Hep söyleriz, ?bir elin nesi var iki elin sesi var? diye. Darbeci hainlerin karşısına Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları dikilince bu kuvvet karşısında herkes dersini aldı. Şimdi asıl derslerini hukuk önünde almalarına geldi. Yıllardır bizi Türk, Kürt, Alevi, Çerkez ve Abaza diye bölmeye çalışmalarının gayesini herhalde şimdi daha iyi anlamış oluyoruz. İşte bizi bölmeye kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanlara bu duruşla cevap verilmiştir. Mesele vatansa gerisi teferruat diyerek eline bayrağı alan herkes meydanlara koşmuştur.

Bu birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara bu duruşumuzu devam ettirerek bozmadan ders verelim. Kim ne derse desin ülkemize yakışan bu duruş dünyaya da ders olmuştur. Burasının bir Mısır bir Afrika ülkesi olmadığını göstermiş olduk.

Bunu en samimi duygularımla söylüyorum benim için böyle bir hainlikte iktidarın kim olduğu aklımın ucundan bile geçmez. Bu durumlarda ben önce vatanımı düşünürüm ve çoluk çocuğumun geleceğini düşünürüm.

Halkımızın da öyle düşündüğünü düşünüyorum, zaten böyle düşünmeseler her kesimden ve siyasi partiden eline bayrağını alıp koşan meydanlara gelip ülkesine sahip çıkmazlardır. İşte vatanperverlik ve ülke severlik buna derler.

Yılmayalım bir hafta, on gün meydanları boş bırakmayalım. Ne için geleceğimiz ve çocuklarımızın geleceği için. Buna bir süre devam ederiz ama istikbalimizi ve çocuklarımızı kurtarmış oluruz.

Bu darbe girişimi ne 60 ihtilaline benziyor ve nede 12 Eylül darbesine benziyor. Bu adamlar darbe değil adeta iç savaş açarak kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışılmıştır. PKK´ya kullanmadığın silahları gel sen Özel Harekatımıza kullan.

Bu ne hainlik, bu ne alçaklık anlamak çok zor. Bu kadar gözü dönmüş hainler eğer ülke idaresine el koymuş olsalardı her halde sokaklar kan revan içinde kalacakmış. Cezaevlerine gerek kalmadan bu insanları kurşuna dizeceklermiş.

Kim ne derse desin her ne kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan kaçmadan kefenini giyerek İstanbul´a hareket etmesi ve vatandaşlara çıkın sokağa bu hainlere karşı deyişi ile halkımız ülke genelinde sokağa çıkıp tankların üzerine çıkmakla kalmamış önüne yatmıştır.

Bu darbenin en büyük önleyicisi ise tüm ülke insanın gösterdiği duyarlılıktır. Darbeyi kısacası aziz milletimiz önlemiştir. Vatandaş gereğini yaptı artık sıra hukukçularımızda olsa gerek. Bunlar yargılanmanın dışında vatana ihanetten idam edilmelidirler.

Bazı kendini bilmezler sokakta efendim bu bir Tayyibin oyunu kendisini güçlü göstermek için yaptığı oyun diye propaganda yapanlar bilin ki gizli fetocudur. Ey ahmak kendi yanı başındaki muhafızı bile buraya sızmış tutuklanıyor sen hala buna bir oyun diye bakıyorsun.

Cumhuriyet tarihinde hiçbir zaman TBMM bombalanmamıştır. Özel Harekâtımız ve sivil vatandaşlarımıza silah sıkılıp bomba atılmamıştır. Bu kadar hainliği nasıl bir düşünce ile Cumhurbaşkanı yaptırdı diyebiliyorsunuz. Şimdi fetonun elamanları olduklarını ve emri oradan aldıklarını söyleyen komutanların bu ifadeleri karşısında ne diyeceksiniz?

Yakalanan pilotların eşlerinin sınav sahtekârlığından soruşturma geçirdiğine ne diyeceksiniz? Bizlerin çocukları ne zahmet ve sıkıntılarla Üniversite sınavlarına girerken, hiçbir Üniversiteye giremeyen Sabah Dershaneleri menşeililer nasıl oldu sorgusuz sualsiz Hava Kuvvetlerine girerek pilot oldular?

Neden hep bu örgütün elemanları hep devletin can damarlarına yerleştirildiklerini şimdi anladınız mı? Genel olarak devletin güvenlik güçlerine amir, istihbarat birimlerine haber alma elamanları ve eğitim kurumları kanalı ile beyin yıkama işlerine elaman yetiştirdiler.

Cumhurbaşkanımız beni bile dinlemişler odama dinleme cihazı yerleştirmişler diye demek boşa demiyormuş. Evet baş Yaveri bu işleri yapıyormuş. Yine kendilerinden olmayan ordu komutanlarını bile dinleyerek başka yerlere ulaştırdıklarını şimdi itiraf ediyorlar. Ortalığı velveleye veren Fuat Avni´nin kim olduğu bile ordudan çıkıyor.


21.07.2016 11:18:52

Erdogan Kaya

Birlik diye buna denir

Birlik diye buna denir