Bu çağrım Türkiye genelinde oturan tüm vatandaşlarımızla birlikte dünyanın her yerindeki gurbetçileredir!

   Herkes önce cep telefonuyla arasın.

 Cep telefonu olmayana ise mutlaka sabit telefondan ulaşıp muhatabıyla uzun uzadıya konuşmalar yapılmalı!

 Cep ve sabit telefonla ulaşma imkanı yok ise mutlaka kaleme sarılıp uzun uzadıya mektuplar yazmaya başlayalım.!

Kimin bunu yapması gerektiğini 1.satırda belirttim.

Şimdi gelelim hemen cep telefonu veya sabit telefonlarla kimlerin aranacağına veya bu imkan yok ise kime veya kimlere uzun uzadıya mektuplar yazılacağına?

81MİLYON ASKERDEKİ VE TÜM KAMUDAKİ EVLATLARINA TELEFON AÇSIN MEKTUP YAZSIN

 Yurt içi ve dışındakilerle birlikte toplamı  81 Milyonu bulan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları öncelikle şu anda  vatan görevini yapan evlatları,kardeşleri veya ağabeyleri ile yeğenlerine.

Askerdeki akrabaları olan Uzman Er ve Erbaşlarla uzman Çavuşlara.

 Askeri liseler,Astsubay okulları ve Harp Akademilerinde okuyan yakınlarına.

Tüm Elçilik ile konsolosluklardaki yakınlarına.

 Ast Subaydan başlayarak Orgeneral ve Oramiral rütbesi de dahil her rütbedeki tüm evlatları ile büyüklerine.

Hukuk Fakültelerinde okuyan yakınları ile aktif görevdeki Hakim ve Savcılara.

Polis Teşkilatında ve diğer tüm kamu kurum ve kuruluşlarındaki akrabalarına telefonda öncelikle 15 Temmuz da yapılan  kendi silahımızla kendi vatandaşlarımızın üstüne açılan ateşle şehit olan ve yaralanan vatandaşlarımıza,Meclisimize bomba atılmasının dinimizde de,başkaca dinlerde ve hiçbir hukukta da yerinin olmadığını.

ASKER VE POLİSLE KAMUDAKİ TÜM EVLATLARIMIZ MEŞRU CUMHURBAŞKANIMIZA,MECLİSİMİZE VE HÜKÜMETİMİZE KARŞI YAPILACAK KALKIŞMADA YAZILI EMİR BİLE ALSALAR BUNU RET ETMELİ!

   İster komutan,isterse en yüksek makamdaki amirlerinden gelsin,kimden gelirse gelsin Milletimizin hür iradesiyle seçilen Cumhurbaşkanımıza,Milletin hür iradesiyle TBMM´sine seçilen milletvekillerimize ve bu milletvekillerimizden güven alan hükümete karşı yapılacak hiçbir kalkışma veya zarar verecek hiçbir emri yazılı bile olsa yerine getirmemelerini!!!

   Bunun dinimize de,milli değerlerimize de,ülkemizin istikbaline de,genel ahlaka da ve hukuk kurallarına da uymadığı belirtilmeli.

    Aksi bir davranışın hem ahrette hem de dünyada cezai karşılığının da olduğunu,ayrıca yapılan tembihe uymayan kendi,ana,baba,kardeş,bacı,dayı,amca,hala,teyze,ağabey ve yeğen haklarını da helal etmeyecekleri üstüne basa,basa belirtilmeli.

KİMSEYE HAKSIZ YERE ÇAMUR ATILMAMALI ,FAKAT HAİNLERDE MUTLAKA İHBAR EDİLMELİ!

   Atalarımız ?Katlet Amma, kara met etme? diye belirtmişler bu sözün rehber edinilerek durumdan vazife çıkartılarak haksız yere,mazlumla mağdur ve suçsuz olan hiç kimseyi şikayet etmemelerini,fakat gerçektende ülkemizin birlik ile dirliğine ve  istikbaline kast edenleri ise haklarında hukuki işlem yapılabilmesi için ilgili kamu kurumlarına şikayet etmeleri istenmeli.

  Haydi 81 Milyon Hakkın rızası için Halkımızı sevenler bu günden  başlayarak Askeriyede ve Polis ile diğer tüm kamu kurumlarındaki yakınlarımıza muhtemel sinsi,alçak yeni bir kalkışmanın önlenebilmesi için telefon başına veya mektup yazmak için masa başına!!!

HAKLILAR EN AZ HAKSIZLAR KADAR CESARETİYLE DEVLETİMİZLE HÜKÜMETİMİZE YARDIM ETMELİ

   Haklı olanların en az haksızlar kadar cesur olmaları ve birlik ile dirliğimizle, bununla sağlanacak mutlu istikbalimiz için Devletimize ve hükümetimize yardıma!!!

  Dünya durdukça Türkiye´mizin maddi ve manevi her yönüyle gelişmesi,demokrasimizin,insan haklarıyla  fikir ve inanç hürriyetimizin maksimum seviye ulaşması için her Türk vatandaşının elinden gelen tüm maddi ve manevi imkanları yeri ve zamanında sonuna kadar sarf etmesi dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.


26.07.2016 07:44:02

Ali Genç

Belanın Def´i İçin Haydi Telefona Ve Kaleme Sarılmaya

Belanın Def´i İçin Haydi Telefona Ve Kaleme Sarılmaya