“ İmzamı atarım” deyince aklınıza Millete karşı yapılmak istenen fakat, geçmişinin aksine hükümetin cesur duruşu karşısında ölü doğan dini değerlerin milli değerlerimize alternatifmiş ve dinin milli değerlere karşıymış gibi algılandığı kalkışma olan  2007 yılındaki” 27 Nisan E Bildirgesi ”inde belirtilen isteklere “imzamı  atarım” diyen,siyasetçi olmalarına rağmen siyaset dışı kalkışmalardan medet umanların arzuladıklarına değil.!!!

    Benim imza atacağım 28 Şubat’ın taçlandırılarak devam etmesini arzulayan 27 Nisan’da milletimize dayatılanların/daha doğrusu dayatılmak istenenlerin tam aksine dini ve milli değerlerimizle,şanlı geçmişimize saygılı olmanın yanında bu değerlerimizin mutlu istikbalimiz için yaşatılması için canlarını dişlerine takanların ortaya koyduklarıdır.!!!

     Kuzucular Park Otel’de Medya mensuplarıyla bir araya gelen  Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir Sen’in Aksaray Şubesinde yapılan görev değişikliğiyle Mahmut Aslan hocam ve ekibinden görevi devralarak Şube Başkanlığına seçilen Murat Günaydın,Şube Başkan vekili Mustafa Narin, Başkan Yardımcıları Yaşar Canbulut,Murat Görmez,Yusuf Şahin,Mehmet Aras ve Yakup Yıldırım dan oluşan yönetim tarafından yapılan toplantıda dağıtılan bilgilendirme notunda altına imza atacağım dilekler ortaya kondu.

    Ortaya konan sendikanın isteklerinin özeti olanların tamamı bu milletin ve evlatlarının mutlu istikbali için kaleme alınmış.

   Sendikanın sitesine girenler tarafından rahatlıkla tamamı görülebilecek bu haklı isteklerin sözde değil özde olarak milletimizi ve ülkemizi sevenler tarafından desteklenmesi dileğiyle Murat Günaydın Hocamın başkanlığındaki Eğitim-Bir Sen Aksaray Şubesinin yeni yönetim kurulunu tebrik ederim.

    ABDUL KADİR BEY İL BAŞKANLIĞINDAN ÖNCE BİR AKSARAY’LIDIR!!!

       68 Aksaray Gazeteciler Cemiyetini ziyarete gelen Ak Parti il başkanı Eczacı Abdul Kadir Karatay’ın siyasete ve özelliklede Aksaray meselelerine hâkimiyeti takdir edildi.!!!

     Ziyaret sırasında Aksaray’ın istikbalinin olmazsa olmazı olduğu için milli meselemiz olan 11 yıllık söz olan demir yolunun gerçekleştirilmesi ve Otoban bitmeden E.90 karayolunun cazibesinin devam etmesini sağlayacak tedbirlerin alınması konusundaki bilgilendirme ve buna bağlı olarak sorduklarımıza Müsiad Başkanı veya serbest meslek erbabı bir Aksaraylı yerine görevinin bilincindeki bir siyasetçi gibi cevap verdi.

    Abdul Kadir Beyin misafirimiz olması ve kültürümüze göre misafirin sıkboğaz edilmesinin doğru olmaması nedeniyle verdiği cevapları üstelemedim.

   Dileğim kamuya açık toplantı ve açıklamalarında il başkanı olmanın gereğini yapsa da, bu konuların yıllardır takipçisi olduğundan bu iki hizmetimiz ve Tıp Fakültesi konusunda önce ve daima bir Aksaraylı olarak gereğini yapması gerekir.

SENİ SEVENLER İÇİN ŞİMDİYE KADAR NE YAPTIN?

    Geçtiğimiz günlerde medya organlarında yayınlanan bir haberde bu yıl yapılacak Genel Seçimlerde yeniden aday olduğunu belirten bir siyasetçi bu göreve kendi istediği için değil, millet tarafından istenen genel arzu nedeniyle aday olduğunu belirtiyor.

    Bunun sebebinin ise kendisinin hemşerilerimizi, hemşerilerimizin de onu çok sevmesi olduğunu belirtiyor.

   Elimde sevgi ölçer olmadığından bu değerli siyasetçimizin hemşerilerimizi, hemşerilerimizin ise ona karşı olan sevgisinin oranını ortaya koyamam.!!!

    Benim merak ettiğim şey” Hemşerilerimizi bu kadar seviyorsa bu sevgisini kanıtlamak için Aksaray’a hangi hizmetin gerçekleştirilmesini sağladı veya bunun için yılmadan mücadele etti?”

    Her zaman ve her şartta herkes tarafından tavizsiz olarak eğilip, bükülmeden Hakkın ve Hakikatin gözetilmesi.

    Batıldan ise kaçınılması dileğiyle.

    Cuma’nız Mübarek Olsun.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


30.01.2015 08:54:19

Ali Genç

Bu Maddelerin Altına İmzamı Atarım

Bu Maddelerin Altına İmzamı Atarım