28 Mart Salı günü? Bunların Wilders´le Le Pen´den ne farkları var?? başlığı altındaki yazımda  isimleri bizim gibi olmalarına, bu cennet vatanın ekmeğini yiyip, suyunu içip havasını soluyanların dini ve milli değerlerimize bakışlarının Avrupalı Hristiyan ırkçı liderlerin  bakışlarından ne farkları olduğunu sormuştum.

    Bu yazımın? İSLAM ÇORAP KOKUSU(!)MU?!!!? orta başlığı altında;

     Bu orta başlıktaki cümle bir Hristiyan veya Yahudi´ye değil 1923-50 yılları arasında CHP milletvekilliği yapan Falih Rıfkı Atay´a aitti.

     Yine1949-50 arasında Türkiye´nin 8. Başbakanı Şemsettin Günaltay´ın ?AYETLER BİZİ ALAKADAR ETMEZ(!)

     1943 ve 46 iki dönem milletvekilliği yapan R.Ahmet Sevengil? ALLAH´I(!) DA SULTANLA BİRLİKTE TAHTTAN İNDİRDİK(!)? Diyor.

    6.,7.ve 8. Dönem milletvekili Kemalettin Kamu ?KABE ARABIN OLSUN BİZE ÇANKAYA YETER(!)?

     1921-31 yıllarında Milletvekilliği yapan M.Şeref Aykut?AYET VE HADİS SAYMAKTA MANA YOKTUR,İSLAM ÇÖKMÜŞTÜR(!)?

    Türkiye´nin en önemli stadından birisine adı verilen 1938-42 yılları arasında Türkiye Cumhuriyetinin Dış İşleri bakanlığını,42-46 yılları arasında Başbakanlık,48-50 arasında TBMM Başkanlığını yapan Şükrü Saraçoğlu ?DİN ZEHİRDİR(!),DİNİ ATABİLMEK İÇİN BİZE 30 SENE LAZIM!? diyor.

     1920´den öldüğü 1943 yılına kadar iki dönem İktisat bakanlığı ve 2 defada Adalet bakanlığı yapan Mahmut Esat Bozkurt  ise ?İSLAM 14 ASIRLIK SAKAT(!) BİR İNANÇTIR(!). BU DİNLE YÜRÜNEMEZ(!) derken acaba aynı fikrin yeni nesilleri dinimize farklımı bakıyorlar?!!!

      YENİLERİNİN ESKİLERİNDEN FARKLI OLUP OLMADIĞINA SİZ KARAR VERİN!!!

      2003-2010 yılları arasında CHP Genel Başkan yardımcılığı yapan Onur Öymen yer yüzünün tahrif edilmemiş tek kutsal kitabı olan Yüce kitabımız Kuranın ve Peygamberimizin Yaratılışla ilgili  söylediklerinin aksine ?Atalarımız Maymundan gelmiştir(!)?diyor.

ÖRTÜNME SÜMER GELENEĞİ DEĞİL! DİNİMİZİN KİTABI VE PEYGAMBERİMİZİN EMRİDİR!

   Kuranı kerimdeki Nur ve Ahzap surelerindeki örtünme emirlerinin yanında Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)in bu konudaki fiili uygulamalarına rağmen 22.ve 23. dönem CHP Milletvekili Canan Arıtman bunları ret ederek ?Başörtüsünü Sümerler ´de fahişeler takardı(!)?diyor.

HACCA GİTMEK ARAPLARA PARA KAPTIRMAK DEĞİL MADDİ İMKANI OLANLARA FARZDIR

   Dinimizin imkanı olanlara farz kılınan Hac emrini alaya alan 2000-2010 yılları arasındaki CHP Genel sekreteri, eski Çalışma  Bakanı ve4.5.10.11. ve 12 dönem milletvekilliği yapan Önder Sav hacca gitmek istediğini belirten partilisine ?Baş ver Araplara para kaptırma, sonra seni Muhammed bırakmaz(!)?diyor.

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ PEYGAMBERİMİZİ YALANACLIKILA SUÇLAYARAK ONUN TARAFINDAN UYDURULAN ALLAH(C.C.)´DA İHTİYACIMIZ YOKTUR(!) DİYOR!!!

   CHP´li Seyhan Belediye Meclis Üyesi Avukat Ali Aydoğan 2015 yılında yaptığı konuşmada hem Rabbimize ihtiyaç olmadığını hem de Rabbimizin Yüce kitabımız Kuranı kerimin 107. Ayetinde alemlere rahmet olarak gönderdiğini belirttiği Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)  yalancılıkla suçlayarak? Yalancı(!) Muhammed´e, uydurduğu tanrıya ihtiyacımız yok(!).?diyor.

   CHP ÜYESİ SERA KADIGİL EZANIN ÜLKEMİZ ÜSTÜNDE ?EBEDİ İNLEMESİN?DİYOR

   CHP üyesi Sera Kadıgil ? O ezanlar benim yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık(!)?diyor.

    Milletimizin her konuda olduğu gibi bu söylem sahiplerini de, söylem ve eylemlerini de aklının süzgecinden geçirerek kamuoyundan kabul görmeyen keskin sirkenin küpüne  vereceği ?Denize dökeriz, Denize dökeceğiz!? kaba, haddini aşan sözler yerine söylenenlerle ilgili gerekenleri medeni hukuk çerçevesinde yapmalı dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

   (*) Kaynak 28 Şubat tarihli Yeni Akit Gazetesi.


11.04.2017 09:25:08

Ali Genç

Al Yenilerini Vur Eskilerine

Al Yenilerini Vur Eskilerine