Gerçektende aralarında taktire şayan çok iyi bir samimiyet var.

  Hem de bu samimiyet tek taraflı veya çıkar ilişkisine dayanan bir samimiyet te değil!

 Bu samimiyet Kızılelma ya ulaşma samimiyeti.

Konuyu 2008 den bu yana sürekli takip eden olarak.

  Bu konudaki ilk kıvılcımın çakılmasından şimdiye kadar gelinen aşamaları bilen.

   Bunun için ise kendileriyle sürekli olarak görüşen olarak biliyorum.

Kendileri olabildiğince konuları takip etmelerinin yanında kim tarafından iletilirse iletilsin doğru ve iyi olanın gerçekleşmesi içinde ellerinden geleni yapmak istediklerini de.

 Hangi maksatla olursa olsun aralarına konmaya çalışılan ayrılığa, gayrlığa fırsat vermemelerini de biliyorum.

  Bunun canlı somut kanıtları Üç vekilimizin Başbakan Yıldırım´la birlikte geçtiğimiz günlerde Ak Parti Genel Merkezinde yüz yüze yaptıkları görüşmede tek ağızdan istikbalimizin olmazsa olmazlarını iletmeleri ve bunların yapılacağı konusunda ise kendisinden söz almalarıdır.

  Samimiyetin bir diğer somut kanıtı ise bu günkü özel haberimizdir.

  Haberin konusu olan müjdede Vekillerimizin ortak samimi çabalarının yanında 25. dönem milletvekilimiz Nevzat Palta Beyin çabaları ve aldığı bilgiyi bize aktarırken bunu sadece kendisine mal etmeyip!!! vekillerimizin samimi çabasını da belirtmesidir.

SAMİMİYETLE 1.5 YILDA BİTİRİLECEK PROJENİN %60´ININ 6 AYDA TAMAMLANMASI SAĞLANDI!!!

  Bu samimiyetin diğer somut kanıtı ise evvel Allah(C.C.) ın izni ile istikbalimizin olmazsa olmazlarının ilki olan bu günkü haberimizde paylaştığımız ihaleden önceki son aşama olan normal şartlarda1.5 yıldan fazla zaman alacak olan Etüt projede 6 ayda %60´ının bitirilmesidir.

BU SAMİMİYETLE DEMİR YOLUMUZUN İHALESİNİN EN KISA ZAMANDA YAPTIRILMASIDA,E.90 KARAYOLUMUZUN CAZİBESİNİ DEVAM ETTİRECEK TEDBİRLERİN ALINACAĞINADA EMİNİM

  ?Yaptıklarım(ız) yapacaklarımın(ızın) ?teminatı sözü gereği şimdiye kadarki tüm ayrılık çabalarına rağmen engellenemeyen bu samimiyetin sonuna kadarda devam edeceğini.

  Bu dağları düz yol edecek samimiyetle etüt projenin en kısa zamanda bitirilmesinin sağlanacağına da.

  Biter bitmez yapım ihalesinin yapılacağına da.

 E.90 Karayolumuzun Ankara-Pozantı otobanından en az şekilde etkilenmesini sağlayacak tedbirleri de aldırmaları başta olmak üzere birimizin bin edecek diğer yatırımları da aldıracaklarına eminim.

   Bu samimiyetlerinin görevleri ve ömürlerinin sonuna kadar devam etmesi ve bununla Aksaray´ımızla ülkemizin meselelerinin çözümünü sağlamaları  için ilimiz  milletvekili Ak parti Grup başkan Vekili İlknur İnceöz,Cengiz Aydoğdu ,Mustafa Serdengeçti ve 25. Dönem milletvekilimiz Nevzat Palta ya başarılar diliyorum.

   DDY Genel Müdürü İsa Apaydın Bey ile çalışma arkadaşlarına da samimi çalışmalarından dolayı  kendilerine hemşerilerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyor  ilimiz ve ülkemize daha nice,nice güzel hizmetlerde de başarılar diliyorum.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


1.11.2016 10:26:07

Ali Genç

Bu Samimiyet Dağları Düz Eder

Bu Samimiyet Dağları Düz Eder