Şu anda Aksaray siyasiler,atanmış ve seçilmişleri ile kamu oyu da maalesef derin bir uykuda!!!

Bu uykudan zamanında uyanılmaz ise tarihin tekerrürü kaçınılmaz olacak.!!!
Ankara-Pozantı Otobanı hizmete açılmadan önce E. 90 Karayolunun cazibesini devam ettirecek tedbirlerin alınmasında.
Siyaset eğer ki gerçektende Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her vesileyle belirttiği gibi vatandaşa hizmet sanatıysa Aksaraylı seçmen bu sanatı 12 yıl boyunca en iyi şekilde yerine getirdi.
2002’den bu yana yapılan 3 genel,3 mahalli seçimle 2 anaya Referandumu ve 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde biz Aksaraylılar olarak üstümüze düşeni fazlasıyla yerine getirdik.!!!
Aksaraylı seçmenin 9 ful desteğine karşılık hükümetten ise şimdiye kadar bize hiç bir özel karşılık verilmedi.!!!
Şimdiye kadar yapılmayanın genel seçimlerden önce yapılarak şimdiye kadarki hatanın telafi edilmesi.
Bunu için ise en kısa zamanda E.90 Duble Kara yolunun Aksaray-Ankara,Aksaray Ulukışla arasına yoldaki seyrü seferi engelleyen kontrolsüz insan,yük,hayvan ve tarım araçlarının çıkışını engelleyecek olan yeterli sayı genişlik ve yükseklikte tünelleri de olan en az birer yeni şeridin ilavesinin DPT’den geçirilmesi.
TIP FAKÜLTESİ KARARI DAHA ÖNCE ALINDIĞINDAN VE BUNDAN DOLAYI MÜKTESEP HAKKIMIZ OLDUĞUNDAN BU HAKKIMIZIN KULLANILMASI İÇİN AKSARAY’ILAR TOPYAKUN İŞ BİRLİĞİ YAPMALI!!!
Sağlık Bakanının imzasında olan Bakanlığın 750 Bin kıstasından önce YÖK tarafından kararı alındığından bizim için müktesep hak olan Tıp Fakültesi dosyamızın imzalatılarak kurulma çalışmalarına başlanılmasının sağlanması gerekir.
İstikbalimizin olmazsa olmazı olan tarihin tekerrürünü engelleyecek bu tedbirler genel seçimlerden önce alınmalı.
Hakkımız olan E.90’ın cazibesini devam ettirecek tedbirler,Tıp Fakültemizin açılması başta olmak üzere bizi ileriye götürecek,gerilememizi engelleyecek tüm yatırımların alınması için gerekenin yapılması.
Yapmayanların ise bunun hesabını veremeyeceklerinin bilinmesi dileğiyle 1. Vilayetliğimizin fiilen başlamasının 94.yıl dönümü kutlu olsun.
Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


21.03.2015 15:53:01

Ali Genç

AKSARAY’IN İSTİKBALI OTOBAN

AKSARAY’IN İSTİKBALI OTOBAN HİZMET AÇILMADAN E 90’A YETERLİ SAYI VE GENİŞLİKTE ALT GEÇİTLERİDE OLAN 1’ER YENİ ŞERİTİN İLAVE EDİLMESİNDE !!!