Dün akşam bir yerde misafirlikte idim. Misafir olduğum yerde 30 yaşları civarında bir genç de vardı. Baktım herkese ver yansın ediyor ve Ak Partiyi kötülüyor. Sayın Başbakanımızın Aksaray´a gelişinden tutun, Belediye Başkanı Yazgı ve MHP Genel Başkanı Bahçelinin Erdoğan a verdiği desteğe kadar sallıyor. Tabi ne bilsin oradaki diğer misafirlerde bundan etkileniyor. Canım sıkıldı, dinledikten sonra gereğini yapıp kanalizasyon deliğine sokup çıkardım. Anladım ki, hala algı operasyonları devam ediyor. Bunları söyleyenler dünü görmeyip eli boş algı operasyonu yapan cacıklar. Şöyle bir 15 sene geriye göz atın, kıyaslayın nereden nereye geldik bir bakın. Hadi 25-30 yaşındaki gençler 15 sene öncesini bilmeyerek eleştirebilir, ama ya bizim kuşaklar dünü nasıl unuturlar anlamış değilim.

      Be kardeşim bırakın Aksaray-ı Türkiye geneline bir göz atın. ABD ve yandaşlarının emri olmadan bırakın dışarıdan bir şey almayı, ülkemizde izinsiz bir şey yapamıyorduk. Memur ayın 15 de maaş alabilir miyiz alamaz mıyız diye İMF´den gelecek paraya göz dikerdik.

      Ben iyi hatırlıyorum rahmetli Emin Gürün hatırı sayılır iş adamlarından borç alır personelin maaşını öderdi. Şimdi Haluk Başkan bırakın maaş verememe derdini 50 yılın çözülmeyen problemlerini çözdü. Demek ki, düne göre ülkemizin durumu nereden nereye gelmiş.

       Şunu samimi söylüyorum bugün Belediye Başkanı bazı boş boğazların dediği gibi yan gelip yatsa en başta ben tutar yerini koymam. İçme suyu meselesini çözmüş, sanayi projesini çözmüş, Alt geçidi tamamlamış, şehrin göbeğinde mezbelelik sarhoş ve tiner yatağı eski terminali yeniden yıkıp yapmış, kimsenin bugüne kadar kaldıramadığı TMO Siloları yıkmış. Azmi Milliyi yeniden onarıp altlı üstlü otopark yapmış, Salı pazarını yeniden düzenlemiş, emekliler için güzel yer yapmış, TOKİ´ye mükemmel bir park yapmış, kadınlar için kadın aktivite merkezi yapmış birisinin inşaatı devam ediyor, hemen Kara bağ parkı içinde.

      Bunun dışında normal Belediye hizmetleri en kaliteli bir şekilde devam ediyor. Bunları birçok seçim ve 15 Temmuz darbe girişimi geçirmiş olmasına rağmen yapan bir Başkana çalışmadı demek laf salatasından başka değil. Hemde bu algı operasyonu yapmak büsbütün vicdansızlık. Hiçbir Başkanın cesaret edemediği projeleri hayata geçirmek yüreklilik ve cesurluktur. Bu kişinin heykeli dikilmesi gerekirken hala eleştirmek art niyet ve insafsızlıktır.

      Efendim Başbakan Hava alanı sözü vermemiş. Bana bir kişi günlük sadece İstanbul´a Aksaray´dan günlük iki uçak yolcu gideceğini ispat etsin ben mesleği bırakırım. Hayatında hiç uçağa binmemiş kişiler illede Hava alanı deyip tutturuyor. Hava alanı Aksaray´a lüks kardeşim. Yazık değil mi bu kadar masrafa ve lüzumsuz harcamaya.

        Demir yolu hızlı ve yük treni Organize sanayisi gelişen bir il için gerekli. Buna katılır ve desteklerim, zaten bunun ikisi de projede var programa alınmıştır. Ecemiş suyu ve Tarım arazilerini sulamak için Kızılırmak´tan su getirilmesi gerekli bunu desteklerim.

       Dün yetmiş sente muhtaç durumda iken, ilacı kuyrukta alırken, otoyolları tek yolla giderken, bu gün gereksiz hizmet istemek doğru değil. Yeni Hastaneye 200 yatak daha ilave olmasını herkes ister, bununda sözü verildi.

      Ülkemizi yok etmek için onca düşman ülkemize saldırırken, ülke birliğimiz ve beraberliğimiz bana göre her şeyin başında. Buna odaklanıp birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Bunu bile Sayın Devlet Bahçeli Sayın Erdoğan´ın yanında yer aldı. Amanda sende nasıl yer alırsın eleştirisi. Beyler bu bir siyasi ikbal ve gelecek meselesi değildir. MHP ülkemizin birlik ve beraberliğini bozma hainliğini gördüğü için önce Ülkem dedi.

     Ya bakın Şu ABD´nın son hamle ve çırpınışlarına. İnanın Tayyip Bey olmasa imiş bizi çoktan yemişlerdi. Allah koca Reise uzun ömürler ve sağlık versin. Bunca ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara rağmen ülke ekonomisi dimdik ayakta ve gelişme fevkalade gidiyor.

       Gelin şu gereksiz eleştirileri bırakalım, bilip bilmediğimiz konularda algı operasyonu yapmayalım. Hükumetin çalışması da mükemmel, MHP´nin ülke menfaatleri için aldığı kararda fevkalade. Yazgı´nın Aksaray´a yaptığı hizmetlerde bir numara.

 


16.01.2018 20:13:18

Erdogan Kaya

Algı operasyonu cacıklığı

Algı operasyonu cacıklığı