YA ÖKÜZE YA DA GORİLE DÖNÜŞÜRSÜN

Sahi sen hayatı nasıl seviyorsun? Dağınıkmı derli toplumu? Anneler zaten bıkmış gençlerin sorumsuz,dagınık evde işe yaramaz profilinden birde reklamlarda evinizi dağıtınki taş üstünde kalmasın tüm yastıklar misali, bunedir kardeşim erkeklere çikolatayı sevdirme bahanesiyle çekilen reklamlar anneye işkence olarak dönüyor.

                Siz yeniden koltukta oturan patlatılmış misır atıştırırken maç izleyen adamlara dönün. Zaten dünya karmakarışık şavkı dönmüş bir savaş alanı onların derdi de çikolata yerine bitter den daha koyu petrol uğruna,´´ vay dünya yalan dünya yalandan yüzüme gülen dünya´´ aman ben de şaşırdım.ne gözü aç sağa sola saldıran aç çakallara döndü dünya; üzerinde insan görünümlü caniler yüzünden

                Harfkerin hecelere hecelerin kelimelere kelimelerin yazılara döniştüğü gibi karışık kafam; nedenini sizlerde biliyorsunuz, bilmiyormusunuz? Gerçek olamaz !!BU GİDİŞAAT NEREYE´´ korkuyorum, nden azdı dünya insanı? Mazlumu ağlatan, yetimi itip kalkan, suçsuzu suçlu ilan eden, ben korkuyorum anne al benide yanına, burası çok kirlendi; neredeyse tüm insanlığın yüzü petrol karası; yüzüne eline o kirli karadan sıçramayan kalmadı.

                Dünya gibi karışık bir ağacın dalları gibi bir bütün karışık bir yazı oldu galiba ruh halimi yansıtan acı çığlıktan kesitler okudunuz.

Kalın sağlıcakla gönlü güzel okuyucularım

Hafize çolak


8.11.2016 11:58:28

Hafiza Çolak

Çikolata yeme!!!

Çikolata yeme!!!