2002 Kasım’ı Türkiye’sini de.

        O zamanki Türkiye’de yaşanılan maddi ve manevi baskıları da, zorlukları da.

      Müslüman Mahallesinde Salyangoz satılmasını da,”İstediğimizi satarız” kabadayılığını da.!

     Bu salyangoz satıcılarının maddi ve manevi baskılarıyla Müslümanların kendi öz yurdunda parya haline gelmesini de.!

      Evine gidip gelirken başını örten Ana Okulu öğretmeninin %99’u Müslüman olan ülkemizin çocuklarına kötü örnek olacağı(!) gerekçesiyle işten atılması kararını da.

     Yaşadığı cinsel tecrübeleri ve yaşadığı fantezileri kitaplaştıran öğretmenin yaptığının ise özel hayatı olduğundan cezalandırılmasına lüzum görülmeme kararını da.

     15 Yaşından önce kendi dinimizin kitabı olan Kuran’ın öğretilmesinin yasaklanmasını da.

      Hastaların sabahın köründe girdikleri tedavi, eczane, fotokopi, sevk, mühür ve diğer kuyruklarını da.

      Hastalardan alınan bıçak parasını da,parasını vermeyenin ameliyatlarının yarıda kesilmesi haberlerini de.

   Hastaların, yeni doğan bebeklerin ve annelerinin,hatta ölülerin bile borçlarından dolayı rehin alınmasını da.

  İnsanların  doğuştan hakları olan dilini konuşmasının,kültürünü yaşamasının yasaklanmasını,aksini yapanların cezalandırılmalarını,hatta kendilerinin yok sayılmasını da.

    Günümüzde ise bu olumsuzlukların tamamının ortadan kaldırıldığını da.

   Bunların kaldırılmasını bin bir maddi ve manevi sıkıntılara göğüs gerilerek gerçekleştirenleri de Türk milletinin geneli ile birlikte Aksaraylılarda unutmadı.

 AKSARAY’LILARLA BİRLİKTE BAŞBAKAN’INDA BİLDİKLERİNİ MADDE, MADDE AÇIKLAMAYA NE GEREK!!

     Türkiye genelinde yapılanlar gibi Aksaray’a da 2002’den günümüze kadar yapılan hizmetleri hemşerilerimiz unutmadığı gibi o ilk seçimden günümüze kadar yapılan 3 Genel,3 Mahalli seçim,2 Anayasa Referandumu ve 1 Cumhurbaşkanlığı seçimindeki Ak Partiye sürekli Türkiye ortalamasının %14 üstünde verdiğimiz ful desteği de.

 Cumhurbaşkanlığı seçimine sağladığımız destekle Türkiye genelinde ilik 5’e girmemizide.

  Bu samimi özel desteklerimize karşılık Hükümet tarafından aynı şekilde her hangi bir karşılık verilmediğini de.

   Bırakın özel bir karşılığı 2004’den bu yana en yetkili ağızlar tarafından 5 defa sözü verilen Aksaray’ın istikbalinin olmazsa olmazı olan hizmetin ilk çivisinin dahi çakılmamasını da.!!!

    Kara ulaşımımızı sekteye vuracak sıkıntıların ortadan kaldırılması için yapılmayan çalışmayı da.

   Eğitim,Sağlık ve Hava ulaşımı konusundaki  elzem olan ihtiyaçlarımıza da şimdiye kadar fiiliyatta olumlu bir cevap verilmemesini de Aksaraylılar biliyor ve unutmuyor da bu gün partisinin mitingi için ilimize gelecek olan hemşerimiz Başbakan  Sayın Ahmet Davutoğlu bilmiyor mu?!!!

   Mutlaka Aksaray’a gelmeden kurmayları ve ilgili bürokratlar ve ilimiz vekilleri ile  koordinatör milletvekillerinden  ilimizle ilgili bilgi almasıyla.

    Aksaray’a geldiğinde de mevcut Vekiller,7 Haziran’ın adayı olanlar,İl başkanı Karatay,Belediye Başkanı Yazgı tarafından hassasiyetlerimiz iletileceğine göre  kangren olan sıkıntılarımızı madde ,madde belirtmeye gerek var mı?

    Bunları bu şekilde belirtmek hakaret olacağından bu nedele geçmişleriyle birlikte maddeler halinde belirtmeye lüzum görmüyorum.

3 VEKİLLİĞİN KAFESTE KEKLİK OLMASI HEMŞERİMİZ DAVUTOĞLU’NUN SÖZLERİNE BAĞLI!!!

   Fakat hemşerimiz Başbakan Davutoğlu’na ondan kafa kağıdı biraz daha eski olan bir kardeşi olarak aşağıda belirteceğim tavsiyelerde bulunmayı da dini ve milli bir görev olarak görüyorum.

“ Sayın Başbakanım,değerli hemşerim Ahmet Hocam! milletin içinde ve nabzını tutan olarak şunları bilmeni isterim.!!!

  Size de mutlaka iletilmiş olan sebeplerden dolayı bu seçimde geçmişin aksine 3 vekillik maalesef  kafeste keklik değil.!!!

  Bunu sağlamanın yolu şimdiye kadar verilen, fakat gerçekleştirilmeyen hizmetler konusunda kesin o ihale tarihlerini de belirtecek şekilde meydanı dolduran hemşerilerimize söz vermenizden geçiyor.

  Birlik ve beraberliğimizi kıyamete kadar payı dar yapacak olan Yeni güçlü bir Türkiye için Kazan,Kazan prensibiyle gerekenleri yapmanız dileğiyle.”

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


29.04.2015 23:57:12

Ali Genç

Başbakan bilmiyor mu?

Başbakan bilmiyor mu?