Külfetsiz Nimet olur mu?,Elbette ki olmaz.

 Olsa bile külfete girmeden,emek,para ve zaman harcanmadan elde edilen nimetin kıymeti bilinir mi?

 Hiçbir maddi ve manevi külfete girilmeden elde edilen nimet en küçük sıkıntıda terk edilmez mi?!!!

 Terk edileceğine kendim bizzat hem de bir defa değil 27 defa şahit oldum!!!

FETÖ´LÜ TERÖRİSTLER´İN MAKSADI ERDOĞAN´I TÜRKİYE VE İSLAM ALEMİNİ DİZE GETİRMEKTİ!

   Özelde Türkiye´yi genelde ise tüm İslam alemiyle dini ne olursa olsun tüm mazlumları sömürerek  yüz yıllardır semiren ve bunu  devam ettirmek isteyen Emperyalist üst akıl tarafından satın alınan Bizim askerimizin elbisesini giymiş içimizdeki Fetö/Pyd katilleri tarafından 15 Temmuz´u 16 Temmuz´a bağlayan gece yapılan darbe kime karşı yapılmak istendi?!

     Elbette ki öncelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a, onun şahsında Ak Parti hükümetine ve 2002´den günümüze kadar yapılan 3 Mahalli, 5 genel seçim, 2 Referandum ile 1 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ak Partiye destek veren milletimize karşı yapıldı!!!

     Milyonlarca mağdur ve muzluma kucak açmamızdan dolayı az sadakanın çok belayı defetmesiyle onların dualarını kabul eden Rabbimizin desteğiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ve başbakan Yıldırım´ın cesaretiyle yaptığı çağrıya aynı cesaretle uyan milletimizin yek vücut olmasıyla.

    Göğsünü bu hain dış güdümlü silahlı katiller güruhu çeteye siper ederek 240 şehit ve 2000´den fazla  gaziyle bu alçakça kalkışmayı durdurduk.

     Milletimizin dünyaya şan veren birliğiyle demokrasimizi,kendi iradesini durdurmakla da kalmayarak  tüm iç ve dış hainlerin hedefi olan son kalemiz Türkiye Cumhuriyeti´nin milleti tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı ve  ordumuzun Başkomutanı Erdoğan´ın çağrısıyla uykusundan,işinden,aşından,kazancından,evladı iyeliyle görüşmekten de fedakarlık yaparak 81 il ve 1000 ilçemizde yapılan maddi ve manevi fedakarlıkla 27 gün ve gece demokrasi nöbeti tutmayı sürdürdüler.

  Milletimiz canını ortaya koyarak vücutlarını bu alçakça kalkışmaya siper ettiği günde,daha sonra düşmana karşı teyakkuzda devam eden 27 günlük demokrasi nöbetinde de ben onların çoğunu hiç mi,hiç oralarda görmedim.

   Atalarımız ?Katlet amma kara met etme? demişler.

   Bu bilinçle söylediklerimde asla hilaf yok.

   Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ilk çağrısından başlayarak  Yeni Kapı Mitinginin yapıldığı zamana ve o mitingde verilen karar gereği geçen hafta bu gün Başbakan Yılıdırım´ın,Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Kızılay ve Külliye önünde yapılan mitingleri de dahil hiç bir nöbeti kaçırmadım.

    Her nöbette yetkililerin konuştuğu platformun,geneli MHP´li olan gençlerin şanlı Al bayrağımızı salladıkları yerde,  meydanın tamamında,kurşunlu caminin önünde, yan sokaklarda gezdim,oturdum, Mülki  ve Mahalli idarecilerle, il birim amirleri ,siyasetçiler,Meslek Odaları ve STK mensuplarıyla da neredeyse her gün görüştüm.

   HERKES VARDI AMMA ONLAR YOKTU!

    Maddi ve manevi fedakarlıklarla 27  gün ve gece tutulan Demokrasi nöbetlerinde milletimizin 7´sinden 70´ine kadarki  tüm katmanları ile birlikte ,Siyasileri,Meslek Odaları,STK´ları ve Basın mensuplarıyla atanmış ve seçilmişlerinin geneli de vardı.

     Sadece onlar yoktu!

     Tamamı yoktu demek kara met olur ki bu doğru değil 61´in en az 50´si yoktu!!!

     Millet her türlü fedakarlıkla nöbet tutarken onlar hiçbir şey olmamış gibi işine ve kazancına baktı!

     Olmayanlar kimlerdi?

    Olmayanlar genelde Ak Partinin 2002´den bu yana özelde ise 2015 ?de yapılan 2 Genel  Seçimde aday ,adayı olan ve her birisi birer Ak Parti aşığı(!),millet ve demokrasi aşığı(!) görünümünde olan, bastırdıkları afişleri,gazetelere ve TV´ler ile diğer yerlere verdikleri ilanlarında, yaptıkları açıklamalarıyla mangalda kül bırakmayan 61 aday adayından en az 50´sini 27 gün ve gece boyunca tutulan Demokrasi nöbetlerinin ilkinde de,sonuncusunda da hiç mi,hiç görmedim!

     Benim görmediklerimi oraya katılanlardan gören oldu mu? diye önüme gelene sordum onlardan da gören yoktu!

   Bunlar acaba o meşhur reklamdaki gibi Çokopres almaya mı gittiler?(!)

    Ak Parti ile birlikte tüm siyasi partilerin  ülkemizin en çok ihtiyaç hissedilen zamanında millete yapılan alçaklığı umursamayanların bu tavırlarından ibret alarak partilerinin yönetimleri ile adaylarını belirlemede de bundan sonra samimi olanları  almaları,aksinden ise kaçmaları dileğiyle.

    İnşallah en kısa zamanda da milletin sırtından köşe olmalarına rağmen velinimetlerinin yanında olmayanları da bir başka makalemde yazacağım.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


17.08.2016 09:47:01

Ali Genç

Çokopres Almaya´mı Gittiler?

Çokopres Almaya´mı Gittiler?