bu haklı ve samimi isteği doğrultusunda karar alması, aksinden ise kesinlikle kaçınılması dileğiyle.

 

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


10.06.2014 00:00:00

Ali Genç

Erdoğan`ın adaylığı tarihin tekerrürü Olur

Erdoğan?ın adaylığı tarihin tekerrürü Olur