CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ve partinin İstanbul Milletvekillerinden Osman Korutürk Mısır’a gitti. 

   Neden gittiler? 

   Mısır Hükümeti(!) tarafından partilerine yapılan davetine icabet etmek için. 

   Daveti yapan hangi hükümet? 

   Batının kendi yavrularını yercesine kendi çıkarları için ayaklarını altına aldığı Milletler arası kabul görmüş ahlaki ve hukuki değerlere göre illegal olan bir hükümetin davetine icabet ederek. 

     Mısırda bizdeki  defalarca tekrarlanan  parasıyla okutup tüm imkanlarıyla birlikte elindeki silahında parasını veren sahibi ve efendisi olan velinimeti milletine onun kendi silahını dayatan ekmeksiz,nankör darbecilerin yaptığını yapanların davetine katılıyorlar.!!! 

      Şu anda Türkiye’deki ve yer yüzündeki  silahlı terör örgütleri ne kadar hukuk,yasa  ve ahlak dışı ise onlar kadar illegal olan hiçbir silahı olmayan binlerce kendi masum insanlarını yaşlı çocuk ayırımı yapmadan katlettiren General Sisi hükümetide o kadar illegaldir.!!!  

    Cumhuriyet Halk Partisi’nin ismindeki “Cumhuriyet” kelimesi Cumhur’u yani Milleti vurguladığı gibi “Halk” kelimeside zaten açıklama yapılmaya ihtiyaç duymayacak kadar açıktır.  

    Adı Cumhur yani ”Milletle” başlayan Türkiye’de çok partili sisteme geçilmesinden bu yana bir defa bile iktidar olamayan bir parti Mısırlı seçmenlerin %52’sinin hür iradesiyle seçtiği  meşru  hükümetini elindeki o milletin aldığı silahlarla alaşağı eden illegal hükümetinin davetini kabul ederek illegal hükümeti muhatap alıyorlar. 

    Sonrada ondan gelen daveti kabulle oraya gidiyorlar. 

    Bu davetin sonucuna elbette ki millet ve tarih karar verecektir.! 

    Bu konuda sokaktaki insanlarımızın söylediği heyetin gittiği ülkenin Süveyş kanalı ağzındaki Portsait kenti yakınındaki pirinciyle meşhur kasabaya giden tüccarın başına gelenle dilimize giren  ”Dimyata Pirinç’e giderken giderken evdeki bulgurdan oldu” sözüdür. 

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.  

 

     


11.09.2013 00:00:00

Ali Genç

CHP Mısır`a Neden Gitti`

CHP Mısır?a Neden Gitti?