İster ?Durdu, durdu Turnayı gözünden vurdu.?

 İster ?Geç oldu amma temiz oldu.? deyin

 İsterseniz başlıktaki ?Bir Geldi Amma Pir Geldi? deyin .

 Hangisini derseniz deyin yanlış söylemiş olmazsınız!

Üççüde bu günkü konumuz için cukkadan oturur!!!

 Gerçektende Aksaray için geç oldu fakat temiz oldu.

 Aksaray hakikatten de hem Turnayı da gözünden de vurdu.

 Öyle bir geldiler ki toptan gelişleriyle kelimenin tam anlamıyla da pir geldi.

 Siz Okuyucularımı tanırım.

 ? Leb demeden? leblebiyi anladıklarından neden bahsettiğimi hemen anlamışsınızdır.

  Bu satırları yazmama dün yani Cuma akşamı Yatsı Namazı Ezanını beklerken bu arada haber kanallarını da tarıyor bir taraftan güncel gelişmeleri takip etmeye çalışırken,diğer taraftan ise açıklanacak Seçim Hükümetinde kimlerin olacağını merak ediyordum.

 Başbakan Davutoğlu Bakanlar Kurulu listesini açıklayınca sevincimden yerimde duramaz hale geldim.

   Gazeteler bu saate baskıya girdiğinden haberi hemen yazması için önce Aksaray Haber Sitesi sahibi  Mustafa Avcı´yı,sonrada Kanal 68 sahibi  Dr İbrahim Yücel Köse´yi arayarak bu mutluluğumu site ve kanalda  hemşerilerimizle paylaşmalarını diledim.

  Nasıl sevinmeyeyim ki Aksaray´ımızın 56 yıl süren hiç hak etmediği 2. ilçelik esaretinden kurtularak vilayet olmasını Turgut  Özal,Mehmet Altınsoy  ile birlikte sağlayan merhum Avukat Raşit  Daldal´ın Bakanlar üstü konumu olan ANAP grup başkanvekilliğinden 24 sene sonra ilimiz Ak Parti milletvekili İlknur İnceöz´ün  partisinin grup başkanlığı sevinci devam ederken Başbakan Davutoğlu hem de aynı anda Aksaray´a üç müjde birden veriyordu.

   Verdiği müjdeyle Meclisin 22,23 ve 24. Dönem Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun ağabey Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı.

   Aksaray Valisi iken İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne atanan en samimi Aksaraylı kadar  vilayetimizi ve insanlarını seven bu sevgisini de ailece her vesileyle ispatlayan Selami Altınok Valimiz İç İşleri Bakanı.

   Perşembe günü Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarlığına getirilen hemşerimiz Cenap Aşçı  bir gün önce müsteşarı olduğu yere  Bakan oldu.

   Sadi Somuncuoğlu ?ndan 15 sene sonra  her biri  bir birinden değerli bu üç hemşerimiz  üç aylığına da olsa birden ülkemizi  seçime götürecek hükümetin Bakanlar kurulunda yer aldı.

   Bu hükümetin vatandaşlarımızın beklentisi doğrultusunda ülkemizi seçime götürmesi dileğiyle  şahsım ve hemşerilerimiz adına tebrik ediyor  özelde ilimizin genelde ise ülkemizin meselelerini giderecekleri konusundaki tam inancımla görevlerinde başarılar diliyorum.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun. 

 

 

 

SEÇİM HÜKÜMETİNİN GALİBİ!!!


29.08.2015 11:38:39

Ali Genç

Bir geldi ,Pir geldi

Bir geldi ,Pir geldi