Bu gün nasip olursa öğle Namazından sonra Somuncu Baba Camisine gelenler hem kendileri sayısız maddi ve manevi mükafatlara kavuşacaklar,hem de  ziyaretleri esnasında ve sonrasındaki nice,nice maddi ve manevi mükafatlara da vesile olacaklar!!!

   Ziyaretçiler önce dinimizin en önemli emri olan ahde vefanın gereğini yerine getirmekle İnşallah Rabbimizin rahmetine kavuşacaklar.

 Sonra yapacakları samimi duaları yaptıkları hizmetleriyle memleketimizin hayırlı evladı olmayı hak edenlerin ruhlarına gönderdikleri duaları hediye etmekle hem dua ettiklerinin sevaba kavuşmalarını sağlayacaklar,hem de kendilerinin sevaba kavuşmalarını sağlayacaklar.

   Hizmet ehline gösterdikleri vefayla özelde Aksaray´a genelde ise komşularımız ülkemizle birlikte insanlık alemine yeni hizmetlerin yapılmasını teşvik etmeye vesile olacaklar.

    Sağlanacak teşvikle yapılmasına vesile olacakları hizmetler arkalarından sadakayı cariye olacağından amel defterleri Hakka yürümelerinden sonrada kapanmayacak.

  Velhasıl bu gün yapılacak duaya katılacaklar amiyane tabirle bir taşla sayısız rahmet kuşunu birden avlama imkanını elde edecekler.

  Tüm hayırlı ve faydalı hizmetlerle birlikte bu güzel davete de herkesin icabet ederek umulan sevaba kavuşmaları dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.


23.12.2016 23:44:45

Ali Genç

Bir Duayla Sayısız Sevab´a Koşma Zamanı

Bir Duayla Sayısız Sevab´a Koşma Zamanı