Atatürk´ün ?Komünizm Türk dünyasının en büyük tehlikesidir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir.(Faruk Şükrü Yersel Eskişehir gazetesi 1926)?diye belirtmesine rağmen onu maske yaparak emellerine alet eden ve onu kendilerine maske yaparak hem dindarların sırtında onlarca yıl boza pişiren, hem de yine onun ardına saklanarak mevki, makam mal mülk sahibi olanlar aslında onu sevenler olmayıp aksine onun en büyük düşmanlarıdır.!!!

KOMENÜST ENVER HOCA LAİKLİĞİYLE MİLLETLE DEVLET BİRBİRİNE ONLARCA YIL DÜŞMAN EDİLDİ!!!

    Aslında inanç ve fikir olarak Atatürk´le yakından uzaktan ilgileri olmayanlar onun ismini kullanarak kurdukları legal veya illegal oluşumlarla  Laiklik prensibinin  mucidi olan Fransa´daki  olabildiğince inançlara ve bu inançların ibadetleri ile kıyafetlerine, dini müesseselerine ,din adamları veya vakıfları tarafından dini kurumların yönetilmesine, yine bu kurumlar tarafından din adamlarının yetiştirilmesine saygı gösterilmesine .

    Hatta inançlarının temsilcilerini inanç sahipleri veya onların  seçtikleri delegeler tarafından seçilmesi ve dini müesseselerin yine o dinin inananlarının maaşlarından yapılan kesintilerle yapılmasına, dini müesseseleri için maddi kaynak oluşturulması bizdeki  isimleri laik olmasına rağmen aslında dini olana değil de İslami olan her şeye karşı olan dinsizler tarafından yok  sayıldı.

   Yıllarca Milletimizin dininin kitabı olan Kuranı kerim bile baskınlarda utanmadan arlanmadan? Yasaklı yayın, bilinmeyen kitap? olarak gösterilmesinin yanında özelliklede 28 Şubat Post Modern darbesinde zirveye çıkartılan din düşmanlığıyla millet devletine düşman edildi.

LAİKLİK VEYA KEMALİZİM MASKESİNİ TAKAN İSLAMIN DÜŞMANLARI TARAFINDAN ANAYASANIN İNANAÇ HÜRRİYETİ MADDESİ ÇİĞNENEREK ÜNİVERSİTELERDE İNANANLARIN EĞİTİMİ ENGELLENDİ

   On binlerce başı örtülü kızın ve yine bu kadar hatta daha da fazlası erkeğin sakallı olması nedeniyle üniversitelerde okumalarına fırsat verilmemesi nedeniyle nice, nice on yıllar eğitim almaları anayasanın inanç  hürriyeti maddesi çiğnenerek engellendi.

   İkna odalarına alınan on binlerce başı örtülü genç kızın psikolojisinin bozulmasına sebebiyet verildi.

  On binlerce inançlı gencin üniversite eğitimi alabilmek için yurt dışına gitmelerine ve dolayısıyla ülkemizin yüzlerce milyon dövizinin buralara ak ılıtılmasına sebep oldular.

ATATÜRK´Ü KULLANARAK ONLARCA YIL TÜRKİYE´Yİ İSLAM ALEMİNDE DİNİSİZ OLARAK GÖSTERDİLER!!

 Arnavutluk´un Komünist lideri Enver Hoca´sının uyguladığı dini ve dindarını tamamen dışlayan ve yok etmeyi hedefleyen militan laikliği bire bir kullanan sözüm ona Atatürkçü ve Laikçiler ile Kemalistler ülkemizde dinin ve dinin emirlerinin akla ziyan kamusal alan saçmalığıyla dışlanmasıyla Türkiye onlarca yıl İslam alemi özelliklede dindarları tarafından din düşmanı bir  rejimden ziyade dinsiz bir ülke gibi gösterildi.

MİLİTAN LAİKLİĞİ KULLANARAK PARTİLERİ MAHKEMELERE KAPATTIRARAK SİYASETTEN SOĞUTUP  RADİKALİZMİ DİREK VE DOLAYLI OLARAK TEŞVİK EDEREK FETÖ VE BENZERİLERİNİ OLUŞTURDULAR!

   Bir çok gösteri de, yürüyüşte Atatürk´ün en büyük düşmanı olduğunu her vesileyle belirttiği insanlık ve hürriyet ile mülkiyet ve inanç düşmanı Komünistliğin kurucusu Lenin´le, yine bir başka pankarta Latin Amerika´nın komünist liderlerinden Che Guevera ile birlikte gösteren ve altına ise Atatürk´ü kullanan teşkilatlarının isimlerini yazanlar Türkiye´deki radikalizminde direk ve dolaylı olarak oluşturucuları ve sponsorluğunu yaptılar.

   Sözüm ona zinde bazı kurumları ve  Hukukla alakaları olmayan yüksek mahkemelerin  savcıları ile yargıçlarını kullanarak milletin hür iradesini ortaya koyabileceği demokrasinin olmazsa olmazı olan partilerden muhafazakar olanları kapattırarak dindar vatandaşların siyasi iradelerinin ortaya koymalarına engel olunarak günümüzün radikal   isminden başka İslam la ilgisi olmayan kuruluşların oluşmasını direk ve dolaylı olarak sağladılar.

   Bu Atatürk´ü kullananların sebep olduğu en büyük din ve millet düşmanı kuruluş ise milletin inancının dışlanmasından, baskı altına alınmasından faydalanan 15 Temmuz alçakça kalkışmasını yapan Fetö/PDY dir.

    Ülkemizin birlik ve dirliğinin  daim olması için Atatürk´ün koruma kanunu ile korunması yerine ona ve onu kullanarak ülkemiz ile İslam alemine en büyük düşmanlığı yapan Laikçiler ve Kemalistlerden kurtarılması dileğiyle. Ruhu Şad olsun. Cumamız mübarek olsun. Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


10.11.2017 00:18:41

Ali Genç

Atatürk´ü Korumanın Yolu Onu Kemalesitlerden Korumak ve Kurtarmaktır!

Atatürk´ü Korumanın Yolu Onu Kemalesitlerden Korumak ve Kurtarmaktır!