Kesinlikle cevap veremezler.

Verseler de cevapları uyduruk abuk sabuk olmaktan öteye gidemez.

Aksini söyleyenlere söyleyeceklere 2. defa meydan okuyorum.

Ateistler haydi önce okuyun sonrada cevap verin de görelim

 Geçen Cuma günü elimizde telefonu,adresi olmamasına,hatta soy ismini bile belemediğimiz annemin Abdullah dayısını Amcaoğlu İsmail Sarıkaya ve arkadaşıyla birlikte koca İzmir´de nasıl bulabildiğimizi yazmış ve  her şeyin Sümme Haşa gözleri,kulakları ve beyni olmayan tabiat tarafından yaratıldığı saçmalığını öne süren ateistlere mademki bunu iddia ediyorlar bunada mantıklı bir cevap vermelerini istemiştim.

   Bu gün ise elimizde adresleri ve telefonları olmasına rağmen aradıklarımı nasıl bulamadığımı anlatacağım.

VİYANADA ONLARCA TELEFON NUMARASINA RAĞMEN BULUNMANAYANLAR!!!

    Geçen Cuma halk arasında bilinçsizce kullanılan ?Tesadüf? ün aslında ?Tevafuk? olduğunu sebep sonuç ilişkisine göre ortaya koymuştum.

    Bu gün paylaşacağım yine bizzat benim yaşadığım olayda ne kadar tedbir alınırsa alınsın Yaratan´ımız tarafından dilenmedikçe istenenin istendiği zamanda oluşamayacağının kanıtıdır;

   1990´ın Aralık ayının sonunda bindiğim İstanbul-Salzburg arası çalışan yolcu otobüsüyle 30 Aralık akşamı Salzburg´a ulaştım.

  Yaptığım program gereği 1991 senesinin Ramazan ayı içinde Avusturya´nın Linz şehrinden bindiğim tren elimdeki Türk gazetesinde belirtilen iftar zamanından birkaç dakika önce Viyana merkez tren istasyonuna ulaştı.

   Aradıklarımı bulacağımdan emin olduğumdan nerede kalacağım endişesi taşımadan önce istasyondan aldığım simit e benzer bir şeyle iftarımı açtıktan sonra yemek yiyecek bir lokanta bulup karnımı doyurdum.

   Çünkü Salzburg´a gideceğim yılın yaz aylarında  Belediyede ziyaretime gelen bir hemşerimiz hem telefonun numarasını,hem de adresini verdi.

   Alman vizesi almak için gittiğim İstanbul´dan dönerek tevafukla yan koltuğumda oturan bir hemşerimizde kendisinin Viyana da kaldığını belirterek adresini vermesinin yanında gereğinde bizim hemşerilerimizi nasıl bulabileceğimi de anlatı.

   O zaman yurt dışındaki gurbetçilerimize yönelik olarak yayınladığım Türkiye´den onlara özel olarak yayınlana tek gazete olan Vatandan Selam´ın temsilcisi olan bir hemşerimizin de bende telefon numarası vardı.

   Salzburg şehrinde iken karşılaştığım çocukluk arkadaşım olan bir hemşerim kendisinin Viyana da olduğunu belirterek oraya gelirsem kendisine uğramamı isteyip telefon numarasını verdi.

    Yemekten sonra defalarca hatta onlarca defa bende kayıtlı bulunan tüm telefonları aramama rağmen bir türlü aradıklarımı gece yarısına kadar bulamadım.

   Daha sonra vize almaktan dönerken birlikte yolculuk yaptığımız arkadaşın bana söylediği camii aklıma gelince bu camiyi sorduğumu Kıbrıslı bir soydaş ve dindaşımızın yardımıyla Ihlara´lı Aydın hemşerimi bulduk.

  Aydın kardeşimiz önce bana Camiden sahurda yiyeceğim şeyleri aldı,sonrada pansiyona yerleştim.

   Ertesi gün ise aradıklarımı buldum.

    Sümme Haşa Yaratıcı olmadığını,tüm olayların kör,sağır ve diğer duyguları da,aynı zamanda aklıda olmayan tabiat tarafından oluşturulduğun  iddia eden Ateistlere soruyorum;

    Her şeyi tabiat yapabiliyorsa ve gelişmelerin çoğu tesadüf veya rastlantı ise elimde hiç adresi olmayan,soy ismini de bilmediğim annemin dayısını koca İzmir şehrinde bulabilirken.

   Elimde birçok telefonlar olmasına ve daha öncede kendileriyle görüşmeme rağmen Viyana da aradıklarımı sayısız teşebbüsüme rağmen nasıl bulamadığımı da açıklayın!!!

   Geçen Cuma ve bu gün yazdığım somut kanıtlarla  imanımızın artması dileğiyle yine nasip olursa akla gelen tüm şartlara sahip olanın hedefine ulaşamayacağı,fakat hedefine ulaşacak sağlam imkanı olmayanın ise nasıl ulaşabileceğinde ileriki bir zamanda paylaşmak dileğiyle.

   Cuma´nız Mübarek Olsun.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


10.03.2016 22:59:28

Ali Genç

Cevap verin!

Cevap verin!