Cengiz  Aydoğdu İle  Mustafa Serdengeçti´ye Otuz Aylık Milletvekilliği Analalarının Aksütü Gibi Helaldır

        1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde  AK PARTI den Milletvekili seçilen Sayın Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, yılmadan yorulmadan, gece-gündüz demeden çalıştıklarını kul da Yaratan da biliyor.

        Geçen bu süre zarfında neler oldu neler  bir bakalım. Kasım 2015 üzerinden sadece dokuz ay geçti FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ AYAKLANMASI oldu. Türkiye´de      bütün hesaplar altüst oldu. Ortalık karmakarışık hal aldı. Hükümetimiz bütün plan ve projeleri yani yatırımları yavaşlattı. Çünkü her taşın altında bir ihanet olasılığı düşünüldü  bu düşüncelerin tamamı doğru çıktı.

        Fetö hain örgütü;i Devletimizin gizli meselelerini başta Amerika´ olmak üzere örgüte yardımcı olan her ülkeye bldirdiğinden plan ve programlarda mecburen değişiklikler oldu tabi larak bu da zaman aldı.

        Arkasından;başbakan ve bakanlar kurulu değişti.Bakanlar değişince tabi olarak müsteşarlar,fenel müdürler vs.vs değişikliklerin arkası gelene kadar aylar su gibi akıp gitti.

        Daha neler oldu bilindiği gibi Adalat ve Kalkınma Partisinin genel başkanı değişti.Genel başkan değişince tabi olarak genel başkan yardımcıları değişti  yine zaman su gibi akıp gitt

       Aksaray İl başkanı değişti arkasından İlçe Kongreleri başladı,ilçe kogreleri tamamlandı haydi İl Kongresi ypılacak oda yapıldı.Yapıldı ama zaman yine su gibi akıp gitti.Bütün bunlar neden önemli? Şundan önemli yatırımlar,atamalar aksadı veya ertelendi de onun için önemli.

     Bütün bunlara Parti içinde ki benim dediğim senin dediğin öncekilerin dediği sonrakilerin dediği yani dediği,demediği de göz önüne getirildiğin de Cengiz ve Mustafa beyin atlarının alnına hiç güneş doğmadı ki.Ortalıkta toz duman hiç eksik olmadı ki. Aydınlık zamanları olduğunu sanmıyorum.

      İşte bu ahval ve şerait içerisinde elden gelenin fazlasını yaptılar.Bu anlattıklarımızı bilenler bilir ,bilenler de bilmeyenlere anlatmalıdır.

      Açıkca bizim öneri ve görüşümüz Cengiz ve Mustafa vekillerimizin en az bir dönem daha vekillik ğörevlerine getirilmesidir.Çünkü yeni dönemde inanıyorum ki günler hep aydınlık olacağı için Aksaray´ımıza dolu dolu hizmet yaparlar diye düşünüyor ve inanıyorum.

      Önce yaratanımız hizmete susamış halkımızın yüzüne bakarak nasip eder inşeallah.Sonrada Cumhur başkanımız ve diğer yetkililer ellerini vicdanlarına koyduklarında iki vekilimizin,devamlarının parti ve Aksaray için ne kadar isabetli olacağını görmemeleri mümkün değildir sanırım. 

      Biz hep iki vekil üzerinde durduk ama heps bu kadar mı? Asla değil,malum  vekil sayımız DÖRTTÜR.Diğer iki kişinin kim olacağını tabi biz bilemeyiz.Bu konuda Tanrıdan ve Tayyıp Beyden tek dileğimiz geçim ehli olan iki kişi olsun ki DÖRT YIL  KAVGASIZ  gürültüsüz geçsin.

      İktidar partıleri içerisinde ki hizip ve çekişmeler hizmetleri en az YÜZDE ELLİ aşağı çeker.Biz iddia ediyoruz Adalet Partisi,Doğru Yol Partisi,Anavatan Partisi

       Refah Partisi ,Anavatan Partisi  en son Akparti iktidarları incelendiğin de bu gerçek ortaya çıkar.

                 YÜZDE ELLİ HİZMET KAYBINA inanmayanlar  samimi oldukları mevcut ve daha evvel milletvekilliği yapmış olanlara sorabilirler.Hatta ilimiz de valilik yapmış olanlara bile sorulduğunda bu gerçek ortaya gün gibi çıkar.

  24 HAZİRAN SEÇİMLERİ AKSARAY ve ÜLKEMİZE  HAYIRLI OLUR İNŞEALLAH. 

 HAYIR  OLA MUVAFFAK OLA MUZAFFER  OLA.

 


24.04.2018 09:32:22

Rasim Gül

Analaları´nın Ak Sütü Gibi Helal´dır

Analaları´nın Ak Sütü Gibi Helal´dır