Tahriklere Kapılıp Güvenlik Şemsiyemizi Elimizle Yıkmayalım

İMF´ye olan borcumuzun son taksitini ödememiz,Kanal İstanbul´un açılmasına karar vermemiz,3. Havalimanının ihalesinin ve bugün hizmete açılacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsünün ihalesinin yapılmasının ardından birkaç ağaç bahane edilerek başlatılan? Gezi Eylemleri?

Buradan istenen başarının elde edilememesi üzerine yaptırılan 17-25 Aralık kalkışmaları!

İngiltere Başbakanı David Cameron´un ?Türkiye AB´ye ancak 3000 yılında üye olabilir!? demeci.

Türkiye ile AB Ortaklık toplantısının yapıldığı binanın yanına PKK çadırı kurulmasına izin verilmesi.

Avrupa Konseyinde PKK´nın Suriye yapılanmasının sergisinin açılması.

Sözüm ona milletler arası yayın yapan yayın organlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan´a sistematik olarak yapılan Diktatör(!) suçlaması.

15 Temmuz´da asker elbisesi giymiş Feto/Pdy´li teröristlerinin alçakça kalkışması.

Milletimizin bu alçakça kalkışmayı durdurmaktaki kahramanlığının ve 27 gece aralıksız süren tek bir kişinin burnunun bile kanamadığı,bir tek mala zarar verilmeyen Demokrasi Nöbetleri karşısında sözde demokrasi havarilerinin Dut yemiş Bülbül kesilmeleri!

Terör örgütlerinin mitingine ve bunların sözde liderlerinin bu mitinglere bağlanarak toplananlara hitap etmesine ses çıkarmayan Alman yargısı tarafından %52 oy alarak seçilen,fakat askeri darbe ile devirtilmek istenen meşru Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın bu darbeyi protesto etmek isteyen gurbetçilerimiz tarafından Köln´de yapılan mitinge bağlanmasına yasak getirilmesi!

ABD Dış İşleri Bakanının Türkiye´nin NATO dan çıkartılmasını istemesi.

Önce Viyana Havalimanına asılan,fakat tepkimiz üzerine 2 saat sonra kaldırılan ?Türkiye´ye gitmek Erdoğan´a Destektir(!)? alçakça pankartı.

Avusturya´da gurbetçi vatandaşlarımızın 15 Temmuz askeri kalkışmasını protesto etmek için evlerine bayrağımızı asmalarının yasaklanması.

Avusturya´nın Türkiye´nin AB üyelik müzakerelerinin bitirilmesi konusundaki küstahça isteği.

Viyana´da PKK tarafından miting yapılmasına izin verilmesi!

Emperyalistlerin Türkiye´yi parçalamak için hazırladıkları alçakça çalışmalarının birer dışa vurulmasıdır!!!

MAKSATLARI BİZİ TAHRİK EDEREK NATO VE AB´DAN ÇIKMAMIZI SAĞLAYARAK KORUMA ŞEMSİYESİNİ YIKARAK İÇ VE DIŞ SALDIRILARA KARŞI SAVUNMASIZ HALE GETİRMEKTİR!!!

Demokrasinin beşiği olduklarını iddia edenlerin 15 Temmuz askeri darbe kalkışmasının milletimiz tarafından bertaraf edilmesinin ardından tamamı yanımızda olmaları gereken sözde müttefiklerimizin sus,pus olmalarının yanında AB ve NATO´dan çıkmamız konusundaki tahriklerinin sebebi bu kurumlar tarafından sağlanan koruma şemsiyesinin dışına ülkemizin çıkartılarak NATO üyeliğimiz öncesi SSCB´nin 2. Dünya Savaşından sonraki yapılmak istenen saldırıları gibi yeniden tüm iç ve dış saldırılara açık hale getirilmemizi sağlamaktır!!!

TÜRKİYE AKLISELİMLE BU OYUNLARI BOŞA ÇIKARTMALI!

Tüm bu tahriklerin altında İngiltere ve Fransa tarafından 1916´da Orta doğunun parçalanmasını sağlamak için yapılan fakat komünist Sovyetler Birliği tarafından deşifre edilen ?Sykes- Picot? Antlaşmasının uygulamasının yeni versiyonu yatmaktadır!!!

Milletimizin birliğiyle yerle yeksan edilen başarısız kalkışma esnasında ve kalkışmadan sonra Yeni Kapı Mitingi ile taçlanan iktidar ve muhalefetin samimi iş birliği ve güvenliğimizi tehlikeye sokacak şeylere bu tahriklere kapılarak izin vermemeliyiz!!!

Ülkemizin AB üyelik müzakerelerinin sonlandırılarak ve NATO´dan ayrılarak korumasız hale getirecek,1916 antlaşmasını yapanların ekmeğine yağ sürecek tahrikler konusunda dikkatli olalım.

Darbelerle mücadele konusunda Amerika´yı yeniden keşfetmekle zaman geçirilmeden başta komşumuz Yunanistan´ın 1975 de gerçekleştirdiği darbeleri literatürlerinden tamamen silerek sivil otoriteyi hakim kılma tecrübesi olmak üzere diğer tecrübelerden faydalanılması sağlanılmalı.

Bunun dışındaki bize zarar verecek tüm uygulamalardan da uzak durularak emperyalistlerin heveslerinin aklı selimle kursaklarında bırakılması bununla da kıyamete kadar birliğimizin sürmesinin sağlanması dileğiyle.

Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


24.08.2016 08:49:17

Ali Genç

Elimizle Yıkmayalım

Elimizle Yıkmayalım