28 Mayıs peşembe günü, meydandaki kalabalık, ünvanı ne olursa olsun Recep Tayyip Erdoğan sevgisinin  eksilmeden kat be kat arttığı bir tabloydu.Bu ülkede benim bildiğim hiç bir siyasetçi Recep Tayyip Erdoğan kadar sevilmedi.

                O konuşunca  gönüller deki şüpheler, sorular  yerini bahar da umutla açacak gül goncasına bırakıyordu.Bu nasıl bir sevgi seliydi anlamadım her yerden, her kesimden, kadını, kızı, genci, ihtiyarı; sanki Allah seni başımızdan eksik etmesin der  gibiydi.

               Önümde köyden gelmiş, kısa boylu, orta yaşlarında bir bayan vardı.  Cumhurbaşkanını  göremediği halde coşkulu keyifli bayrak sallayan slogan atan bayanın kulağına eğilerek, ön tarafa geçseydiniz daha rahat izleyebilirdiniz dedim, benim kulağıma doğru eğilerek  `` sesi bile bana güvende olduğumu hissettiriyor``, kim ne derse desin ben bu adama(Cumhurbaşkanına) çok güveniyorum çokta seviyorum. dedi

                Yine genç bir anne  küçük çocuğunu kucağına almış gelmiş; o kalabalığa, o sıkışmalara rağmen mitinge katılmış. Bir görüşün,düşüncenin yıllardır  iktidarda olup ta, her tür iftiraya, çamur atmaya, içten dıştan yıkılması için türlü entrikalara maruz kalmasına rağmen, bir  düşüncenin,bir fikrin millet tarafından böylesine sahiplenilmesi ve bu düşünceyi siyasi hayata geçirilenlerin bu denli sevilmesi dünyanın başka bir yerinde yoktur.  Başbakanlık yapmış olan şuanda da Cumhurbaşkanı olan bir siyasiye bu kadar kumpastan sonra eksilmeyen sevgi seli, artık halkın onların tabiriyle (göbeğini kaşıyan adamların) ne denli dik durduklarını ülkesini ve ülke insanına değer veren bu insanlara sevgilerinin ne derin, ne çok olduklarını ve nasıl sahip çıktıklarının bir görüntüsüydü mitingin anlattıkları.

                Bir bayanın önceden derdini dile getirdiği; bir mektubu, Cumhurbaşkanın korumasına verirken yüzündeki mutluluk ifadesi, bende gayri ihtiyari BU SEVDA BİTMEZ cümlesinin döküldüğü andır.Yaş itibariyle seksenli yılları ve öcesini, sonrasını yaşamış biri olarak, Türkiyenin şuanki durumu beni, çok ümitvar düşünmeye sevk ediyor.İnşallah daha güzel şeyler olacak, güzelliği, barışı, esenliği istemeyenlere rağmen.

                Nice mutlu,huzurlu, barış dolu kardeşce yaşayacağımız,bu huzur dolu ortamı rabbim bizlerden almasın.Herşey ülkemiz ve milletimiz için.bu tablo sandığa yansırsa AK Parti meclisteki vekil sayısını koruyacak gibi.Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun. kalın sağlıcakla

Hafize Çolak


30.05.2015 15:29:35

Hafiza Çolak

Bu Sevda Bitmez

Bu Sevda Bitmez