İlimiz milletvekillerinin arasında gruplaşma olduğu yönündeki şamatanın gerçeğini bizzat ana kaynaklarla görüşüp öğrendikten sonra gerçekleri Eylül´ün son günü kaleme aldığım köşemde? Baba´nın suçu evlattan sorulur mu?? başlığı altında yazdım.

VEKİLLERİN BAŞBAKAN YILIDIRIM´LA YAPTIKLARI GÖRÜŞME ASILSIZ SÖYLENTİLERE EN SOMUT CEVAP!!!

   Bu yazımdan önce ve sonrada asılsız konuda oluşturulmaya çalışılan algının ne kadar gerçek dışı olduğu Cuma günü bir kez daha kanıtlandı!!!

   Başbakan Binali Yıldırım´la Cuma günü birlikte görüşen ilimiz milletvekilleri Ak Parti Grup başkan vekili İlknur İnceöz,Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti´nin istekleri ilimizin istikbalini ilgilendiren ve bu günkü haberimizde yazılanlardı.

  Başbakan Yıldırım´la yüz,yüze yapılan görüşmede birinin? Ak? dediğine ,diğeri veya diğerlerinin? Kara? demediği gibi  üçünün de istekleri de tek ağızdan çıkar gibi aynıydı!!!

BAŞBAKAN YILDIRIM SORGULAMADAN İSTEKLERİN GEREĞİNİ YAPMAK ÜZERE NOT ETTİ

   Üç vekilimizin gruplaşma  şamatasına bir şamar gibi olan bu birlikteliklerinden gelen  samimiyetleriyle aynı konuları birlikte kendilerine iletmeleri üzerine Başbakan Binali Yıldırım istenenleri hiç  sorgulamadan gereğinin yapılması,yani ilgili  Bakanlıklara talimat verilmek üzere not etti.

    AYRILIKTA AZAP,BİRLİKTE RAHMET VARDIR

   Vekillerimizin  yüce dinimizin ?Ayrılıkta Azap,Birlikte Rahmet Vardır? emrinin gereğini yaparak belli mahfillerce çıkartılmak  istenen algılara aldırmadan  bu birlikteliklerini devam ettirmeleri.

    Ortaya konan bu somut duruşla Aksaray´daki Parti teşkilatlarının yanında tüm seçilenler ve atananları bir tarağın dişleri gibi eşit tutmalarıyla  tüm negatif çabaları bir kez daha boşa çıkartırlar.!!!

VEKİLLER BAŞBAKAN´A İLETİTTİKLERİ MESELELERİMİZİ GEREĞİNDE ARALARINDA GÖREV TAKSİMİ YAPARAK ARALIKSIZ TAKİP ETMELİ!!!

     Vekillerin Başbakan´a ilettikleri istikbalimizin olmazsa olmazı Aksaray-Ulukışla Tren hattımız.

     Aksaray ovasının sulanması ve Turizmimizin canlandırılması konusundaki meseleler başta olmak üzere ihtiyacımız olan diğer hizmetleri de aynı samimiyetle gereğinde aralarında görev taksimi yaparak istikrarlı şekilde takip etmeleriyle önlerinde dize gelmeyecek hiçbir meselemiz kalmaz!!!

    Bu samimiyetin aralıksız devamıyla tüm fitnelerin bertaraf edilmesiyle istikbalimizin olmazsa olmazı olan hizmetlere en kısa zamanda Aksaray´ımızın kavuşturulmasının sağlanması dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


10.10.2016 15:19:04

Ali Genç

Bu Samimiyetin Önünde Tüm Meseleler Dize Gelir

Bu Samimiyetin Önünde Tüm Meseleler Dize Gelir