2008´den bu yana konunun aralıksız olarak takipçisi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Genel Seçimler öncesi 28 Mayıs 2015 Aksaray´ı ziyaretinde ihalenin Haziran´da yapılacağı müjdesinin de takipçisi olduk.

Bu konuda yaptığımız araştırma ile verilen sözün gereğinin yapılarak 25 Haziran günü Aksaray-Ulukışla Tren hattı Etüt projesinin yapımı işi için tekliflerin alınmasıyla finale adım,adım gidildiği müjdesini de.

20 Ekim 2015´de ise Etüt proje için verilen tekliflerin incelendiği ve 27 Ekim´de kısa listenin oluşturularak bunlardan teklif isteneceği,13 Kasım 2015´de ise oluşturulan kısa listede bulunanların içinde Etüt projeyi yapacak olanın belirleneceğinin ve bu günkü haberin konusu olan son müjdeyi de Nevzat Palta dan alarak yaptığım haberler ve yazdığım köşe yazılarıyla paylaştım.

Yeni aldığım müjde ise teferruatını haberde paylaştığım;

Büyük Millet Meclisinin tutanaklarına ilk defa girmesinin üstünden 96 yıl.

Seçim vaadi olarak ilk sözün verilmesinin üstündün 12 yıl.

24 Temmuz 2009´da Aksaray´ın Mülki amiri ve ilimizin birim amirlerinin gündemine tarafımdan verilen bilgi ile girmesinin üstünden 7 yıl.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım´ın ilk söz verdiği 18 Aralık 2010´un üstünden 6 Yıl.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ilk söz vermesi ve başlatılması talimatını vermesinin üstünden 5 yıl geçen ve geçen sene Aksaray ziyaretindeki müjdesinin gereği olan Etüt projeyi yapacak kurumun belli olması ile artık top yetkililerde!!!

İSTİKBALİMİZİN GEREĞİNİ YAPANLARIN GELECEKLERİ ,ABAT YAPMAYANLARINKİ BERBAT!!!

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Başbakan Davutoğlu ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım müjdelerinin gereğini yaptılar!!!

Bundan sonra konunun takibi ve sonuca ulaştırılması Milletvekillerimiz Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz,Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun,İç İşleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok,Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşçı.

Vali Şeref Ataklı,Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,2004-14 arası Aksaray Belediye Başkanı ve 7 Haziran 2015 Seçimlerinde Aksaray´dan Milletvekili seçilen Nevzat Palta ile İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün.

Ak Parti İl Başkanı Eczacı Abdul Kadir Karatay,CHP il Başkanı Avukat Ali Rıza Toprak,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan,Ticaret borsası Başkanı Hamit Özkök,Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak.

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk Damızlık Süt Sığırı Birliği Başkanı Bekir Kayan ile STK Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş,68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen ?le Aksaray Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil Acar olmak üzere ilimiz genelindeki tüm seçilmişler,atanmışlarla Meslek Odaları ve STK yetkilileriyle birlikte tüm hemşerilerimizde.

Bulundukları makamların gereğini her vesile ile istikrarlı olarak takip edenler ulaşılacak başarıyla dünya ve ahi retlerini abat ederlerken,aksini yapanların ise dünyaları da ahretleri de kesinlikle berbat olacak!!!

Herkesin cürümlerince yer yakarak kendileri ve evlatları ile Aksaray´ımızın mutlu istikbali için berbat akıbet yerine abat olacağı sağlamaları dileğiyle.

Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 


5.04.2016 08:43:44

Ali Genç

Artısı´da Eksisi´de Sizin

Artısı´da Eksisi´de Sizin