4 Gündür Türkiye ayakta ve geceleri sabahlıyor. Bir taraftan da darbeye göğüs geren ve darbeciler tarafından şehit edilen sivil ve güvenlik görevlilerimiz gözyaşları içinde defnediliyor. Şehitlerimiz ülkemizi ve vatanı için aslanlar gibi şehit olmuştur. Bu şehitlerimiz firavun zihniyetlilerinin ülkemize kâbus getirecekleri için şehit olmuştur. Buna demokrasi şehidi demek onları incitir.

Haince milletin vergileri ile alınan silahları güvenlik güçlerine ve sivil vatandaşa çeviren bu hainler ülkemizde ilk defa böyle bir hainliği yaşatmışlardır. Yeminle söylüyorum, bunların içeriye girmelerine sakın üzülmeyin. Eğer Muaffak olsalardı sokaktan topladıklarını içeriye sokacaklardı iç savaş olacaktı.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve devlet erkânımızın arkasında duran halkımıza bu gücü veren Yüce Rabbimizdir. Allah bizimle beraber ve Rabbim Fetoya fırsat vermemiştir. Zaten büyük alimler bunların amacının din olmadığı için Muaffak olamayacaklarını yıllardır söylemektedir.

Bugün Feto örgütü tarafından 2010 yılında cezaevine sokulan Ali Zeki hocamın nette paylaştığı bir yazı dikkatimi çekti. Bu yazıyı ilginizi çekeceği için sizlerle paylaşmak istiyorum.

?Aziz Dostlarım, FETÖ Terör Örgütünün yapmak istediği darbe girişiminde muvaffak olamaması Cenab´ı hakkın Bu Millete bir lütfü İn´amı Ve İhsanıdır. Sebepleri helkeden de Müsebbibül esbab olan Cenab´ı haktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve halkımızın büyük bir sebep olarak etkisi olmakla beraber, bu Sebepleri hazırlayan asıl Müsebbibül esbab olan Rabbimizdir Rabbimize binler şükredelim, Şükürde Kusur etmeyelim,

Ölen Şehitlerimiz Allah, Kur´an, Peygamber, Ezan, Vatan, Din, İman, Namus, için Şehit olmuşlardır, FETÖ nün Savunduğu Demokrasi için Şehit olunmaz, Demokrasi Şehidi diyerek Şehitlerimizin Ruhunu incitmeyelim. Bu olaylardan ders çıkaralım. Nasıl ki Çobanın emrindeki Koyun ve Keçiler yasak araziye girmek istediklerinde.Çobanın attığı taş ve değnekten o koyunlar hissederler ki zararlı işten kurtarmak için bir ihtardır memnunane dönerler, aynen bunun gibi Kaderden başımıza atılan böyle musibet taşların dan ders çıkararak Allahın Kur´an da bizden istediği emirlere dönmeyi.

Yani Kur´an´ın emirlerini ve Ahkam´ı şer´iyyeyi Hayatın bütün alanlarında hakim Kılma dersini almayı bu Millete ve idarecilerimize ders alma şuuru versin Inşaallah.

Aziz dostlarım FETÖ Bu Darbe girişiminde muvaffak olamayacaklarını mağlup olacaklarını Allahın izni ile biliyorduk. Peki diyeceksiniz nereden biliyorsunuz, evet Hz. Kur´an haber vermektedir. Kur´an da yaş ve kuru her şeyin var olduğunu Allah cc haber vermektedir. Bu Asrımızda da öyle bir alim lazım ki, bütün mevcudatta olan her şeyi kur´an da görecek, Kur´an da olanları da Fatiha´da görecek, Fatiha´da olanları da Besmelede görecek, Besmelede olanları da. BE Harfinde görecek, Böyle bir alim ancak Peygamberimizi (a.s.m)ı temsil edebilir. Ve Sözü dinlene bilir. Hz. İmamı Ali ben Devemin Yularını yitirsem. Besmelenin BE harfinde bulurum diyordu.

Eskiden Devlet adamlarımız ve Hükümdarlarımız Osmanlıda dahil. Böyle olan Ulemayı dinlemişler ve İstişare etmişler. Buna İhtiyaç duymuşlar ve daima muvaffakta olmuşlar, İlimden uzak Piyasa Cemaat ve kanaat önderlerini kastetmiyorum. Bunlarında dinlemesi lazım olan bir Alimden bahsediyorum. Nazarlarınıza sunmak isterim" YASİN Süresini Üç cilt Kitap halinde Tefsir eden Bütün ?ur´an-ı Yasin Süresinde Hulasa edip ortaya koyan. Asrımızın İlim noktasında Eşsiz Nadide bir Alimi Hacı Hulusi Beyin yadigarı olan, Elhac Molla MUHAMMED ALİ DOĞAN Hocam. 2005. Yılında Kaleme aldığı RUMUZUL KURAN-4, isimli Kitabının 195´ci Sah. Ali İmran-64, Ayetinin Tefsirini yaparken, 1970 den sonra gizli olan bu fitnenin su yüzüne çıkacağına bu ayeti kerime işaret etmekle beraber 2014´ de yavaş yavaş silinmeye başlayacağına ve neticede bu FETÖ fitnesinin sönme Tarihine işaret ediyor.

2005. Yılında yazılan bu kitapta Kur´an´ın bu ihbar´ı gaybisi. 2014 yılına gelindiğinde doğru olarak ortaya çıkmış, FETÖ Örgütü 2014 Yılında darbe yiyerek Sekerata girmiş silinmeye başlamıştır, bunlarla alakalı bilgiler bu tefsirde ortaya konmuştur.

Allah Kur, an da bu harekete müsaade etmeyeceğini vaat etmiştir. Burada altını çizmemiz gereken husus şudur Devlet Erkanı Başta Cumhur Başkanımız, Ve Başbakanımız, Devletin bütün yetkilileri bu nadide essiz Alim zatın Kur´an-ı Fikirlerini es geçemezler. Görmemezlikten gelemezler onunla

görüşmeye İstişareye muhtaçtırlar. Yani Kur´an a muhtaçtırlar. Kur´an elbette günümüzdeki hem olaylardan bahsedecek, Hem çözüm yollarını da gösterecektir ve göstermiştir de. Eski kavimlerin semavi kitapları dinlemeyip helak olmaları gibi, bizimde Kur´an-ı dinlemeyip yani ahkâmının icra ve tatbikatından kaçarak helaka uğramayız İnşallah, Cenab´ı Hak başımıza aklıselimi, kalbimize iman´ı kâmili ihsan buyursun. Milletimize geçmiş olsun.?

 


19.07.2016 11:51:56

Erdogan Kaya

Asrımızın Süfyanı

Asrımızın Süfyanı, Nemrut Ve Firavunun Darbe Girişimi