Hristiyanlığa ve Yahudiliğe karşı olduklarını duydunuz mu?

  Bırakın semavi dinlere karşı çıkmayı bunlar Budizm, Hinduizm  ve Şintoizm´de dahil tabiat dinlerine karşı olanı yoktur.

 Bunlardan semavi dinlerin emirlerine, ibadetlerine din adamları veya mensuplarının kıyafetlerini protesto edenlerini!

 Bizdeki gibi oraların askerlerinin laiklik elden gidiyor diye göreve çağırdıklarına şahit oldunuz mu?

 Sinagoglarda, Havralarda, Kiliselerde ve tabiat dinlerinin mabetlerinde nikah kıyılmasını, bu dinlerin mensuplarının her hangi bir mekanda ibadet etmelerini protesto edenlerini gördünüz mü?

 Ben Atmışa dayanan ömrümde ve bu ömrümün 3/2 sini dolduran meslek hayatım boyunca ne duydum, ne gördüm nede okudum!

BUNLAR DİĞER SEMAVİ DİNLERE VE TAİBAT DİNLERİNE DEĞİL İSLAMA VE DEĞERLERİNE KARŞI

 Bunların hayatlarına ve hayatları boyunca yaptıkları faaliyetlerine bakın yazının girişinden itibaren belirttiğim gibi tahrif olmaları nedeniyle Alla(C.C.) ın dini olmaktan çıkan ?Semavi dinler? olarak bilinen Hristiyanlık ve Yahudiliğe de tabiat dinlerine de hiç mi hiç karşı çıkmazlar.

   Hatta başta akla gelen her türlü kumar, alkollü iç ve bizim dinimize göre fuhuş olan uygulamaların zirve yaptığı Noel ve finali olan Yılbaşı kutlamaları olmak üzere Hristiyanlık dininin ritüellerine katıldıkları gibi birçoğu uzak doğunun tabiat dinlerine de ritüellerine de, din adamlarında taassuba varacak kadar saygı gösterirler.

   Fakat konu bizim dinimiz İslam ve onun bir tek harfi bile tahrif edilmeyen emirlerine gelince kelimenin tam anlamıyla kırmız görmüş İspanyol boğazsı gibi buldukları her fırsatta saldırırlar.

   Bu bahsettiklerim TBMM´sine sunulan Nüfus hizmetleri kanunun 22. Maddesindeki? evlendirme yetkisi bulunan yetkililer? olan Belediye Evlendirme Memurları, Nüfus Müdürleri ve Muhtarlara İl ve ilçe Müftülüklerinin de eklenmesi.

EVLENDİRME MEMUR GİBİ KAMU GÖREVLİSİ OLAN VE AYNI MEVZUATI UYGULAYACAK OLAN MÜFTÜLERİN NİKAH KIYMASIYLA LAİKLİK ELDEN GİDİYORSA AVRUPA VE AMERİKADA LAİKLİK YOK!

    Eğer gerçekten de il ve ilçe Müftülüklerine nikah kıyma yetkisi verilmesiyle yakın zamana kadar zaten Türkiye´de sadece dini ve dinin değerlerine karşı saldırı olarak kullanılan Laiklik elden gidecekse başta Laikliğin kalesi olan Fransa da dahil laik ülkelerin tamamında nikahları papazlar kıydığına göre buralarda laiklik yok mu?!!! Neden onlara karşı çıkan sözde aydınlarımız yok?

TÜRKİYE SİVİLLEŞTİKÇE,NORMALLEŞTİKÇE BU ÇAĞ DIŞI DİNİ VE MİLLİ DEĞER DIŞLAMASIDA BİTECEK!

  Kim ne yaparsa yapsın ölüme çare olmadığı gibi milletin milli iradesi önünde de kimse duramayacağına göre ülkemizin her yönüyle önce muhasır milletlerin seviyesine, ardından onlarında seviyelerinin üstüne çıkmasına da kimse engel olamayacak.

    Ülkemizde 2002´de başlayan 2010 dan itibaren ise milletin hür iradesiyle ivme kazanan,15 Temmuz alçakça kalkışmasında ise  her vesileyle göreve çağrılan aslında milletin emrinde olmaları gerekenlerin kalkışmalarının milletin göğsünde yok edilenlerin  kendi  görevlerine çektirilmelerinin sağlanmasıyla ülkemiz tüm iç ve dış baskılara rağmen sivilleşecek ve normalleşecek.

   Sivilleşme ve normalleşmeyle birlikte ı dini ve milli değerlerimize saygınında öne alındığı, milletimizin kendi ülkesinde parya olmaktan da kurtarıldığı düzenlemelerle de en kısa zamanda önce muasır milletlerin seviyesine çıkacağız, ardından ise onlarında seviyelerinin üstüne çıkacağız.

    Hükümetin bu realitenin gereğin yaparak kanun tasarısını mümkün olan en kısa zamanda TBMM´sinden geçirmesini sağlaması.

    Milletin iradesinin önünde durulamayacağı gerçeğiyle şimdiye kadar Enver hoca yorumu laikliği savunan diğer dinlere değil sadece İslam a karşı olanların ise bu çağ dışı duruşlarını terk etmeleri.

 Enver Hoca laiklik yorumu yerine yüksek demokrasi standardındaki ülkelerdeki gibi inancı dışlayan laiklik  yorumunun yerine kucaklayan yorumun benimsenmesini  ve bununla çifte standardın ortadan kaldırılmasının gerçekleştirilmesi için gerekenlerin yeri ve zamanında yapılması, aksinden ise kaçınılması dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.


31.07.2017 08:19:19

Ali Genç

Dine değil, İslama karşılar!

Dine değil, İslama karşılar!