Aksaray lı seçmenler 2002´nin 3 Kasım´ından bu senenin 1 Kasım Genel seçimlerine kadar 5 Genel,3 Mahalli Seçim ve 2 Anayasa referandumunda daima Türkiye ortalamasının %15 üstünde bir oranla Ak Partiye sağladıkları destekle son 3 seçimde ilk 5´nin içine girmemizi sağladılar.

     Şimdi sıra Ak Parti tarafından hemşerimizin bu desteklerinin karşılığının tam olarak verilmesinde!

   Aksaray´ın10 tam desteğine verilecek karşılıklardan biriside 1861-1920 ve 1933-89 yılları arasında  2 defa ilçe olmamıza sebep olan ulaşım yollarının dışında bırakılmamızı ortadan kaldıracak olan teşviklerin kalkmasından sonrada sanayimiz ve dolayısıyla kalkınmamızın olmaz ise olmazı olan Aksaray-Ulukışla tren hattımızdır!!!...

   2004 yılından bu yana en yetkili ağızlar tarafından defalarca sözü verilen son olarak bu senenin 30 Nisan´ında Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 28  Mayıs ında  ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ihalesinin Haziran ayında yapılarak 2019´da hizmete gireceği belirtilen hattın programlandığı gibi devam ederek sözü verilen tarihte bitmesi için top önce milletvekillerinde,ardından ise ilimizin tüm atanmış ve seçilmişlerinde!!!..

   Ekim ayının 27´sinde saat 10´da Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Haziran ayı için teklif sunanlar arasından oluşturulan kısa liste ile  ihaleye katılan firmalardan alınan projenin teknik ve mali tekliflerinin sonuçlanmasında öncelikle sorumluluk  milletvekillerimiz 25. dönem Ak Parti Grup başkan Vekili 2007´den bu yana da aralıksız olarak ilimiz milletvekili olan İlknur İnceöz´le 1 Kasım seçimlerinde Meclise  İlknur Hanımla birlikte gönderdiğimiz Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti´de!

  Ardından ise İlimiz Valisi Şeref Ataklı,Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün,Ak Parti il Başkanı Abdul Kadir Karatay ile diğer siyasi parti il  başkanları,Meslek Odaları,Medya mensupları ve STK´ larda.

   Bu proje aksatılmadan programlanan zamanda veya daha öncesinde tamamlanırsa başarı ve başarının mükafatı bu konuda çalışanların olacak.

   Başarısızlığı da gerekeni zamanında ve yerinde yapmayanlarda olacak!!!...

  Zaman geçirmeye tahammülü olmayan ilimizin95 yıllık hayali olan Aksaray-Ulukışla Demiryolu hattımızın en kısa zamanda tamamlanması için her saniyenin en iyi şekilde değerlendirilerek sonuca ulaşılması dileğiyle.

   Cuma´nız Mübarek Olsun.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


13.11.2015 05:11:12

Ali Genç

Başarı ve başarısızlıkta 1. Sorumluluk vekillerde

Başarı ve başarısızlıkta 1. Sorumluluk vekillerde