Bu gelişmeler size de ?Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü?? sözünü çağrıştırmıyor mu?!

   İstanbul Şişli Maçka´daki Parkta bir bayanın elbisesinin uygun olmadığı iddiasıyla özel güvenlikçi tarafından parktan çıkartılmak istenmesi.

  Şanlı Urfa´nın Siverek ilçesindeki meczup olduğu iddia edilen hiçbir dini bilgisi olmadığı anlaşılan yeşil sarıklı şalvarlı kişinin koca Atatürk büstünü orakla yıkma görüntüleri.

 ?Kıyafetime karışma(!)? kampanyaları.

 Bu üçü bir araya geldiğinde ortaya ne çıkıyor?!

LAİKLER YILLARCA İNANLARIN ENSESİNDE LAİKLİĞİN ENVER HOCA YORUMUYLA POZA PİŞİRDİLER !!!

   Yıllar yılı dindarlar  karşı maske  yaptıkları  Laikliği demokrasi standardı yüksek ülkelerdeki inanca saygı yorumu yerine Enver Hocanın Dini ve dindarı dışlayan, aşağılayan, inancından dolayı cezalandıran yorumla  muhafazakarların ensesinde boza pişirenler şimdide bu eylemleriyle Müftülere nikah kıyma yetkisi tasarısına  kendilerince rövanş yapıyorlar.

EYLEMLERİ YAPANLAR BUNU KENDİ İRADELERİYLE DEĞİL, PATRONLARININ İSTEĞİYLE YAPIYORLAR

Ortaya çıkan net ve kesin olan şey ülkemiz üzerinde her zaman var olan fakat Gezi Van dallığıyla başlayıp 15 Temmuz alçakça kalkışmasıyla finale erdirilmek istenen operasyonun yeni bir versiyonu.

Büyükada da yakalanan ajanların toplantısında yakalanan Özlem Dalkıran´ın bilgisayarında çıkan kaos oluşturulması için kadınların öne çıkartılacağı(*) bilgisi bu eylemlerin milli olmadığını, patronlarının emirlerini yerine getirdiğini net olarak ortaya koyuyor!

LAİK PROVOKASYONLARIN 1. HEDEFİ  GERÇEK LAİKLİĞİN DİĞER LAİKİ ÜLKELERDEKİ GİBİ TÜRKİYEDE´DE DİLEYENLERİN  DİN ADAMINA NİKAH KIYDIRMASINI  ÖNLEMEK!

Bu durup dururken yapılan provokasyonlara bir isim konulacaksa hiç şüphesiz bunu adı ?Rövanşist bir Laik Provokasyondur?

   Fakat bunu yapanların hiçbir yaptıkları yasal olup olmadığı tartışılacak olan eylemlerini kendi başlarına, yani başka yerden emir almadan kendi hür  iradeleriyle yapmıyorlar.

  Bir gün önce İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ´nunda anlattığı gibi ülkemizin istikbali, ve çıkarlarına çomak sokanların emriyle, onların maddi ve manevi destekleri ve yönlendirmeleriyle yapıyorlar.

   Bunun 1. hedefi diğer laik ülkelerdeki Kilise ve Havralarda kıyılan dini nikahın Türkiye de de dileyenlerin nikahlarını din adamları tarafından gerçekleştirilmesinin sağlanması için Nüfus kanununda yapılmak istenen değişiklikle İl ve İlçe Müftülerine de nikah kıyma yetkisinin mevcut nikah kıyma persedörüyle verilmesini önlemek, ardından ise ülkemizin güçsüzleşmesi için atılacak yeni adımlara çığır açmaktır.

EMPERYAL AJAN KURGULU LAİK PROVOKASYONUNU ÖNLEMENİN ÇARESİ BİRLİK!

 Hz. Adem(A.S) ve Hz. Havva annemizin Cennette şeytan tarafından kandırılmasıyla başlayan, yer yüzüne Rabbimiz tarafından çıkartılmalarından sonra ise oğullar Habil ve Kabil ile devam eden iyiyle kötünün mücadelesinin devamı olan ülkemiz üstünde yapılmaya çalışılan karanlık odaklı  diğer eylemleri şimdiye kadar birlik ve dirliğimizle önledik.

Bu alçakça hain laik provokasyonları da önlemenin de yegane çaresi milletimizin birlik ve dirliğini koruyarak bu alçakların oyunlarına gelmemeleri, devletimiz ve hükümetimizin yanında durarak güvenlik kuvvetlerimize yardımcı olmaktır.

  Her daim Hakkın galip gelmesi için gereken birliğin daima muhafaza edilmesiyle bu çerçevede her zaman ve şartta  iri olmamızın sağlanması dileğiyle.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

(*)1 Ağustos 2017 Salı günkü Yeni Şafak gazetesinin 1. Sayfasındaki? Senaryoyu kim yazdı? başlıklı haber.


2.08.2017 08:34:03

Ali Genç

Büst´te Yapılan Saldırıda Maçka´da Laik Provokasyon

Büst´te Yapılan Saldırıda Maçka´da Laik Provokasyon