Bu Vatan, ne Ak Parti´nin, ne MHP´nin, ne CHP´ nin, ne Kürt´ün, ne Türk´ün ,ne Çerkez, Ne Alevi, Ne Sünni, daha sayabildiğimiz kadar sayabiliriz.

Bu vatan Üzerinde yaşayan ve ihanet etmeyen herkesin vatanıdır.

 Bu meydanlarda ha keza öyledir.

Vay Ak Parti şov yapıyor, vay MHP şov yapıyor, vay CHP şov yapıyor diye laf üretip´de meydanlara çıkamayan insanlar madem çıkmıyorsunuz?  bari laf üretmeyin lütfennnn

Allah bu devletimize, bu milletimize, bu askerimize, bu polisimize asla zeval vermesin. Ne güzel ? Birlik Beraberlik içerisinde ülke savunması gerçekleştirdik.

Ülke Demokrasisi için gözünü kırpmadan tankların,Helikopterlerin,uçakların, silahların önüne kendini atarak Şehit düşen polis asker ve sivil vatandaşlarıma Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı,Gazilerimize acil şifalar, ülke insanlarına da sabır temenni ediyorum.

Beş gündür Meydandayız, Hiç kimse sen necisin görüşün nedir,sen niye geldin,burada ne işin var demedi.

 Demezde bu vatan ecdat zamanında kolay kolay alınmadı. Benim dedem Çanakkale´de, Sakarya´da, Yemen´de, Kore´de şehit kalmış ise ben neden hemencik hükümet meydanına çıkmayım?

Yarın ben bu ecdada nasıl hesap veririm? Onların yüzüne nasıl bakarım?

Ben Başta Valimize Milletvekillerimize Belediye Başkanımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine, İl Başkanlarımıza, İl Müftümüz ve sabahlara kadar ezan ve sala veren imam, müezzin kardeşlerimize ve Cefakâr ve Vefakâr halkımıza canı gönülden teşekkür ederim.

Bu vatan için, bu millet için bin defa ölünür

 


20.07.2016 09:33:21

Mustafa Avcı

Bu Vatan için Ölünür

Bu Vatan için Ölünür