Birçok tiryaki sigarayı bıraktıktan sonra bazen yapılan onca ısrara rağmen bir defa bile sigarayı ağzına alamaz.

   Bunun sebebi ise bir tane içmesi halinde yeniden sigaraya başlayacağı korkusudur.

    Asla ve asla kimsenin sigara içmesini istemem.

    Bırakanların ise tekrar başlamasını ise düşmanım bile olsa kesinlikle dilemem ve buna da  asla ve asla sebepte olmak istemem.

    Fakat benim önce seksenli yıllarda uzun yıllar Niğde ve Aksaray il temsilciliğinin yanında Niğde, Nevşehir, Kırşehir ve Şerefli Koçhisar Bölge temsilciliğini, 1976´dan kapanıncaya kadar  devam ettirdiğim Günaydın gazetesindeki bir yazıdan aldığım bilgileri kendi yöntemlerimi de eklememle istediğim zaman istediğim kadar sigara içme veya istemez isem içmeme yöntemini geliştirdim.

     Bu bilim adamları tarafından da kabul edilen vücuttaki nikotinin azaltılması sistemine dayanması nedeniyle bilimsel olduğu belirtilen yöntemimin ülkemizin ilgili birimleri tarafından benden istenerek özelde ülkemiz, genelde ise tüm dünyada benim gibi hemen sigarayı terk edebilme iradesi gösteremeyenler için bunu uygulamalarını istiyorum.

   Bunun için şimdiye kadar birçok defa özellikle 31 Mayıs Sigarasız Dünya gününde kaleme aldığım yazılarımda benden bu bilgilerin alınmasını, geliştirilerek kullanılmasını diledim.

    Bir çok kişi üzerinde de bu yöntemi sadece kendilerinden bana dua etmeleri, isteyenin ise illa da bir bedel ödemeyi diliyorsa  bana değil de her hangi bir hayır kurumuna bunu vermeleri şartıyla yöntemi anlattım ve isteyenleri de takip ettim.

     Başta Sağlık il Müdürlüğü olmak üzere ilgili birimler tarafından bu yöntemimin denenmesi ile bu kişilerin hem canlarına, hem nesillerine hem de ceplerine düşman olan illetten kurtulmak isteyenler için kullanılabilmesi için benden bilgilerinin alınması dileğiyle.

  Sigarasız, sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.

       ÖZÜR VE DÜZELTME

   29.05.2017 Pazartesi günü (-) Parantez İçi Köşemde? AHDE VEFA VE 2 AKLA ZİYAN VEFASIZLIK!? başlıklı yazımda merhum hayırsever iş adamı Kamber Demir´in Aksaray´a yaptırdığı ve bu yazımda3. Sırada verdiğim Fatih Mahallesi Ziraat Caddesi No:15´deki 12 Derslik okulun ismi merhumun babası Hacı Mustafa Demir İlk ve Ortaokulu iken yanlışlıkla ?Mustafa? yerine Kamber olarak yazmışım.

   İstemeyerek yaptığım bu yanlışı düzeltir siz okuyucularımla merhumun akrabalarından özür dilerim.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


31.05.2017 12:39:08

Ali Genç

Bir Allah´ın (c.c.) kulu yetkili sormadı!

Bir Allah´ın (c.c.) kulu yetkili sormadı!