Cumartesi günü meslektaşlarımızla Mehmet Tıpırdamaz ağabeyin sahibi olduğu Ahsaray otelde yapılan MHP il ve merkez ilçe yönetimlerinin ortak tanıtım ve belgilendirme toplantısındaydık.

   Saat 11.00’de başka bir randevum olduğundan toplantının bitimini beklemeden ayrıldım.

     Toplantıdan ayrıldığım zamana kadar yapılan konuşmaları taraf veya karşı görüşteki gibi değil mesleğimizin etik kuralları içinde dinledim.

   Söylenenlere katıldıklarım olduğu gibi katılmadıklarımda oldu.

  Önce katıldıklarımı paylaşayım.

  Ayhan Bey’in Dosyası yıllar önce hazırlanan Tıp Fakültemizin o dönemdeki Rektör’e pirim kazandırılmaması için bekletildiği ve bu nedenle de bu hizmete kavuşturulamadığımıza.

   Yine 2004 yılında ilk sözü,2009’da ikinci sözü, 18 Aralık 2010’da dönemin Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,26 Mayıs 2011 ve 13 Mart 2014’de o zamanki Başbakanımız ve 10 Ağustos 2014’de milletin oyu ile aracısız olarak seçilen ilk Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından  sözü verilen tren hattı konusunda aradan geçen 11 yıla rağmen şimdiye kadar ilk çivinin bile çakılmamasına.

   Oto ban’ın hizmete girmesiyle ulaşımda sahip olduğumuz şu anki cazibemizin tamamen ortadan kalkmaması için E.90 için alınacak tedbirlerin zaman geçirilmeden uygulanması konusunda söyledikleri harfiyen doğru olduğundan kendisine tam olarak katılıyorum.

AYHAN BEYİN YENİ HASTANE YERİ KONUSUNDAKİ İKAZI MUTLAKA DİKKATE ALINMALI!!!

   Diğer Basın mensuplarını bilmiyorum fakat ben yeni yapılacak 400’mü yoksa 600 yataklımı olacağı tam belli olmayan muhtemelen Mart ayında ihalesinin yapılacağını Ak Parti il kongresine gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun belirttiği Şehir hastanesinin yeri konusunda Ayhan Beyin belirttiği  konu mutlaka incelenmeli.

     Çöp Depolama yerinin yakınana bu hastanenin yapılmasının iş işten geçmeden rüzgarlar ve yönleri de hesaplanarak sebep olacak menfiliğin ortadan kaldırılması için depolama veya hastane yerinin değiştirilmesinden hangisi kolay ise onun yapılarak olumsuzluğun ortadan kaldırılması gerekir.

  Dün 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Ak Parti il Başkanı Abdul Kadir Karatay’ada iletilen bu durumun mutlaka ilgili ve yetkililer tarafından en ince teferruatına kadar incelenmesi şarttır.

  Aksi kaş yapayım derken göz çıkartmak olacaktır.

    Bu gün toplantıda söylenenlerden doğru bulduklarımı paylaştım.

   Nasip olursa ileride ise il başkanı Ayhan Erel’le merkez ilçe başkanı Ferit Köse’nin söylediklerinden katılmadıklarımı yazarım.

   Her zaman ve her şartta kimin yaptığı veya söylediğine bakmadan yapılan ve söylenenlerin her hangi bir konudaki tarafgirlik yerine sağduyuyla analiz edilmesi dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


28.01.2015 10:29:53

Ali Genç

Eğri’ye eğri,doğru’ya doğru

Eğri’ye eğri,doğru’ya doğru