Zulmün en koyu şekilde devam ettiği 28 Şubat’ın o karanlık döneminde bile zalimlere karşı duran cesur insanlar imanlarından gelen cesaretleriyle görünüşte azınlıkta gibi olsalarda bunu umursamayarak mazlumların yanında yer alıyorlardı.

 28 ŞUBAT MAĞDURLARININ SUNDUĞU MAKAMLARDA OTURANLAR TARAFINDAN GÜNÜMÜZDE ZALİMLER BESLENİRKEN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ER MAZLUMUN YANINDA OLDU!!!

   25 Eylül 2013 Çarşamba günü 28 Şubatçılar bağımsız ve tarafsız yargıda hesap verirlerken bu insanlık,hukuk ve ahlak dışı kalkışmayı o dönemde destekleyerek insanların mağduriyetine sebep olanlar dönemin mazlumlarının sunduğu makamlarda günümüzde oturanlar tarafından ise desteklendiğini”28 ŞUBATÇILAR’I ANKARA YARGILARKEN AKSARAY BESLİYOR ”başlığı altındaki makalemde belirtiklerimin aksine dönemin Belediye Başkanı Ahmet Er tüm baskılara rağmen mazlumların yanında yer aldı.

     ARITMA TESİSLERİNİN AÇILIŞINDA BANA PLAKET VERİLDİ!!!

     28 Şubatçıların tüm maddi ve manevi baskılarına rağmen dönemin Belediye Başkanı Ahmet Er tarafından Mamasun barajından Aksaray’a getirilen suyun arıtılması için kurulan tesisin açılışında buranın tamamlanmasına medyanın verdiği destekten dolayı Basın adına Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak bana ve Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyetinin o dönemdeki Başkanı Abdul Kadir Ay’a Plaket verildi.

  “BİZİM YOK ETMEK İSTEDİĞİMİZE BELEDİYE PLAKET VERİYOR”!!!

   Bize plaketin verilmesi esnasında birinci derecede şu anki Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı o zamanda Başkan Yardımcısı olan Abdurrahim Sertdemir’in şahit olduğu gibi beni göz altına alan Polis müdürü ”Bizim yok etmek istediğimize onlar plaket vererek ödüllendiriyorlar.”diyordu.

    Bundanda anlaşılacağı gibi dışarıdan mahkeme olmamıza rağmen 28 Şubat ve 28 Şubatçıların karşısındaki onurlu duruşumuz nedeniyle bizi psikolojik baskı altında tutmaya devam ettiler.

    Onların hesabının yanında Rabbimiz inde hesabının olmasıyla sallandık fakat yıkılmadık ve dimdik ayaktayız.

     Bu zalimlere o dönemin mağdurları tarafından sunulan makamlarda oturanlar  bu makamların kendilerine mahkemenin kadıya mülk olmamasındaki gibi mülk olmayacağı çıplak gerçeğini büründükleri taassupla yıllar,yılı göremediler.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Onlar görmese de Mabudumuzun gereğini yapmasıyla bulundukları makamın%100 kendisine ait olduğunu sananlar sukutu hayale uğradılar.

   eleştirirken gereğinde de yaptıkları hizmetleri yine biz yazacağız.

28 ŞUBATIN MAĞDURLARI TARAFINDAN MAKAMA GETİRİLENLER DARBECİLERİN ŞAKŞAKÇILARINI VE MUHBİRLERİNİ BESLEDİLER!!!

    Onlar altında ezildikleri taassupla bunu görmeseler de yapılan tercihle makamlarının kendilerine tapulu olmadığı ortaya çıkanlar görevlerinde bulundukları dönemde tüm yazılı ve bire bir görüşmemizde ki ikazlarımıza rağmen 28 Şubatçıların şakşakçıları ve muhbirlerini beslemeye devam ettiler.!!!!

    Buda yetmiyormuş gibi ihtilal yapılacağını bana ima ederek o zaman benden yazdıklarımın hesabını  sormakla tehdit eden cuntacıya  milli kahraman gibi aşırı şekilde hürmet gösterildi.

   Bundan sonra besledikleri kendilerini tanımayacaklar fakat nasipte varsa yeri geldiğinde  kendilerini

    Mazlumların ahının yerde kalmaması, zalimlerin ve onları el üstünde tutanlarında yaptıklarının cezasını çekmeleri için gerekenin yapılması dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


5.03.2014 00:00:00

Ali Genç

Biz Yok Etmek İsterken Onlar Plaket Veriyor

Biz Yok Etmek İsterken Onlar Plaket Veriyor