Bu günkü yazım genel olarak alışık olduğunuz tek konunun aksine 3 ayrı konuyu kapsamaktadır.

           Bu konuların ilki ülkemizi, ikinci ve üçüncüsü ise Aksaray’ımızı ilgilendirmektedir.

          MİLLET BU ÇAT’IYI UÇURUR!!!

           Ülkemizi ilgilendiren konu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhuriyet tarihimizdeki bir ilkle Ağustos ayında milletimizin oylarıyla seçilecek Cumhurbaşkanlığına kimin aday olmasıyla ilgili yaptığı nabız yoklamasıdır.

      Nabız yoklamasının yöntemi baştan konan rezervle yanlış başladı ve öylede devam ediyor.

      Birinci yanlış çatı aday iddiasıyla yola çıkılıp seçmenin %60’nın oyunu almış olan Ak Parti ve HDP’nin yapacağı yoklamanın dışında tutmasıdır.

     Seçmenin %60’ını temsil edenlerin dışarıda tutulmasına rağmen seçilecek olan Cumhurbaşkanının milletin ezici çoğunluğunun teveccühüyle seçilmesi gerektiğini belirtmesine rağmen %40’ın tercih edilmesi başlı başına takip edilen yönteminin tezadını ortaya koyuyor.

    Bahçeli’nin diğer tezatları ise yıllarca dindar ve muhafazakar görünüp 28 Şubat döneminde Senfoni orkestrasını göstererek “İşte Medeniyet Budur” vatandaşlarının %99.5. Müslüman olan ülkemizde başını örtenlere yer olmadığını belirtmek için ”Başını örtecekler Arabistan’a gitsin.!!!” Diyenle yine görevi esnasında bir defa kırmızı ışıkta makam arabasını durdurmak ve eşiyle bir defa markette görünmekten başka milletle ilgisi olmayanla.

     Yine Seçim yüzdelerinde “Diğerleri” bölümüne girenlerle görüşmesinden dolayı millet bu çatıyı uçurur.

     Uçması kesin olmasına rağmen bile bile  “Lades” çatı yerine Mecliste olan ve olmayan tüm siyasilerin Meslek Odalarıyla STK’lar ve kanat önderinin dışlanmadığı bir yoklama yapılarak milletin dini, milli ahlaki değerlerine saygı gösterip seveceği bir vatandaşımızın aday gösterilerek ezici oyla Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalışılmalı.

  ARMUDUN SAPI, ÜZÜMÜN ÇÖPÜ’NÜ ARAYANLAR DIŞINDAKİLER

        BELEDİYENİN ÖNÜN AÇILMASINI BEĞENDİLER!!!

    Başkan Haluk Şahin Yazgı’nın gece operasyonuyla Osman Ertuğrul döneminde Belediye önüne yapılan havuzla daralan yolu yeniden genişletmesini beğenenlerde oldu, beğenmeyenlerde.

   Bazı vatandaşların” Üzümün çöpü, Armudun sapı” misali yapılan çalışmayı çeşitli bahanelerle beğenmeyip, bazılarının ise öküz altında buzağı aramalarına rağmen vatandaşların genel ekserisi tarafından hem Belediyenin önünün açılması emde Hükümet meydanından bir aracın geçeceği kadar yolun açılmasını yerinde buluyorlar.

    Bunu düşünen ve uygulayanlara da teşekkür ediyor ve hemşerilerimizin hayat standardını yükseltecek yeni hizmetlere  samimiyetle ve cesaretle devam edilmesini diliyorlar.

            ÖZEL LALE OKULLARI’NUN MAYASI TUTAR!!!

    Cumartesi günü Media mensubu arkadaşlarımızla Özel Lale Eğitim Kurumları Okul Müdürü Süleyman Gündar hocanın misafiriydik.

    İnşaatının tamamı biten, okul için gerekli olan tefrişat ile ekip ve ekipmanının ise %98 oranında tamamlandığı belirtilen okul gerçekten bilinen okulların aksine yeni bir farkındalık oluşturacak.

    Okul Müdürü Gündar Hocamın verdiği bilgilere göre  ana okulundan itibaren  bu okullarda eğitim görecek öğrenciler teknolojinin tüm imkanlarından faydalanarak, fakat teknoloji yede boğdurulmadan eğitilecekler.

     Geçmişimizi neredeyse bizzat içinde yaşayarak fakat geleceğimize de en sağlam adımlarla ilerleyecekler.

     Manevi dinamiklerini öğrenerek ve uygulayarak Öğretmenlerinin, Anne ve Babalarının, toplum ve en önemlisi de Allah(C.C.)’ ve Peygamberi efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)’in razı olacağı bilgili, görgülü ve terbiyeli ve dindar öğrenciler yetiştireceklerinden iyi niyetle atılan bu maya tutar.

      Tutacak maya ile ikinci bir paralel yapıya da dönüşülmeden her daim ve her şartta kendi cemaatlerinin çıkarı yerine istisnasız olarak Dinimizin, bu arada din kardeşliğimizin, Millî Değerlerimizin ve ülkemizin birlik ile dirliğiyle çıkarlarının her zaman  önde tutan öğrenciler yetiştirmeleri dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


29.05.2014 00:00:00

Ali Genç

Çatı, Belediye Önü Yolu ve Özel Lale Okulları

Çatı, Belediye Önü Yolu ve Özel Lale Okulları