Aksaray Üniversitesi kurulduğundan bu yana 3 .Rektörü ile, Prof.Dr.Yusuf Şahin ile yoluna devam ediyor

Yıllar önce Aksaray´ın bilinen 3 sevdası vardı.

1.Vilayet Olmak-

2-Üniveriteye Kavuşmak-

3-Duble Yola Kavuşmak.

Bunlar zamanın hükümetlerince yapıldı. Vilayetlik için Zamanın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Rahmetli Mehmet Altınsoy ve ANAP Genel Başkanı, Rahmetli, Başbakan Turgut Özal´a ne kadar dua etsek azdır. Allah´ın Rahmeti Üzerlerine olsun.

Duble Yol´u ,Ak Parti Genel Başkanı, Başbakan Abdullah Gül ve Üniversiteyi ?de Ak Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan getirdi. Hepsinden Allah Razı olsun.

Aksaray´ın bir sevdası daha vardı;

TIP FAKÜLTESİ

Tıp Fakültesini de Ak Parti Grup Başkanvekili Aksaray Milletvekili Sayın İlknur İnceöz Ak Parti Aksaray İl başkanı Sayın Abdülkadir Karatay ve Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sayın Yusuf Şahin´i gayretli çalışmaları sonucu Ak Parti Genel Başkanı Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu getirdi. Allah hepsinden razı olsun Aksaray´da taş üstüne taş koyan herketen Allah Razı Olsun. Aksaray bizim Aksaray´dır ve başka Aksaray yoktur.

Tıp Fakültesine öğrenci almak için ,Milletvekillerimiz,

Syn. İlknur İnceöz ,Syn. Cengiz Aydoğdu ve Syn. Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti gece gündüz çalışıyorlar. İşler ide uzaktan kolay gibi görünse de hiç kolay değildir. Allah kolaylık versin

Aksaray Üniversitesi eşdeğer üniversitelerden daha iyi durumdadır, gerek bilimsel yayın, gerek öğrenci ve diğer konularda çok güzel şeylere imza atmaktadır. Bir örnek verecek olursak,

Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seyit Avcı, Niğde Üniversitesi İslami İlimler Fakültesine Kurucu Dekan olarak atanmıştır. Niğde´ye İslami İlimler Fakültesini kuracaktır. Aksaray Üniversitesinden gitmiştir.

Niğde iline bağlı olduğumuz 33 yılda neler çektiğimizi nasıl mağdur olduğumuzu bilenler bilir.

Allah´ın bugünlerine çok şükür Aksaray´ımız nereden nereye geldi. Artık Niğde Üniversitesine Akademik Personel gönderiyoruz.

Tıp fakültesininde kurulması ile sağlık sorunlarımız ortadan kalkacağı gibi buradan mezun olan doktorlarda bizim fahri tanıtım elçilerimiz olacaktır.

Aksaray kabuğunu kırmıştır. Aksaray Geleceğin Parlayan Yıldızıdır. Yolculuk başlamıştır. Kısa sürede menzile varılacaktır.

Şehrimizin gelişip büyümesinde emeği geçen her cenahtan insanlardan Allah Razı Olsun.

 


27.02.2016 06:26:52

Cemalettin Öztürk

Aksaray Üniversitesinde İyi Şeyler Oluyor

Aksaray Üniversitesinde İyi Şeyler Oluyor