Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO)´nun ilimizin  mutlu istikbali için gerçekleştirilmesi maksadıyla başlattığı yöntemle başta  iki ana meselemiz olmak üzere ilimizin mutlu istikbalini oluşturacak tüm yatırımlar için yerinde aklı olan herkesin destekleyeceği bir yöntem!

?BİRLİKTE RAHMET AYRILIKTA AZAP VARDIR?

   Atso tarafından istikrarlı şekilde samimiyetle sürdürülen çalışmanın Allah(c.c.) ın izniyle başarı şansı  yüksek çünkü orta başlıktaki  rahmet Nebisinin  emrinin gereği yapılıyor!

ATALARIMIZ´DA BOŞUNA?BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR!!! DEMEMİŞLER!

  Atalarımızda Nebiler, Nebisi  Peygamberimizin bu güzel hadisinin gereğini binlerce tecrübenin ardından birlikle bir çok olmazın olur hale getirileceğini, birlik olmadan ise bir çok olurun ise olmaz hale geleceğini belirtmişler.

 ATSO BU YÖNTEMİNDEN VAZ GEÇMEDEN PAYDAŞLARIYLA BİRLİKTE SÜRDÜRDÜKÇE İLİMİZE, BÖLGEMİZ VE ÜLKEMİZE FAYDALI OLACAK MUTLU İSTİKBALE DAHA ÇABUK ULAŞILIR

  Atso başkanı Cüneyt Göktaş´ın önce Meclis Başkanı Fatih Tekin ve  meclis üyeleriyle birlik içinde hareket etmesi.

   Bu birlikle istişare ile alınan kararların uygulanmasının sadece oda ile yetinilmeyerek paydaşları olan  Borsa ve Ziraat Odası başta olmak üzere ilimizin diğer odalılarıyla  yol haritasının paylaşılması.

  Bu paydaşlarında aynı samimiyetle yol haritasını benimsemeleri.

   Sadece yol haritasının paylaşılmasıyla yetinilmeyerek hem mahallinde hem de başta başkent Ankara´da siyasetçilerle ve diğer etkili olacak kurumlar nezdinde  birlikte  yapılan ziyaretler ve bilgilendirmeler çok yerinde ve başarı şansını ferdi girişimlere göre kat be kat arttıran çalışmalardır.

BU SAMİMİYETLE 1.OLMAZSA OLMAZIMIZ AKSARAY-ULUKIŞLA DEMİR YOLUDA HİZMET GİRER!

     Atso bu samimi birlikteliğini devam ettirirse 2004 yılı mahalli seçimleri öncesi DDY Genel müdürlüğü görevinden istifa ederek Aksaray Belediyesine Başkan adayı olan Nevzat Palta´nın ve  Ak Partinin Aksaray´a seçim vaadi olan

    2009 mahalli seçimleri öncesi ise yeniden tekrarlanan şimdiye kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Başbakan Ahmet Davutoğlu, UDH Bakanı Ahmet Arslan ile ilimiz milletvekilleri tarafından ondan fazla tekrarlanan ,en son olarak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bu senenin 2 Haziran günkü ilimiz  ziyaretinde ihalesinin yakında yapılacağı belirtilen  istikbalimizin 1. Olmazsa olmazı  iki ilçelik prangamızın ana sebebi  Aksaray-Ulukışla tren hattının hizmete açılması da.  

ANKARA-NİĞDE OTO BANINDAN 60 KM DAHADA KISA OLAN CAN DAMARIMIZ E.90 KARAYOLUNUN GEÇTİĞİ MERKEZLER VE MÜCAVİRLERİNDE YOLUN ALTINDAN  YÜKLERİN,TARIM MAKİNALARININ VE HAYVANLARLA YAYALARIN KARŞIDAN,KARŞIYA GEÇİŞİNİ SAĞLAYACAK YETERLİ SAYI,GENİŞLİK VE YÜKSEKLİKTEKİ ALT GEÇİTLERİDE OLAN  BİRER YENİ ŞERİDİN İLAVE İDİLMESİDE SAĞLANIR!!!

   Aksaray için tarihin yeniden tekerrür etmemesi için alınacak 2. tedbir, yani ilimizin istikbalinin  2. Olmazsa olmazı olan merkez ilçemizle birlikte Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerimizin de Şereflikoçhisar, Evren, Haymana, Konya´nın Kulu ve Cihanbeyli, Ereğli ile Niğde´nin Altunhisar ve Ulukışla ilçesinin de can damarı olan.

   Etrafındaki 75000 kişiye ekmek veren 15000 kişinin çalıştığı E. 90 kara yolunun otobandan en az şekilde etkilenmesinin sağlanması da.

    Bunun için Ankara-Aksaray ve Aksaray-Ulukışla arası E.90 duble yolunun geçtiği tüm il ve ilçe merkezleriyle buralara bağlı Belde, Köy ve Mezra merkezleriyle mücavir alanlarında E. 90´daki  trafik akışının yolun üstünden karşıdan karşıya geçerek ağırlaştırılmasına, hatta çoğu zaman istenmeyen  can ve mal kaybına sebep olan kazaların önlenebilmesi için yolun üstenden yapılan karşıdan karşıya geçişin yer altına alınması da sağlanır.

    Atso´nun paydaşlarıyla birlikte ilimizde ve i başkent Ankara da siyasetçiler ile diğer kurumlar la sürdürdüğü temasları aralıksız devam ederse bizi limanlara ve hammadde merkezlerine bağlayacak olan dolayısıyla sanayimize ivme kazandıracak olan rekabette elimizi güçlendirecek Aksaray-Ulukışla demir yolumuzun hizmete girmesi de.

    Can damarımız olan E.90 karayolunda meydana gelen can ve mal kaybına sebep olan kazaların bitirilmesinin sağlanması da başarılır!

   Bu güzel samimi birlikteliğin daimi olması dileğiyle bu güzel çalışmayı yapan Atso Başkanı Cüneyt Göktaş ile Meclis başkanı Fatih Tekin ve onların şahsında Borsa Başkanı Hamit Özkök ve Ziraat  Odası Başkanı Emin Koçak olmak üzere tüm samimi memleket evlatlarını tebrik ediyorum.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.


26.11.2018 11:12:38

Ali Genç

ATSO´nun ?Ben? Değil ?Biz? Yöntemiyle Meselelerimiz Teker Teker Çözülür

ATSO´nun ?Ben? Değil ?Biz? Yöntemiyle Meselelerimiz Teker Teker Çözülür