Güncel konular fazla olunca yazmak için masamın üzerine not aldığım yazılar bazen gecikmeli olarak okurlara ulaşamıyor. Tabi aynı gün üç beş yazı yazamadığımız için konular bazen sizlere geç ulaşabiliyor. Başlığını attığım cümleler bir zamanların bir numaralı Sayın Tayyip Erdoğan düşmanı olan eski Çalışma Bakanı, bir sağda, bir sol partilerde ve en son parti kurup kapatan Yaşar Okuyana ait. Ülkenin düşmanlarını görüp, Tayyip Erdoğan´ın artık ülke için ne kadar gerekli olduğunu görebilen Okuyan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Tayyip Erdoğan´a sahip çıkıyor. Sakladığım bu haberi önce sizlerle paylaşayım:

     Sayın Tayyip Erdoğan´ın en sert muhaliflerinden biri olan Yaşar Okuyan Amerika´nın Erdoğan´ı devirmek istediğini söyleyerek Erdoğan´a destek verdi. Okuyan, "Amerikan projesi ile Tayyip Erdoğan´dan sonra gelecek olan iktidar Türkiye´nin bölünmesine imza atacak iktidardır" dedi.

     Eski Çalışma Bakanı Okuyan, KRT´de Çağlar Cilara´nın programında çarpıcı sözler söyledi. Okuyan, Amerika, İngiltere ve İsrail´in, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı devirmek istediğini ileri sürerek Erdoğan´dan sonra gelmesini istedikleri 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşme yaptıklarını açıkça belirtti.   

       "Davutoğlu, Abdullah Gül ve Ali Babacan gibi isimlerle temaslar gündeme geldi" diyen Okuyan, bazıları ile İstanbul´da Sakıp Sabancı Müzesi yanındaki köşkte toplantılar yapıldığını söyledi. Abdullah Gül, CHP´den bir milletvekili, İngiltere´nin büyükelçisi, Amerika ve İsrail´in başkonsolosları arasında yaşanan görüşmelerden bahsetti.

       Okuyan Amerika ve İsrail´in amacının, yeni bir tezgah kurarak, Erdoğan´ı indirmek, bunun yerine tazelenmiş bir Amerika, İsrail ve İngiltere projesi ortaya koymak olduğunu söyledi.

      "Erdoğan´ı devirmeye çalışıyorlar doğru, bilerek söylüyorum" diyen Okuyan, "Amerikan projesi ile Tayyip Erdoğan´ı indirdiniz, böyle bir şey gündeme geldiği vakit Türkiye 30 sene daha Amerika´nın kucağından kalkamaz? dedi.     

        "Amerikan projesi ile Tayyip Erdoğan´dan sonra gelecek olan iktidar Türkiye´nin bölünmesine imza atacak iktidardır" diyen Okuyan, "Tayyip Erdoğan benim derdim değil, Türkiye benim derdim" dedi. 
Tayyip Erdoğan´ın Amerika ve dış güçlerin müdahalesi ile Türkiye´de iktidarı dizayn edip, indirdikleri vakit bu projenin karşısında olacağını belirten Okuyan, "1 saat sonra kimse bunların yanında kalmaz" diye konuştu.

      Dünün Tayyip Erdoğan düşmanı Okuyan bunu görüyor da aklıselimli insanlar bunu görmüyor mu? Neden ülkemizi bölmek istedikleri apaçık ortadır. Karşılarında dik duran ve ülkesi için ne gerekiyorsa yapan bir lider var. Gerektiği zaman ülke menfaatleri için Avrupa liderleri ile görüşen. Ülke aleyhinde çıkan kararlar karşısında aynı Avrupa ülkelerine kafa tutup rest çeken bir liderin olması onları elbette rahatsız ediyor.

      Çünkü kendileri koltuk başlarında oturup Türkiye Başbakanlarını bir öğrenci gibi çeketi düğmeli karşılarında duracak bir lider yok. Avrupalı liderlerle poz verirken silik ve gerilerde duran değil en önde dünya lideri gibi duran bir Erdoğan görmeleri elbette onları rahatsız ediyor.

      70 semte muhtaç bir Türkiye artık karşılarında yok. İMF´den borç almak için karşılarında dilenen bir lider yok. Savunma sanayisini ve ülkenin ekonomisini hızla yükselten bir lideri elbette istemiyorlar. AB liğine alırsanız alın almazsanız kendi yolumuza devam ederiz resti çeken bir dünya liderinden elbette rahatsızlar.

      Başkanlık sistemine karşı çıkan Davutoğlu el altından nasılda görüşmeler yaptığını söylemesi. Demek ki iplerin kopuşunda durup dururken değil dış güçlerin temasları olduğu ortaya çıkıyor. Eğer bunlar doğru ise gerçekten Gül ve Davutoğlu adına inanın üzüldüm.

     Bu insanlara Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık gibi koltukları kıskanmadan veren Erdoğan herhalde durup dururken lider değişimine gitmedi. Reisin demek ki gerçekten bir bildiği var. Eğer Türkiye tekrar geriye giderse çok doğru 30 yıl ABD´nin koltuğunun altından çıkamayız. Sayın Erdoğan´ı ne kadar karalarlarsa karalasınlar onu rabbim ülkenin başından eksik etmesin, hainlere de fırsat vermesin. 


12.05.2016 10:10:26

Erdogan Kaya

Amerika Erdoğan´ı indirmek istiyor

Amerika Erdoğan´ı indirmek istiyor