Ben şahsımla ilgili yazılan yazılara muhatap olup cevap vermem. Dün Ali Rıza Alaboyun Bakanımın siyasi hayatını ben bitirmişim. Halbuki birkaç aya kadar kendisi ile sıkı fıkı olan arkadaşların ne işi olmadıda benim üzerimden ona saldırıdılar anlamış değilim. Umarım Sayın Alaboyun bu zırvalığa bir cevap verir. Milletvekillerinin arasını bozmaya gayret ettiğim küllen iftira. Üstelik benim onlarla aramı bozmaya güçleri yetmez, ben her zaman arkalarında durmuşumdur. Ak Partinin A sından hoşlanmayanlar bizim aramıza giremez. Bugünde onların arkasında durmaya devam ediyorum. Bunu vekiller o muhtermlerden daha iyi bilirler.

      Bu dava için hayatını ortaya koyan birisiyim, bunu gizlemeden söylende biriyim. Kişisel olarak kavgada etsek aramıza girme arada döner yine seni döveriz. Biz aynı davanın adamıyız, sen git kendi düşündüklerinle meşgül ol, bizim aramıza girme, biz kadim dostalrız vekillerle.

      Birkaç gün önce CHP İzmir Milletvekili Hüsnü Evet diyenleri denize dökecekmiş. Sen git önce kendini denize at, Yunan bizi denize dökemedi biz onları döktük sen kim oluyorsunda bu tarihe şan vermiş milleti denize döküyorsun. Bu sözleri bu millet unutmayacak 16 Nisanda senin gibileri denize değil sandığa gömecektir.

      Yıkılan güreşe doymazmış misali sizin 15 senedir zaten sırtınız yerden kalkmıyor. 16 Nisanda da sırtınız yerden kalkmayacak. Referandum yaklaştıkça meydan ve sokakaları çirkinleştirip insanları denize dökme gibi safsatalarla toplumu germeyin.

      Adam gibi Hayır kampanyanızı yapın size kim ne diyor. Herkes başkasının kararına saygılı olmalıdır. Dün benim dünür anlatıyor, ? Ulu cami önünde oturuyorum kıravatlı bir tanımadığım bir adam yanıma geldi. Merhaba ettikten sonra referandumda nasıl oy kullanacağımı sordu bende EVET deyince, ? bende her seçimde Tayyibe oy verdim ama bu sefer vermeyeceğim? türkiye bir adama teslim edilir mi?? dedi diyor.

   Bakın prupugandalar nasıl yapılıyor, aslında Tayyibe oy verdiği küllen yalan. Bu insanların beynini yıkamak için bire bir hayır çalışmasıdır. Ben işte bundan dolayı daha çok çalışmalıyız diyorum. Parti çalışmalarında bulunmuyorum ama bende inanın bire bir Evet için çalışıyorum. Hatta Bahçelinin devletin zor zamanlarında yanında olması bir şans. Durup dururken o lider devleti zora sokmaz, onun bir bildiği var, biraz daha ha gayret diyorum.

                 CANI SIKILDIKÇA YAZGI´YA SALDIRIYOR

    Dün bir eski Belediye Başkan adaylarımızdan bir sosyal demokrat Belediye Başkanı Sayın Yazgıya hesap soruyor. Üç yıldır hangi vaatlerini yerine getirdin diyor. Bu arkadaş ya basını takip etmiyor, yada bu şehirde yaşamıyor, yada şehre hiç çıkmıyor  yada işine geldiği gibi kafa karıştırmak istiyor.

     Hani kenar mahallelerden başlayacaktın ne oldu demiş. Herhalde ilk işe kenar mahallelerden başlanarak adam gibi asfaltı görmemiş olmalı ki sallıyor. Alt geçit ne oldu diyor, herhalde birkaç aya kadar temelinin atılacağından haberi yok. Silolar ne oldu demiş satın alındığını ve kısa zamanda yıkılacağını duymamış.

      Sanayi projesini soruyor, herhalde bu çalışmaları takip etmiyor. Haziran ayında ihale edilip işe başlanacağını duymamış. Seyir terasını soruyor önce neden yaptın diyor, sonra o dönem meclis üyesi idin diyor. Burasının ihale yolu ile bir işletmeciye verildiğinden haberi yok. Tematik park soruyor, herhalde azmi milli devam ediyor bitişinde yapılacağını duymamış.

     Ha şuna katılırım, Tuzlu suya yapılması gereken sosyal tesisleri ne oldu diyor. Balıkçılara yer yapacaktın ne oldu diyede sormuş. Balıkçıları şehir dışına çıkarmak çok zor hem esnafı, hemde alıcıyı menmun edemezsin yer tarif etse idi daha iyi olurdu.

      Tabi bu arada darbe girişimi nedeni ile koca bir yazın ülke genelinde olduğu gibi boşa geçtiğini unutmuş. En sıkıntılı dönemlerde müsaade edinde birkaç projede bir başka dönem kalsın. Üstelik bu zor dönemde Aksaraya hayatı projeler bu dönemde başlatıldı.


4.04.2017 09:17:04

Erdogan Kaya

Denize değil sandığa gömüleceksin

Denize değil sandığa gömüleceksin