10 yıl önce bu gün hızla kalkınan, aynı hızla  demokratikleşen bu çerçevede her türlü meşru fikir ile inanç hürriyetinin önündeki engellerin kaldırılması teker, teker sağlanırken bu müspet gelişmelerin tamamına karşı olan zihniyet  tarafından milletimizin istikbalinin nurlandıracak  güzel gelişmelerin önüne bir gece yarısı milletin canını burnuna getiren bir set çekilmek istendi.

ÖNCE ÖZAL, DEMİREL VE SEZER İN SEÇİMİNDE İSTENMEYEN 367 UCUBESİ MİLLETE DAYATILDI!

   Bu maksatla önce Özal, Demirel ve Sezer´in Cumhurbaşkanlığı seçiminde akla gelmeyen, hiçbir siyasetçi ve hukuk kurumu tarafından aranmayan akla ziyan sonradan çıkma bir icatla Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılabilmesi için ilk turda Mecliste 367 yeter sayısının olması gerektiği safsatası ortaya atıldı.

   Ardından ise  yüksek ihtimal ile  şu anki gelişmemizi, büyümemizi ve kendi kendimize yeterli hale gelmemizi istemeyen bunu da 16 Nisan Referandumunda en bariz şekilde ortaya koyan Emperyalistlerce  oluşturulan üst akıl tarafından kendi icatları olan fikir kendilerine bağlı siyasetçiler ve STK ları tarafından Medya aracılığıyla kamu oyunda yaygınlaştırıldı.

   Kurulduğu günden günümüze kadar bir defa bile gizli oy açık tasnifle yapılan seçimlerde millet tarafından iktidara getirilmeyen.

   Sadece atanmış ve seçilmişler tarafından oluşturulan statükonun zorlamasıyla bazen hükümet ortağı olabilen bir siyasi parti tarafından ise sahiplenen bu sonradan çıkma ile millet iradesiyle seçilen vekiller tarafından sivil bir Cumhurbaşkanı seçmelerinin engellenmesi için bir damla suda anti insani, anti hukuki ve anti yasal bir fırtına kopartıldı.

   Ekmeğini yedikleri sahipleri, efendileri olan milletin hür iradesini temsil eden TBMM´sinden güven oyu alan hükümete ve hükümetin şahsında milletin inancına karşı  olan silahlı bürokratlar tarafından da 28 Şubat zihniyeti yeniden nüksettirilerek bu akla ziyan üst aklın söylemlerine ilk turun yapıldığı gece internetten gece yarısına doğru millete muhtıra verildi.

TÜRKİYE TARİHİNDE İLK DEFA SİVİL İKTİDARIN DUVARINA TOSLAYAN DARBE?27 NİSAN E BİLDİRİSİ?

   Asker elbisesi giymiş Fetö/Pdy teröristleri tarafından geçen sene 15 Temmuz günü gerçekleştirilmek istenen ve akabinde ülkemizin işgaline sebep olacağı belirlenen darbeden 9 yıl önce gerçekleştirilmek istenen ve yine Türkiye tarihinin internet ten verilen ilk muhtırası olan ?27 Nisan E. Bildirgesi ?Türkiye tarihinin millet iradesiyle görev başına getirilen iktidarının çelik iradesine  çarparak ta duran ilk muhtıra oldu.

BAŞBAKAN YARDIMCISI CEMİL ÇİÇEK´İN ?GENELKURMAY BAŞKANI BAŞBAKANA BAĞLI BİR MEMURDUR?SÖZÜ  STATÜKONUN VE ÜST AKLININ TÜM OYUNLARINI BOZDU!!!

     O zamanki Başbakan yardımcısı Cemil Çiçek tarafından yapılan açıklamayla Genelkurmay başkanının Başbakana bağlı olan bir memur olduğunun belirtilmesiyle tüm kem göz ve kem gönüllülerin oluşturduğu üst akıl ve onların içimizdeki statüko taraftarlarının bekledikleri etkinin bozularak milimize edilmesiyle millet ve devletin en az zararla kurtarılması sağlandı.

    CHP´lilerin altlarına imza atacaklarını söyledikleri bu millet iradesine meydan okumanın yanında milletin dinine de meydan okuyan bu bildiri üzerine erken seçim kararı alan hükümet aynı anda Cumhurbaşkanının seçmen tarafından direk seçilmesiyle ilgili anayasa değişikliğini de yaparak statükonun ve onların ağababalarının önünü kesecek tedbirleri yürürlüğe koydu.

İBRETTİ ALEM İÇİN E. MUHTIRICILARDAN  MUTLAKA HESAP SORULMALI!!!

   O günden şimdiye kadarki Emperyalistler tarafından oluşturulan üst akıl ve onların içimizdeki mankurtlaşmış uşaklarına  çıkarttırmak istedikleri engeller evvel Allah(C.C.)´ın izni ile sonrada milletimizin birlik ve dirliği ile oluşturduğu irilikle defedildi.

    Fakat maalesef şimdiye kadar milli iradenin şahsında milletin iradesi ve inancına karşı yapılmak istenen bu saldırıyı kaale alıp internete koyanlar hakkında caydırıcı ibret alınacak şekilde idari ve  hukuki bir hesap sorulmadı.

   Hesabın sorulmaması nedeniyle bu zihniyetteki kişiler tarafından planlanan veya planlanacak yeni kalkışmalarına yol olmaması için mutlaka medeni hukuk içinde hak ettikleri cezayı almaları için Devletimizin ilgili kurumları tarafından zaman geçirilmeden idari ve hukuk yönden hesap sorulması şarttır.

    Birlik ile dirliğimize hizmet edecek tüm tedbirlerin yanında bu tür yer yüzünün hakimi millet iradesi tanımayan teşebbüslerin genelini engelleyecek tedbirlerinde alınması çerçevesinde 27 Nisan E. Muhtırasını verenler,destekleyen hakkında da gerekenlerin zaman geçirilmeden idari olanların ilgili kamu kurumu, hukuki olanların ise Hukuk kurumları tarafından yapılması dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


27.04.2017 09:57:52

Ali Genç

E.MUHTIRACILARDAN HESAP SORULMAMASI YENİ DARBELERİ TEŞVİKTİR!

E.MUHTIRACILARDAN HESAP SORULMAMASI YENİ DARBELERİ TEŞVİKTİR!