Halk otobüsü sürücülerinden özellikle şunu rica ediyorum. Allah rızası için halk otobüsünde bozuk para bulundurun. Müslümanlara gevur eziyeti yapmayın.

Ben dün adeta 2 lira için kriz geçirecektim. Bana 2 TL için kriz geçirtmeye hakkınız yoktur. Ama böyle bu milleti üzerseniz, hoşgörülü olmazsanız Bir gün plakanızı ifşa ederim.

Son 10 gündür arabam bakımda olduğu için, evden işe halk otobüsüyle geliyorum. Ben bu kadar sıkıntılı olduğunu valla billa bilmiyordum. Bir sıkıntı bir sıkıntıymış ki demeyin gitsin.

Yunus Emre mahallesinde oturuyorum, Ereğlikapı mahallesinde iş yerim var. Her gün özel arabamla gider gelirdim. Arabama bakım yaptırmak üzeri sanayi ye bıraktım halk otobüsüyle işe gelip gidiyorum.

Öncelikle Yunus Emre Mahallesinde oturan vatandaşlara Allah bol sabır versin. Demek ki o çileyi her gün çekiyorlar. Sabah iş saatlerinde işe giden Yunus Emre sakinlerinin o halk otobüslerinin oturaklarına oturma şansı hiç yok

TOKİ den hareket eden halk otobüsü Yunus Emre ye gelinceye kadar doluyor ve Yunus Emreden binen vatandaşlar tıka basa dolup ayakta çarşıya iniyorlar.

Hasbel kader dün üzerimde bozuk para yoktu sürücüye 100 TL verdim gardaş bozuk para yok dedi.

Valla sürücünün tavrı bana karşı hiç te hoş değildi. Geri döndüm otobüsün içindeki vatandaşlara sordum yav arkadaşlar bozuk paranız var mı? Kimse var demedi. Artık çarşıya varınca sürücü nün telefonunu alıyım gün içerisinde o 2 TL y i ödeyim dedim.

Son durağa geldik. Sürücü dedi ki kardeş şu köşe başında bilet satan yer var oradan al dedi. Ve halk otobüsünden indim, tarif ettiği yere gittim dükkân açık değil. Tekrar döndüm otobüsün yanında bilet satan var bilet ver dedim valla bozuk para yok dedi.

Tekrar parayı bozdurmak için bakkala vardım, nihayet 15 dakika gezinerek parayı bozdurdum ve halk otobüsü 15 dakika arayla yoluna devam etti.

Bakın arkadaşlar Yunus Emre  mahallesinde oturun Aksaray’ımızın en güzel mahallelerinden birisidir, ama bazı şeylere sabretmek zorundasınız. Veya toplu ulaşım araçlarını kullanıyorsanız ayakta gitmeye alışın ben alışamadım Haa birde bozuk para bulundurun yoksa valla arada mekik dokursunuz

Ahmet Erbaş abimin tabiriyle bi güldük, bi güldük

Dün Ahmet Erbaş Abim ile birlikte MÜSİAD ın yeni başkanı Eyüp Dağdaş’ı ziyaret ettik. MÜSİAD a vardık kapıyı nezaketle Av. Hüseyin Hüyük açtı. İçeri girdik Altınsoy Cam’ın sahibi Ramazan Altınsoy,Av. Hüseyin Hüyük ve Başkan Eyüp Dağdaş bizi nezaketle karşıladılar. Yanımda duayen gazeteci Ahmet Erbaş ta olunca ne yalan şöyleyim biraz da kasaldım. Ziyaret esnasında laf lafı açtı Ahmet Erbaş abim anlattı bizde bi güldük bi güldük demeyin gitsin


4.02.2015 10:39:37

Mustafa Avcı

Bozuk para beni yordu

Bozuk para beni yordu