Aksaray ili olarak gerçekten de çok şanslıyız.

 Öylesine şanslıyız ki ?Tamamımızı anamız Cuma günü doğurmuş? desem hiçte abartmamış olmam.

 Nasıl şanslı olmayalım ki?

 Tüm umutlarımızı yitirmişken Cumhurbaşkanı Erdoğan bize Pas verdi!!!

   Gerçekten de hem de kelimenin tam anlamıyla verdiği Pas ile gönüllerimize öylesine su serpti ki yitirdiğimiz umutlarımızın yeniden bahar yağmurlarıyla yeşermişçesine yeşermesini sağladı.

Öyle bir pas verdi ki zamanında idrak edilir!!! ve gereği samimiyetle  yerinde yapılırsa verdiği pası gole çevirmemek ve dolayısıyla da kazanmamak mümkün değil!

Cumhurbaşkanı kime veya kimlere pas verdi?

 Kime mi bu pası verdi?

Öncelikle ilimizin kendi partisinden olan 2 Milletvekili İlknur İnceöz ve Cengiz Aydoğdu´ya.

 Ardından Vali Aykut Pekmez ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile İGM Başkanı Mehmet Tüzün´e.

Ak Parti il Başkanı Hüseyin Altınsoy´a ve tüm merkez ilçe ile ilçe teşkilatlarına.

2002´den günümüze kadar Aksaray Milletvekilliği yapan Ahmet Yaşar´a Ali Rıza Alaboyun´a, Ruhi Açıkgöz´e, Ramazan Toprak´a ve 2004-14 arası Aksaray Belediye Başkanı ve 25. Dönem Aksaray Milletvekili Nevzat Palta´ya.

Aksaray ilinin merkez ilçedekiler başta olmak üzere il genelindeki tüm Meslek Odalarına, resmiyette oda olmasalar da  fiiliyatta  Meslek kurumu olan birlik veya başkaca şekilde  adlandırılan belirli meslekleri temsil eden kurumlara.

Aksaray´ın hem tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına, hem de bu kuruluşların çatısı olan STK Platformuna.

İlimizin Kanaat önderlerine ve verilen pası gole çevirecek olan tüm yatırımcılara.

Aksaray ilinin medya organları ve medya mensuplarıyla medyanın çatı kuruluşları olan Cemiyetlerine.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´NIN VERDİĞİ PASLA DDY YATIRIMLARININ TASARRUF TEDBİRLERİ DIŞINDA TUTULMASIYLA AKSARAY-ULUKIŞLA HATTINDAKİ UMUTSUZLUĞUMUZ UMUDA DÖNÜŞTÜ!!!

 Perşembe akşamı Haber kanallarında yayınlanan Cumhurbaşkanlığı 2019-2021 Dönemi Yatırımları ile ilgili genelge haberini TRT haberde başından sonuna kadar yerimde durmayacak şekilde umutla umutsuzluk arasında gidip gelerek seyrettim.

  Haberin başında ortalarında umudum tam sönecek sanarak kahrolurken sonunda ise sarf edilen özelde ilimizin, genelde ise ülkemizin istikbalini ak edecek güzel sözlerle kelimenin tam anlamıyla gönlüme su serpildi.

  Çünkü bu sözler İstiklal Şairimiz merhum Akif´in tabiriyle tek dişi kalmış kendilerini medeni gören haklının haklılığı yerine akla ziyan anti insani, anti dini ve anti ahlaki şekilde  güçlünün haklılığını  savunan sakat kafa ürünü canavarlar tarafından alenen ve gizliden ülkemiz aleyhine  yürütülen, içimizdeki  kendi çıkarlarını milletimizin çıkarlarından üstün tutan fırsatçılar tarafından da sağlanan saldırının bir taraftan göğsümüzde söndürülmesi, diğer taraftan ise 2023 hedeflerine ulaşılması için alınan bu hedefe ulaşılmasının olabildiğince milli kaynaklarımızla sağlanmasını hedefleyen tasarruf tedbirlerinin içine  ülkemizle birlikte ilimizin de istikbali olan Demiryolu yatırımlarının stratejik olarak ileriyi gören akılcı bir uygulamayla dahil edilmemesiydi.

MİLLETVEKİLLERİ, TÜM ATANMIŞ VE SEÇİLMİŞLER AK PARTİ TEŞKİLATLARI, MESLEK ODALARI, MESLEK, STK´LARLA MEDYA PAS´I GOL´E ÇEVİRMEZ LERSE TARİHTE MİLLETİMİZDE AF ETMEZ!!!

 Demiryolları ihalelerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Perşembe günü yayınlanan 2019-21 tasarruf tedbirleri dışında kalmasıyla istikbalimizin 1. Olmazsa olmazı olan 1861-1920 ve 1933-89 yılları arasındaki toplam olarak 115 yıl süren 2 ilçelik esaretimizin ana sebebi olan o zaman dışında bırakıldığımız Aksaray-Ulukışla tren hattının ihalesinin önünde hiç mi hiç bir engel kalmadı!!!

 Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen pas ´ın Aksaray´ın tüm atanmış ve seçilmişleriyle, Meslek Odalar, STK´larıyla Kanaat önderleri ve Medya´sı tarafından en iyi şekilde değerlendirilerek mutlak bir gole çevirtilmesi, aksinden ise maddi ve manevi sorumluğunun bilinciyle uzak durulması dileğiyle. Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


17.10.2018 08:38:43

Ali Genç

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pas Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pas Verdi