İlimizin ikisi görevine devam eden vekilleri ile şu anda vekil olmayan daha önceki vekillerine daha önce ilimizin sıkıntıları ve bunların çözümlerini seri şekilde yazmıştım.

   Bunları yazmadan kendilerine haber vermesem de daha sonra yazdıklarımı basılı hale getirerek bir nüshası bende olan yazdıklarımı kendilerine APS ile ulaştırmıştım.

AKSARAY´IN MEVCUT MİLLETVEKİLLERİ İNCEÖZ,AYDOĞDU,EREL VE KAŞLI´LA İLİMİZİN 5. MİLLETVEKİLİ SELAMİ ALTINOK İLE ESKİ 4 MİLLETVEKİLİMİZİ BU DEFA 1 AY ÖNCEDEN HABERDAR  ETTİM!!!

   Yazacaklarımla ilgili  geçmişte gerekenler tam anlamıyla  yapılmadığından, yani yazdıklarımın gereği tam olarak yerine getirilmediğinden bu defa işimi daha da sıkı tuttum!!!

  İlimizin mevcut 4 vekili ile Selami Altınok Valinin yazdıklarımdan haberlerinin olmadığını  söylemelerinin önüne peşinen geçebilmek için bu sefer kendilerine başlayacağım seri yazının yayınından 1 ay ve 1 gün önce yazdığım  mektubu iadeli taahhütlü olarak adreslerine gönderdim.

   PTT´den geri getirilen kartları ise  kendilerine gönderdiğim ve çıktısını ise arşivlemek için aldığım mektubu muhafaza ettiğim dosyaya koydum.

   İlimizin mevcut Milletvekilleri İlknur İnceöz Cengiz Aydoğdu, Ayhan Erel Ramazan Kaşlı  ile kendisini ilimizin 5. Milletvekili olarak gördüğümüz Erzurum Milletvekili Selami Altınok ?a.

   2002-20015 arası ilimiz milletvekili Seçim Hükümeti Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanı Ali Rıza Alaboyun, 2002-20015 arası ilimiz Milletvekili ve şu anki Ak Parti Bürüksel temsilcisi Ruhi Açıkgöz

     2004-14 arası Aksaray Belediye Başkanı ve ilimizin25. dönem Ak Parti Aksaray Milletvekili

Nevzat Palta ve ilimizin 26. dönem Milletvekili Mustafa Serdengeçtiye yazdığım mektupta;

MİLLETVEKİLLERİNE VERMELERİ GEREKEN HİZMETLERDE REHBERLİK İÇİN İLİMİZİN RONTGENİNİ ,TOMOGRAFİSİNİ,3 BOYUTLU ULTRASONUNU VE EMARINI ÇEKTİM!!!

     Sayın Vekilim! Şehirlerin atası iyi insanlar ve zaferler diyarı alimler ve kahramanlar membaı, Selçuklunun Şanlı başkenti Aksaray´ın meseleleri ve çözüm yollarını içeren okuyucular için Aksaray´ın derinlemesine Röntgeni, Tomografisi, Em arı ve bir nevi üç boyutlu Ultrasonu ve Çek abı olacak olan meselelerimize teşhis koyan ve bunların sadece teşhisiyle kalmayarak aynı zamanda tedaviyi yapacaklara da en iyi şekilde yol gösteren.

 Takip edilerek gereği yerinde ve zamanında yaptığınızda istikbalimizi abat edecek olan.

 Ayrıca belirtilenlerin gereği tarafınızdan ve ilimizin diğer milletvekilleriyle ortaklaşa yapıldığında Hakkın rızasına kavuşmanın.

   Bununla da ayrıca da kendinizin ve mensubu olduğunuz AK Partinin istikbaline de olumlu katkı sağlamanızın yanında evlatlarınızın istikbalini de mamur etmenin yanında ahiretinize de olumlu katkı sağlayacağınız seri yazımın ilk bölümüne Yaratanımızın izni ile 3 Aralık 2018 Pazartesi günü başlayacağım.

  Bu seri yazımızın ilk bölümüne ilimizin özel günleri ile dini ve milli günler dışında 15 Mart Cuma günüde dahil devam ettireceğim.

  Bu yazılanların gayesi Mevla´mızın izniyle bu yazılanların maksadı özelde sizler için yazılmasına rağmen genelde ise ilimizin tüm atanmış ve seçilmişlerine daha da genelde ise bir kısmı ise ülkemizin tüm siyasileriyle atanmış ve seçilmişlerine  genel meselelerle bunların ortak çözüm yollarını anlatan bir el altı kaynağı oluşturmaktır.

  Yazıları bizzat kendiniz veya danışmanlarınızla partinizin teşkilatları tarafından takip eder veya  ettirerek okur ve belirtilenleri her türlü siyasi ve diğer taassuplara, mevki ve makam ile etikete kapılmadan,72 Şeytana bedel olan nefsinizin de yönlendirmelerine kapılmadan  gereğini yaparsanız hem ilimiz, hem ülkemiz hem de siz kendiniz maddi ve manevi şekilde kazançlı çıkarsınız.

   Allah(c.c.) nasip eder ise bu senenin  3 Aralık günü başlayacağım ve ilimizle  ülkemizin önemli  dini ve milli günleri ile Cumartesi günü çok fazla okuyucu olmayacağından olabildiğince Cumartesi günleri dışında haftanın 5 günü yazacağım ilk bölümünü Rabbimizin izni ile yaptığım hesaplamalarımla 2019 yılının 15 Mart günüde dahil o zamana kadar devam edecek.

   Yine benim hesabım ile Yaratıcımızın hesabı aynı ise O tarihten sonra Mahalli seçimlere kadar Seçim yazılarını, Seçimlerden sonra ise Ramazan bayramına kadar  tekrar seçilen veya yeni seçilecek Belediye Başkanları ile İGM üyelerinin ilimize yapmaları gerekenleri yazacağım.

    2019 yılı Ramazan Bayramı sonrası ise 1. bölümünü bu senenin Ramazan ayı sonrası başlattığım ve  sizleri bilgilendirmek için kale aldığım ?Milletvekilleri? seri yazısına kadar sürdürdüğüm ?Gurbetçilerimiz? Seri yazısını 2019´un  Ramazan ayından hemen sonra başlatıp yüksek ihtimal ile Aralık ayı başlarına kadar tamamlayacağı.

  Mevla´mız izin verir ise yine yüksek  ihtimal ile Aralık ayında veya zayıf ihtimal ile de olsa 2020´nin başına sarkacak yazımla konuya devam edeceğim.

   Bu senenin 3 Aralık tarihinden itibaren Gazetede çoğunlukta haftanın ilk 5 günü her gün yayınlamanın yanında Facebook´ada günlük olarak yükleyeceğim seri yazı ömrümüz olurda bitirdikten sonra ise bir kitap haline de getireceğim.

  Ortalama olarak 1.5 yıl boyunca ilimiz ve ülkemizin özel günleri ile dini ve milli günleriyle Aksaray´ın özel günleri dışında yayınlayacağım seri yazının gereğin yaptığınızda özelde Aksaray ve mücavirine, ilimizin coğrafi konumu göz önüne alındığında ise ülkemizin istikbali abat olacak.

   Gereğini yapmaz veya yaptırmaz iseniz ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin de istikbali ile birlikte kendinizin de Partinizin de, evlatlarınızın da istikbalini yok edeceksiniz.

    Bende bu satırları yazan olarak bunları Ezel ve Ebet olan Mabudumuz izin verirde kitaplaştırdığımda başarıyı öveceğim gibi başarısızlığı ise yereceğimden ve bu yazılanlar onlarca ,yüzlerce yıl sonrada araştırıldığında görevinin gereğini yaparak başarılı olanlara dua edileceği gibi ,aksini yapanlar ise beddua ile anılacaklardır.

    Beddua yerine dua almanız dileğiyle.

     Hemşerilerim ve şahsım adına en kalbi selamlarımı sunuyorum. 02.11.2018 Cuma Ali GENÇ Gazeteci-Yazar? diyerek önceden yaptığım bilgilendirme seri yazılarına bu günkü Bana Göre köşemde başladım.

     Milletvekillerimiz başta olmak üzere ilimizin atanmış ve seçilmişleri ile hemşerilerimiz tarafından mutlu istikbalimiz için konunun takibi dileğiyle.

      Rabbim yar ve Yardımcımız Olsun.

                        

 


3.12.2018 08:11:41

Ali Genç

Aksaray´ın Eski ve Yeni Vekillerine Haberli Meselelerimiz ve Çözüm Yolları Rehberliği!

Aksaray´ın Eski ve Yeni Vekillerine Haberli Meselelerimiz ve Çözüm Yolları Rehberliği!