Üç gün önce iki ayrı yazım içinde Emniyet Müdürlüğümüzün paralel operasyonunda bildiğim bazı Emniyet mensupları ile ilgili sitemim olmuştu. Fetö örgütünden Aksaray da en çok zarar gören kişilerden birisinin benim birinci derecede yakınım olması nedeniyle, bu örgütün ne vicdanı nede merhameti olduğunu 15 yıldır biliyorum. Çünkü bunu 2010 yılında bizzat yaşayanlardanım. Bundan dolayı bu yapıyı sürekli eleştirip nasıl bir yanlış yapılanma olduğu hakkında kamuoyunu aydınlatıp bilgilendirmeye çalıştım.
İnsanlar bu örgüt yapılanmasından bilgi sahibi olsun diye ben yazarken o gün bana çok saldıranlar olmuştur. Hatta yarı benim meslektaşım olan bir arkadaş İl Genel Meclis üyeliğine aday olduğumda benim aday olmamam için hakkımda sanal alemde olmadık şeyler yazıp cemaat hakkında yazılar yazarak Ak Parti ile cemaatin arasını açtığımı farklı algılarla paylaşarak bana saldırdı. Şimdi bakıyorum meydanlarda maşallah bayrak sallıyor.
2010 yılında Merkez camisine iki ayrı dinleme cihazı yerleştirenlerde Emniyet mensupları idi. Bu cihazların ikisini de benim ağabeyim bulup bana gösterdi. Sonra hala Aksaray da bulunan bir Polis memuru bir arkadaşımızdan iyi niyet karşılığında, ? bir bakalım bunu kim koymuş? diyerek geri almışlardır.
O gün El Kaide örgüt operasyonu diye uyduruk operasyonla gözaltına alınan 30 civarındaki arkadaşlara, sanki fetö devletin dokunulmaz bir adamı gibi sorgularında, ? neden Fetullah Gülen hakkında konuşup eleştiriyorsunuz? sorusunu sormuşlardır. Hatta bu sorgu o günün adliyesinde Hakim ve Savcıları tarafından da sorulmuştur.
Ben konuyla yakından ilgilendiğim için o günkü bu soruyu soran polis memurlarını bildiğim için hala ortalıkta gezmelerini görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Bundan dolayı eğer bunlar hakkında bir işlem yapılmazsa adlarını buradan yazarım dedim.
Çünkü bu konuyu defalarca Sayın Emniyet Müdürümüzle paylaşmıştım. Eğer doğru ise iki gün önce yapılan bir Emniyet operasyonunda bu arkadaşların alındığını duydum ve sevindim. Hiç değilse içim serinledi ve rahatladım. Dolayısı ile Emniyet Müdürümüz Mehmet Beye buradan teşekkür ediyorum.
Benim için Emniyet içinde bunların durumu gözden geçirilmeliydi ve en önde bunlar olmalıydı. Geçte olsa bunların hukuk önüne çıkarılması hayati önem taşıyordu. Camiye dinleme cihazı yerleştirerek burada konuşulanları iddianameye yazan yine emniyet mensupları idi. Sanki devlet ve vatan düşmanını dinler gibi masum Müslümanlar dinlendi.
Ben neden Sayın Haluk Başkan ben ne kadar paralelsem oda o kadar paralel dediğimi şimdi anladınız mı? 
Bugün eski bir siyasetçimiz iki çocuğu paralel okullarında okumuştur. Aksaray da Türkçe olimpiyatlarının masraflarının nerede ise yarısını karşıladığı gibi sponsorlar bulmuştur. Buna kimse sesini çıkarmazken neden bazı insanlar hakkında algı operasyonu oluşturmaya çalıştıklarının arkasında başka hesaplar var. 
Öğrenciliğinde fetonun yurdunda kalıp kendi bölümünün başkanlığını yapanların siyaset arenasında seçilmiş olduklarını da biliyorum. Dolayısı ile herkes önce kendi geçmişine bakarsa aynada kendilerinin paralele hizmet ettiklerini göreceklerdir.
Evet, Sayın Yazgıya neden sahip çıkıp onun hakkında algı operasyonu yapanlar şunu bilsinler ki Sayın Yazgı o dönemde de şimdide benim gibi düşündüğü için sahip çıkıyorum. Yoksa ağzı olan konuşarak siyasi ikbal beklentisi adına boş işlerle uğraşmasınlar.
Yine iddia ediyorum Aksaray bir paralel cenneti idi. Bunu görmeyen bilmeyen yoktur. Dolayısı ile bir kişi kalana kadar bunları Emniyet birimlerimiz tek tek temizleyecektir. Burada 20 gündür canları pahasına paralelle mücadele eden Emniyet mensuplarımıza üsten aşağıya kadar herkese teşekkür ediyorum. Yorulmasınlar mesele vatansa dinlenirsiniz.


4.08.2016 17:06:40

Erdogan Kaya

Emniyete teşekkür

Emniyete teşekkür